34

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДо 44Да не би едното ти ухо да е глухо, а едното ти око - сляпо? САЩ наляво и надясно се хвалят, че са най-могъщата военна сила. И тук го пише.

33

Анонимен

преди 4 години

Браво на Тръмп.Той показа как една силна държава трябва да дейсва в съвременния свят.За разлика от САЩ Русия непрекъснато се хвали с нови оръжия. И как можела от другия край на света да улучи точно Вашингтон.

32

Анонимен

преди 4 години

Единственото което "нараства" в Американската армия е броя на геювете . Преди 5 г. бяха 30% а сега обществото на ЛГБТ военните надвишава 37% . Имат си конференции.... имат си и редовни сбирки на ЛГБТ военослужащите от НАТО . Ходят с високи токчета . Демонстрират "туърк" талант пред цивилните ... хаха спомнете си в Хърватска какво стана .Другата голяма група в USA армията са латиносите. Предимно от гангстерските кланове.Заради лесния достъп до оръжие...Не го казвам аз а usa военните издания.

31

Анонимен

преди 4 години

Teo prav si.Amerikanec kato ti kaje dobyr den vijkyde e slyncheto.Nqma bivsch narokman,piqnica ,*** i kradec.Tyi i s USA vylkyt kozinata si meni nrava ne.Ne ochakvam USA da stane vegan.neee.

30

Teo

преди 4 години

Ха дано, ама надали. Нобеловия лауреат започна новата им офанзива в Сирия, отделно има много интереси, които са над неговите. Вдигнат ли си чукалата от Афганистан, Сирия, Германия и всички останали държави, които са окупирали, на много фирми ще им секне бинеса. Фирми, чиито лоби взето заедно са по-силни от президента на САЩ. Фирми, които не биха си поплюли да го пратят при Кенеди даже. Тоя е бизнесмен - иска да намали разходите на фалирала държава, ама кокала не се пуска лесно!

29

Анонимен

преди 4 години

До: 28 (Бай Дончо)Че тя си е на индианците бе!

28

Анонимен

преди 4 години

Външният и военият министри на Просия, Лавров и Шойгу, днес са на поклонение в Истамбул. Ще им четат присъдата на вагнеровците

27

Анонимен

преди 4 години

Военните технологии на Русия превъзхождат американските.

26

Анонимен

преди 4 години

И тоя стана безаналогов като азиатското джудже. Тия хора имат тенджери вместо глави и ракетки между краката.

25

Терсенето

преди 4 години

Не си ли въоръжен до зъби, не си готов за мир а си плячка. Номера е да можеш да унищожиш противника, но да не го нападаш и тормозиш.

24

Хохо

преди 4 години

В превод на заглавието - ''САЩ започват нова политика - заграбване на ресурси от по-близки страни''.

23

Как ли?

преди 4 години

А заграбения петрол и ценности кога ще връщат?

22

Анонимен

преди 4 години

Крадеца вече е и лъжец.Някой вярва ли ?Не се връзват - нови оръжия и миролюбие!

21

Бай Дончо

преди 4 години

Америка на индианците - again!

20

Анонимен

преди 4 години

Голяма реч дръпна бай Тръмп! 2 трилиона долара налива в армията, и пак има много високопоставени военни които са срещу него. Няма по - деградираща и разрушителна епидемия от болшевишката, а когато тя се загнезди в главите на хората...остават трайни метастази за поколения напред!!

19

Shark

преди 4 години

Като няма да воюват повече, защо им е тази нарастваща военна мощ??? Щели да се защитават, от кого? Светът се въоръжава заради тях, защото никой не е застрахован от тяхното нападение. Какво се правят сега на ощипани госпожици!

18

Терсенето

преди 4 години

Алеко Константинов доста точно е описал цялата герберастка шайка преди повече от век. Лидера на 100%.

17

Анонимен

преди 4 години

Точно като водят безкрайни войни в далечни земи пиндостанците защитават "жизненоважните интереси на Америка". Поне така твърдят и няма да престанат да палят света, тъй като "жизненоважните интереси на Америка" с всяка година стават все по-многобройни и по-обширни, а апетитите - по-алчни. На дневен ред е възпламеняването на Арктика.

16

От опит

преди 4 години

Американеца думите си мени - но нрава не!

15

Анонимен

преди 4 години

Тия като кажат "добър ден" - задължително погледни къде е слънцето!