14

Репичка

преди 4 години

От толкова умиране не се ли прапълниха Рая и Ада ? Как ли смогват да произвеждат казани за грешниците долу в Ада?

13

М

преди 4 години

Мда, вече сме на всеки за себе си. Лошото е че ще поемем по Шведския модел дето всеки над 80 изобщо не го приемат в болница. След три месеца ще стане всеки над 70. След шест всеки над 60 и тогава може и да ни дойде акъла в главата. А може и да не дойде.

12

Анонимен

преди 4 години

Няма страшно, и да намалеят, не е никаква загуба.

11

Анонимен

преди 4 години

Поредното доказателство,че вируса си бушува дори да се затвориш под карантина и да спазваш мерки. Никакъв резултат няма.

10

Русия

преди 4 години

Димукрация ко да прайш.

9

Анонимен

преди 4 години

Индия е огромна държава с 1,35 млрд. население, което е 185 пъти повече от България. Там регистрират по 10-11 хиляди нови заразени дневно, което съпоставено спрямо размерите на населението за България би било по 54 човека на ден. За Индия не би трябвало да е проблем да поеме толкова заразени.

8

До 2

преди 4 години

Добре де, въведоха карантина, за цели 3 месеца, и какво? Нулев, ако не и обратен резултат. Какво повече да се направи? Да запечатат на всички къщите докато ди умрат вътре ли?Колкото и нелогично за паникьорите да изглежда отпускането на мерките, то просто няма друга смислена опция.

7

видял

преди 4 години

В Мумбай тоалетните ги ползват за бани ,защото там има вода само ,а живеят по улиците . а нашите шведи в сравнение с тях са като лордове !

6

Анонимен

преди 4 години

А в Бойколандия е тотално унищожена. Бойко собственоръчно уби всеки един вирус. За да няма много шум около записите пуска и дискотеките, да скача там простолюдието.

5

Хасфалт

преди 4 години

Туй е най-голямата маала, хъъъ!

4

Бау

преди 4 години

То и ние малко така правим ... Предполагам се угажда на ревящите "Блокираха държавата! Вируса е лъжа!"

3

Анонимен

преди 4 години

Хигиена нулева. Аз се чудя нашите индийски махали как минаха метър...

2

пияница мистик

преди 4 години

Дрогаре пyтин0питеци, нали онзи ден писахте, че Ковид е измислица, защото как можело такава държава с толкова хора и ниска хигиена да няма много болни. Ами ей на, има. По 10 000 заразени за 24 часа. Сега успокоихте ли се? И вижте снимката тези "абoригени" уж за вас колко са дисциплинирани и всички са с маски, после снимайте Витошка и вижте снимката колко *** ще са с маски.

1

Анонимен

преди 4 години

Д.и.вашка държава!! Да не плъзне Дана сега оттаме.