193

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 184Има от дълго време и доста бройки в София. Явно и там не си мият ръцете. Чукай на дърво да не те споходи. Рано е за хвалби.

192

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 197А да те изтепосат с име, адрес и прочее пред цяла България не е ли нарушаване на човешки права? В България даже доста се казва, от коя област, с какви съпровождащи. В други държави и това няма. И то доста напреднали държави. Малко съпоставка трябва преди да се отрича всичко. От една страна у нас най-зле, от друга сме супер големи патриоти на приказки. Управляващите, независимо от коя партия, са представители на българските гласоподаватели.Такъв е българския капацитет понастоящем

191

мдам

преди 3 години

Те хората си казаха 14 дни горе долу трябват за да се покаже симптоматика. Това и стана. Разхлабиха мерките. *** отиде да си пие кафето и гушка с приятели и сега това е резултата. Мислите си,че е *** работа? Когато почине някой ваш близък дали ще мислите пак така. Сега сигурно ще изкарате ,че правителството е създало вируса. *** народ!!!

190

изнервен

преди 3 години

До 205. Та как точно по света се научиха да лекуват и бройките им падат? Случайно да гледаш новини за САЩ, Бразилия и любимата ти Русия?

189

Реалист

преди 3 години

До 199. Яко си се объркал. Нито ще има фалит на икономиката (и точно благодарение на ГЕРБ), нито ще прехвърлят картофа на друг, защото пак ще спечелят изборите и ще управляват.

188

Анонимен

преди 3 години

Политиката на Боце от добре че съм аз да оцелеете, до гледайте си работата мр-е-те. Прилича да му е дослука до носа и яко обиден че няма още приживе паметник на нашата брагодарност!

187

Анонимен

преди 3 години

по света се понаучиха да ги лекуват и смъртността падна доста, е нас нищо подобно, крепим едни и същи бройки, следователно голяма неграмотност, неразбиране и никакво желание да се почете и научи нещо от опита по света от нашите лекари

186

Питам

преди 3 години

не са споменали за Северна Македония или нея е броим като част от България, или по-скоро югозападна България и затова не я слагаме в списъка вече.

185

Вече става ясно...

преди 3 години

....кой плаща на специалиста от СБАЛИПБ, София.

184

Анонимен

преди 3 години

Кви 105?? Те като искат могат да кажат, че има и 100 00 заразени, без да ги видим и да ги научим кои са никога. Стамота, защото се стигна до там да са на власт опасни престъпници и мафиоти, които издивателстват над човешките права...

183

Сатирс

преди 3 години

Отпуснаха се мерките, тръгнахме по паркове и градинки, и айдее

182

Анонимен

преди 3 години

ден за ден политика и броени дни до обявяване на националната катастрофа..със сигурност герб ще пуснат изборите ,а така ще прехвърлят горещия картоф на следващите да се оправят с фалиралата ни икономика

181

sherlock

преди 3 години

европески!!!????!

180

лк

преди 3 години

Тия кретеноиди дето мрънкат за броя на тестовете, така ли не разбраха за толкова време? Като имаш 10 болни в болницата и им тестваш по 10 от обкръжението правиш 110 теста. Ако имаш 100 болни в болницата и им тестваш по 10 от обкръжението имаш 1100 теста. Толкова ли е сложно да се разбере? Според мен в трети клас би трябвало да сте достигнали до подобно умствено ниво.

179

Бау

преди 3 години

лошо ... С това обещание да не затвяря нищо съм силно притеснен ...

178

к

преди 3 години

Лошото е, че не може да се предвиди какво ще последва. Последните месеци действията на правителството показаха, че няма и грам логика в тях. Не е като да можем да кажем ако стане еди какво си, значи ще се направи еди какво си, като им гледаме безумията ден след ден.

177

изнервен

преди 3 години

До 213. Това не си ли го писал вече няколкостотин пъти? Така вирусът няма да изчезне. *** го кажи в САЩ или Бразилия.

176

Анонимен

преди 3 години

Що за глу.пост е да напишеш, че някой е починал от ковид с придружаващо заболяване пневмония. Ами нали точно коронавирусът предизвиква пневмония.

175

Анонимен

преди 3 години

Няма никакви вируси. Вирусите идват от мръсните кирливи хирургични маски, които ви задължават да носите на лицето си и после като лепните някоя болест ви изкарват болни от тая лъжа

174

Анонимен

преди 3 години

Казаха ви яко ще се мре ама никой не повярва