118

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 123Маската е да предпази другите, хиляда пъти ви го повториха. Голямо геройство казваш, без маска си бил.

117

Анонимен

преди 3 години

"Медикът уточни също, че ако човек се зарази от друг човек количеството на вируса, попаднал в него ще е по-голямо и съответно изкарването на болестта ще е по-тежка, отколкото ако се зарази от повърхност, където вирусът е престоял и част от него вече е с намалена сила."Вече обясниха, че тая версия за по-лекото преминаване на болестта при заразяване с по-малко вируси е чиста глупост на хора, които се изживяват като вирусолози, без да са такива.

116

Анонимен

преди 3 години

До MakedonЩо не се гръмнеш бе тъ.пунгер? На вас все други са ви виновни. Я погледни колко заразени и умрели имате на 2 милиона население. Чий го крепиш тук?

115

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 97Никаква икономика няма в България, казваш? Живеем си като врабчетата - каквото намерим - ядем, храна никой не произвежда, ходим пеша, щото няма транспорт, предприятия няма, ама никакви, търговия няма - караме я на натурална размяна. Какво си се разпенявил ? От тия дето всичко им е криво ли си, хапчетата забрави да пиеш или ?

114

Makedon

преди 3 години

Ajde be vie Bolgarite cela EVROPA ja zarazivte so KINEZITE OD KREMIKOVCI .... ebave prosti komsii.....

113

Анонимен

преди 3 години

Вчера се возих в автобус от градския транспорт. Преброих хората вътре- 22-*** човека бяха и от тях 15 бяха с маски и никой не им прави забележка на тия 7-те човека без маски.... нито тия с маски, нито кондуктора. Така че ...кво да ви каж-а избирателно е всичко- ако се страхуваш от глоба си носиш маската свалена окачена на врата и като видиш ченге да си я сложиш на лицето, ако се страхуваш наистина от вируса си я носиш на устата и носа постоянно. Това е!Аз нямах пък изобщо маска у себе си.

112

ИСТИНАТА

преди 3 години

Ще пламне, ще пламне и ще гори и ще бумти и пламти чак....понеже ще има още милиарди помощи за 'усвояване' от наш'ти 'ора. Никой не знае как се тестват тия хора и кой ги бройка...те може да ви кажат че има и по 1000 човека на ден, никой нищо не може да оспори.....кой къде хвърли топа го пишат 4е е опънал петалите от корона вируса, а той накрая се оказал цяла енциклопедия със заболявания. Няма как, мутро-управлението иска да лапне още малко пари4ки от ЕС за справяне с 'авариините' ситуации ;)

111

НЕКОЙ

преди 3 години

Наесен, коато се завърнат истинските грипни щамове, които са в пъти по-опасни от това вирусче, какво ще е положението ?! Или вече е играно, затваряй до дупка, а ?! ИзродиГерберски.

110

Анонимен

преди 3 години

до 122 А бе гоооведооо, в пика на вируса преди 2 месеца от 500 теста на ден имахме 90 заразени. Сега имаме 2300 теста на ден и 104 заразени. Според теб увеличава ли се броя на заразените????

109

Анонимен

преди 3 години

Нещата бавно но сигурно се засират! Вярвайте на конспирации и на Мангъров и СлавитУ и след месец когато цяла Европа си живее нормално, ние пак ще сме под карантина! Със затворени фабрики, граници, блокирана държава и наистина тогава бизнеса ще умре и ще се питам кой ни *** в гащите! Не можахте още месец, два да се държите по отговорно, стадо малоумно!!!

108

Анонимен

преди 3 години

до 120 Златена, Аз си мисля че Балабанов и Слави Трифонов са хора на Иван Костов. За целият вирус е виновен само и единствено Иван Костов!Ама булке, ти съвсем си изтървала влака, ***!

107

Дрън дрън

преди 3 години

До ЗлатенаГоспожо ама моля ви. Пийте ге тия хапчета бе!

106

Аз

преди 3 години

В най-четения сръбски сайт ,,Blic. rs " никъде не можеш да откриеш данните за деня на заболелите от коронавируса ! Абсолюно дискретно ! Който се интересува , трябва бая да потърси за информация ! А , как е при нас , цитирам от тази сутрин ( първи заглавия , крещящи !) - ,, Бум на коронавируса днес !!!" , ,,Заразените растат , ще пламне , ли страната ?" , ,,Рекорд на заразени с коронавирус ! " , ,,Взрив на заразените "....!!!!!! Оставям го без коментар ..!

105

Тато из Правец

преди 3 години

ГЕРБ ви затвори без съд и присъда!!!А Хунтатата ГЕРБ-Суджук продължава да краде !!!

104

Анонимен

преди 3 години

Страната вече пламна, Мангърката подскача като пчеличка от едно на друго предаване.Дайте му пари на този най накрая .... много е гладен

103

мм

преди 3 години

До кандидатСпокойно, ще си го гепиш легално ковида и без заплащане

102

HA

преди 3 години

Ами преди няколко дни едно заведение - пиано бар на езерото Ариана в София, беше пълно с хора вътре, без никакво разстояние между масите, пушейки цигари и забавлявайки се сякаш никога не е имало рестриктивни мерки.

101

Анонимен

преди 3 години

До мерките са излишни 92ВирОса е израелски, не китайски. Изобретен е в израелската колония САЩ.

100

Анонимен

преди 3 години

В Стара Загора в птицекомбинат Градус са открили огнище на (заразени)...истината е следната в това предприятие работят доста роми на които от ръководството им са предложили големи бонуси към заплатите ,ако се съгласят да се пишат (болни) от коронавирус. В същото време предприятието няма да бъде затваряно и няма да излизат работници в карантина.Ще попитате защо става това,ами собственика на фирма Градус е много близък на Борисов и дойде ли на посещение в града премиера отсяда в неговия палат

99

Анонимен

преди 3 години

До ЪЪЪПреди 10 дни беше неделя.Ти неделя нали почиваш?Е, лаборантите не са ли хора, нямат ли право на почивка в неделя?