15

Патриот

преди 3 години

Щабът направиха това, което можаха. Простотията обаче е непобедима. Сега ще разберем точно какво се случи в Италия, Испания и Великобритания... От първо лице ще го разберем!

14

Имаме проблем

преди 3 години

В София как да е по десет на ден уж намират, ама в кръчмите по огнищата ще берат ядове. Ананиев, в час ли си?

13

Анонимен

преди 3 години

Някой може ли да ми обясни в какво се изразява подобрението на епидемологичната обстановка?Аз не виждам положителна промяна в никакъв аспект. Или решението да се отменят мерките е политическо с цел да се запази статуквото защото бизнеса реве и се оплаква и рейтинги падат... може би не само...С две думи има ли опасност за здравето на хората наистина или се подиграха с нас? Сега по-малко болни и по-безопасно ли е отколкото преди 60 дни?

12

Анонимен

преди 3 години

Последното място на, което ще отиде всеки нормален човек...

11

Copocoид

преди 3 години

То май се оказа, че т.н. световна конспирация се сбъдва.КОВИД-19 удря най-здраво по чернокожите в САЩ и старите хора в Европа като обекчава социалните им системи от излишна тежест.В момента сега започва истинската фаза на пандемията в Индия, където ще има значително разреждане на пренаселената държава. Сега се готвят регионите в Ю. Америка и Африка със същите показатели.Втората вълна от КОВИД у нас ще удари по нискоинтелигентните, какво да правим, започва раздаването на наградите Дарвин.

10

Бау

преди 3 години

Нямам търпение, да .... не ида ...

9

Анонимен

преди 3 години

Ако сме в селската кръчма при 60 градусова домашнярка няма корона как да ни улови- ама уискито и водката е 40 градуса в дискотеките.

8

дискотека

преди 3 години

До АнонименКогато требе пара всичко може !

7

Анонимен

преди 3 години

Айде по бързо, че дрогата няма къде да се продава вече 3 месеца и дилърите се задръстиха с не продадена стока. Справка: заловените 300 кила в Студентски град май месец. При нормални условия това щеше да се пласира за 1-2 месеца. И дилърите и те са хора, огладняха. Даже се чудя как не са поискали държавна помощ. Тъй че решението е правилно, отивам да изпия и аз 1 уиски с Ковид и да ударя 1 линийка

6

Анонимен

преди 3 години

Значи в дискотека на дансинга на по 50 см разстояние без маска може, а в градския транспорт на 2 метра без маска не може????Смешнициии!

5

Анонимен

преди 3 години

Ще се ходи на парти

4

НИЩО , НИЩО...

преди 3 години

Като се напие човек и да се гътне , се приема по-лесно...ха,ха,хааааааааааа..

3

Анонимен

преди 3 години

Браво, наздраве!

2

KamKam

преди 3 години

Това ще дестресира населението и повиши имунитета??Каквото и да правим,нищо няма да е като преди.

1

Анонимен

преди 3 години

Аре, пияни комплексари и евтини жени чакат на опашката