97

Анонимен

преди 4 години

До doko 99" според Сиатъл Таймс"Въпросът е какво ще каже застрахователната му фирма, а не вестникът .

96

Lan

преди 4 години

А ние бавно, но сигурно копираме точно тази система на "здравеопазване" - ходещи болни, вечни длъжници, без шанс за излекуване, само поддържане!

95

doko

преди 4 години

"Майкъл Флор, който се възползва от Medicare - здравно осигуровка за възрастни хора, не трябва да изважда портфейла си, според Сиатъл Таймс."Четете другаре, четете.

94

АМАН от мед мафия

преди 4 години

Вчера попаднах на пострадала от мобилен телефон /смартфон/ .Терористи продават милиарди смартфони с инсталирани тежко терористични оръжия за масово поразяване и спец раз съоръжения.жената развиваше както всички ползватели на такива продавани с зарибяване техники тнБЯЛА ХИДРА МАОСВ УБИЕЦ В ГЛАВЕН МОЗЪК>След неправилна диагноза от лекари жената е принуждавана да купува вносни неефективни лекарства за около 66 000 лева месечно ,,,

93

US

преди 4 години

Значи и те гледат да източат осигуровките на пациента.

92

Поручик Ржевски

преди 4 години

Значи в САЩ ако съм на 70 с корона се отделям в една стая и пия чай от джинджифил и мащерка. За какво ми е да влизам в болница да си закопая семейството с 1 млн долара и после жената и децата под моста при останалите с неотворени парашути.И като се замисля, че това бяха нашите ментори преди 30 години - закрийте си кооперациите, закрийте си заводите, частни болници и т.н. Върнаха ни 200 г назад

91

Американска усмивка

преди 4 години

Ако се кефите на снежнобелите усмивки на американците, може би е добре да знаете също, че САЩ по официална статистика са сред най обеззъбените нации в света. Понякога се чудя защо са им толкова зъболекари като практически клиентите са строго ограничени.

90

американска мечта

преди 4 години

"В САЩ дори и човек със здравна осигуровка изведнъж може да се окаже без нея в случай на болест. Застрахователните дружества често използват параграф, позволяващ анулиране на договора, в случай че застрахованият не е посочил в съответния формуляр някое предишно заболяване" ----Ако не знаеш , че си бил болен от нещо , как да го посочиш ...

89

Анонимен

преди 4 години

Еми в САЩ здравеопазвнето си е за богатите само .То не че навсякъде по света не е така. Ама все пак има по-хуманни здравни системи . В БГ дори , излекувани от Ковид след месец в болница , на вентилация. Тоест много тежки случаи . Писаха за 2ма лекари , не се прибирали 33 дни от болницата , докато не се оправила жената Никъде няма инфо ,че тези хора трябва да заплатят нещо . Отделно няма значение дали имаш осигуровка или не - биваш лекуван

88

Анонимен

преди 4 години

"включва бюджет от 100 милиона долара за компенсиране на частните застраховки и болниците, лекуващи пациентите, жертви на COVID-19."-----Предполагам става дума за 100 мииарда

87

някой

преди 4 години

Нали са го спасили, това е всичко, което има значение в случая. Сега ще имат да взимат 1 млн от 70-годишен. Ако е в България, това задължение може да го отпишеш на момента.

86

Мдааа

преди 4 години

Понеже дописката е непълна да ви обясня - всяка застраховка си има лимит. В конкретния случай лимита е бил 6 000 долара. Та си е прав човечеца, че по добре да беше умрял.

85

Анонимен

преди 4 години

Тук виждам, че русофилите пак са започнали да громят гнилия Запад.Другари, спрете да ползвате западна технология и лекарства.

84

Ангел

преди 4 години

Американската здравна система е най-скапаната в целия свят .Ако нямаш здравна застраховка която и пожелание си мъртвец ако не си милионер .Само обаждането на 911 и да дойде линейката струва 1300$ .Раждане -18 000$ .Гипсиране на крак -6000% .Операция от апандесит - 15000 $ .Смяна на тазобедрена става 60000$ .Поставяне на пейсмейкър - 80 до 120 000 $ .Смяна на сърце 900 000$.Онкоболни лечение над 200 000$

83

До Татул

преди 4 години

Каква американска система бълнуваш - ясно пише, че е частна шведска клиника ! Четете всичко бе хора !

82

Totenkopf

преди 4 години

Хайде напишете го това отново, когато застрахователната компания изплати парите, това да не ви е нашата здравна каса, че да се източва така. Освен това щом ползва точно тази скъпа частна болница, явно може да си го позволи има скъпа застраховка с всички екстри.

81

Анонимен

преди 4 години

Е той тоя бюджет от 100 милиона значи ще стигне за сто души, ако така я карат. Сега разбрахте ли кой се нагуши от целият цирк????

80

Край

преди 4 години

В Америка докторите са се взели за богове - общуването с тях струва много пари, Системата е затворена за нови хора - ако не си син на доктор или на милионер - доктор трудно можеш да станеш.Като влизате в българска болница целунете ръка на доктора сестрата и санитарката.

79

Анонимен

преди 4 години

аман от фейк тука

78

Койчо

преди 4 години

Лечението в Америка е 1000000 дол. а колко е едно погребение да го ***