82

Анонимен

преди 3 години

Сега робство няма, ао не са доволни от живота в америка, да хващат куфарите и за африка - да се върнат при корените си.

81

Ина

преди 3 години

Протестиращите са запалили заведението, което изгоряло до основи.

80

дедо поп

преди 3 години

Нов случай на починал след арест афроамериканец в САЩ - една добра новина за днес

79

Анонимен

преди 3 години

До Съдията Дред 76 В САЩ има доста полицаи , които просто нямат психически качества , за да бъдат такива Отделно страх ги е от сянката им , ама иначе полицаи Имаше случай , един изстрелва 16!!! куршума в тялото на заподозрения . Сигурно го е мислил за зомби явно . Имало е още 8 полицая на задържането и никой от тях не е стрелял

78

Анонимен

преди 3 години

До Съдията Дред 76 Как не ви се наби в *** хралупи.Когато полицай говори с теб - дръж се спокойно.Говори учтиво.Окажи съдействие ако ти поискат... и всичко ще е ОК------ И това не е много сигурно . Полицай спира черен . Онзи си държи ръцете вдигнати. Прави всичко , каквото му казва полицая. Той го накара да изгаси двигателя , черният го направи . И тогава полицаят го пита -" за какво се присягаш " . Оръжие ли търсиш ?" Не ,за да загася двигателя . И започна патакламата

77

Анонимен

преди 3 години

Защо "новинарите" пак лъжат - по-тъмно зеления е отнел тейзъра на полицая, който е искал да го арестува и се е опитал да стреля! Какво, сладолед ли да му купят или една "магистралка" да му дадат?Стига с тези елементарни лъжи и манипулации! Ясно е, че ви плащат да лъжете, ама забравяте, че в днешния свят, всяка информация може да се провери!

76

Анонимен

преди 3 години

Михаил Миков или Румен Петков досега да бяха смачкали протестите на тези анархисти,не ме кефят методите им ,но тези методи работят

75

поглед от друг ъгъл

преди 3 години

Не разбирам защо черните американци ги наричат афроамериканци!?В Африка живеят е бели хора -как би трябвало да се наричат техните потомци ...бели афроамериканци.. .струва ми се нескопосано,оксиморон!Вече чакам кога ке обявят книгата на Агата Кристи "Десет малки негърчета" за расистка и ще я преименуват...вероятно на "десет малки афроангличанчета "!?

74

Ако

преди 3 години

Беднотията продължава и в Бг идва ковид 20.

73

Анонимен

преди 3 години

Това е пандемия.Нова пандемия след covid19.

72

Съдията Дред

преди 3 години

НЕ Е ПОЧИНАЛ - убили са го. Защото е буйствал. Оказал е съпротива.Бил се е с полицаите.Отнел е тийзъра на единия от тях и се е опитал да го използва срещу полицая...Само в бланширания мозък на джендъро-либераст с леви наклонности ще му хрумне идеята че несправедливо са стреляли срещу него.Как не ви се наби в *** хралупи.Когато полицай говори с теб - дръж се спокойно.Говори учтиво.Окажи съдействие ако ти поискат... и всичко ще е ОК . А не да се държиш като гангстер от GTA5 особено в САЩ.

71

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименза по-сигурно да те нарекат "Адамоамериканец",зер В НАЧАЛОТО БЕШЕ Адам...После,след хиляди години имаше Европа и.."европейци".....аз съм склонен към .... "известни расистки забежки"...Но тук само отбелязвам дивотията с "афро" .."американците"..

70

Анонимен

преди 3 години

Чакайте...там не стрелят само африканци ,ако не се починиш или резки движения като нищо ще те застрелят,а и тоя е бил бивш полицай много добре е знае законите,но е бил пиян,като и от утре у нас при не подчинение на полицай или пък други подобни глобата ще е 2000 лв

69

Анонимен

преди 3 години

До Българин до 56Глупости,само криминални престъпници са вкарвали в Белене,един няма невинен.

68

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоА ще се обидиш ли ако то кажат евроамериканец?Едва ли!Не виждам нищо обидно в това да ме нарекат евроамериканец,ако примерно живея в САЩ,това само обозначва произхода на белите европейци живеещи в Америка,нищо повече.

67

Анонимен

преди 3 години

Доживот за полицая убиец и за тия другите случай дето ги изкараха последната седмица две на убити от полицай

66

Анонимен

преди 3 години

Невероятно, но Факт!Афро-американският расизъм срещу бялото население в САЩ набира обороти!!!!Ха, да им е честито на неолибералити в САЩ с техните "цености и толерантност."

65

До 27

преди 3 години

Жените са собственост на мъжете ***

64

Анонимен

преди 3 години

Защо се съобщават убитите черни, а не бели ??Белият живот по-малко ценен ли е от черния ??Полицията масово се закрива, защото идват чиповете.Плановете са до 5 год. да няма затвори и полиция, защото няма да има смисъл от тях, след като сме чипирани.Ще скенират само с дронове и онлайн.

63

Анонимен

преди 3 години

Тоя случай идва идеално на Републиканците.Тия черните са толкова ***, че сами си направиха харакири на каузата.