318

Анонимен

преди 3 години

Магарето е като собственика, а политикана е като политиците, за които не млъква да плямпа. Може ли на човек да му е толкова скучен, безсмислен е безперспективен живота, че само за политика да работи... не знам просто...

317

HeinrichHimmler

преди 3 години

Една думичка няма за изтеклият аудиозапис, в който виждаме истинската същност на Борисов, а именно - безскрупулен манипулатор, лъжец и нагъл крадец и мошенник, рекетьор и национален предател!

316

Анонимен

преди 3 години

"На кой още не му е ясно, че новото НСО, което се създава в рамките на МВР от жандармеристи и антитерористи е решение на премиера Бойко Борисов. С него той се еманципира от НСО, което е под шапката на президента. В случая няма нужда от никакви обяснения и аргументи. Такива няма има лична война"Имам чувството,че се разбива цялата държавност и се разгражда държавата!Сега се унищожава и малкото власт на президента.

315

герберски боклук

преди 3 години

г ерберски ***

314

Лойко

преди 3 години

до Бойко 314Значи , според теб и Бойко е от "по-умните" щом класификацията е с еднаква дименсия ?!Също като теб ,ха-ха !Т.е , по герберастки ( 80-те процента не прощават ) !

313

Щерю

преди 3 години

И ние нищо не можем да направим от няколко века - срещу глупостите на управниците ни...

312

Анонимен

преди 3 години

Днес изтече ли запис, не изтече ли....

311

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименкакто отбелязах,но изчезна:-Оттеглям определението си за теб като "маргинално кпеле"!..Явно си много отракан,щом си чул за Ван Гог!...И за Ван Кломб...Още кои имена си подочул?

310

Анонимен

преди 3 години

м да глупостта на българина е безкрайна щом се е оставил да го управляват такива нагли крадльовци

309

Анонимен

преди 3 години

До До316Да ама не!!!На Боко ще му трябват доста петилетки и няколко прераждания до като стигне рекорда на комунистите по крадене!!!Голямо реване за този кокал,мира няма те!!!

308

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоАз не броя нискоквалифицирания труд за "работа". А че си маргинал ми е ясно. Както казах, не се притеснявай за неща, които те касаят толкова колкото и цената на картините на Ван Гог.

307

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименнито съм безработен,нито маргинал,маргинално кпеле!!!И не се притеснявам!!..-Само отбелязвам! И проблема НЕ е мой,а на ЦЯЛАТА НАЦИЯ!!!!!!..А ти си надувай на Тиквата сврката,явно ти се услажда..

306

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоТи не си задлъжнял, щото безработните и като цяло маргиналите нямате никакво участие нито в печеленето, нито в изплащането. Остави да се притесняват хората с приходи.

305

ПроСоТо

преди 3 години

така де,преди десет години,когато нашумя Станишевата далавера "Батко и братко",Толуп Великолепний му са закани много люто..Щял да вкара и него ,и Духан,и другите "престъпници" в панделата....Е,какво стана?..Ами НИЩО,освен че при "Крадливата Тройна" Външния ни дълг беше 13 /ТРИНАДЕСЕТ/ процента от БВП,а само за няколко години "НЕкрадливата" ШАЙКА го доведе до 30 !Задлъжняхме грозно,обаче някой да е усетил някаква полза?Е,напълниха си гушите ДЪРЖАНКИТЕ от Харема Боков,но..НИЕ ще изплащаме

304

Анонимен

преди 3 години

Бойко защо разбихте партията на Коцето "Възраждане"?Тя на никой не пречеше,можеше да се присъедини към патриотите,те са си патриоти.

303

Анонимен

преди 3 години

До БойкоСрещу пpocтака никой няма шанс. Проблемът е, че не е сам. 80% сте пpocтаци. И то от Кърджали...

302

ПроСоТо

преди 3 години

До До316на път?..Не е на път!..Отдавна ги е сложил "в малкия си джоб".

301

До316

преди 3 години

Има, има, тоя хубостник е на път да ги сложи в джоба си.

300

Анонимен

преди 3 години

От комунистите по крадливо,лъжливо и безпардонно племе НЯМА!!!Мнооого години дерибействахте и живеехте на гърба на хората,унижавахте го с трошички,като му внушавахте ,че живее добре!!!От тези кражби и куфарчета държавата ни още дълго време ще се възстановява благодарение на БКП-БСП!!!И НЕ МЕ ИЗСТРИВАЙТЕ,ЗАЩОТО НЕЩО НАВИК ВЗЕ ДА ВИ СТАВА!

299

хи-хи-хи

преди 3 години

Боко Тиквата е свалил цената на къщата в Барселона от 3.4 млн. на 2.95 млн. евро!какво ли е намислил повелителя на мисирките и ***?