22

42

преди 4 години

За ужас на .............................е Тръмп е следващия президент. А нескопосаният пуч на демократите няма да успее.

21

Анонимен

преди 4 години

Кончита Вурст , Елтън Джон, в краен случай "Деца на дъгата"

20

Анонимен

преди 4 години

Че тя май цялата история на Велика Британия е измами, жестокости и от сорта "непристойни" действия.Между другото, купуването на роби се е осъществявало чрез може би най-старата международна валута - мидички. Може да се прочете - пари каури. В началото са се добивали (отглеждали) само на едн0-две места, затова са били ценни,....

19

защо

преди 4 години

Килюминет,Какви комунисти те гонят човече? Те принуждаваха всеки да работи. Нямаше НПО та, нямаше протести. По скоро бяха като конфедеристите. Спазвай си терапията и не се вълнувай. Лек ден.

18

До 14

преди 4 години

Да ги късат не ми се вярва но е по вероятно някой демократ- либераст да нспечата долари с лика нс умрелия н...р , това поне ше е финалния крах на америкс.

17

Анонимен

преди 4 години

Тези не знаят ли, че един от етапите на развитие на човечеството е робовладелческия строй ? Ще изтрият ли този етап от историята?

16

Анонимен

преди 4 години

да я кръстят Осман Паша и всички ще са доволни

15

Американ

преди 4 години

Понеже основателите на математиката са били робовладелци дайте да се откажем от нея, което значи да се откажем от цивилизацията и да се върнем в пещерите, понеже някакви малки бели либерастчета ни насаждат моралнния си компас!?

14

Анонимен

преди 4 години

Пълни ***. Страната им е богата благодарение на робския труд и подтисничество и кражби на народи от цял свят. Сега били против робството. А не виждат ли съвременните роби в Англия?

13

Анонимен

преди 4 години

Тотална деградация на Запада....Очаквам скоро някой в Америка да се сети, че и Дж. Вашингтон и цялото му семейство се е занимавало с търговия на роби, което да доведе до масово късане на банкнотите от eдин долар...

12

Килюминет

преди 4 години

Неокомунстите няма да мирясат докато не преименуват Англия на Ангола и не изтрепят всички бели, оцелели до момента там.

11

Анонимен

преди 4 години

от контекста.

10

Анонимен

преди 4 години

Робство е имало, спор няма. Но ако го нямаше, как щяха потомците на робите сега да живеят в държави с развити социални и здравни системи? Дали нямаше да *** от ебола и други тежки болести в Африка!? А може би щяха да живеят на места, където да ги гонят и избиват само, защото са представители на грешно племе?! Неблагодарници!!! Такъв е животът, един се жертва, за да живеят добре поколенията след него. Но не, те не искат да видят, как е в Африка, откъдето са корените им, те вадят всичко изгодно

9

Анонимен

преди 4 години

Неолиберални ненормалници !

8

Анонимен

преди 4 години

А ние кога ще подхванем Паметника на Червената Армия в София?Както виждате другари русофили, хората не си тачат "историческото наследство", а вече го унищожават! Време е и ние!===============Абе Читак, понеже е нямало робство, време е да станеш евнух на Султан Ердоган. Това ще осмисли жалкото ти съществувание!

7

Нане

преди 4 години

До булгаристанецаМи оди се пробай да го разрушиш... *** после да няма рев...

6

Анонимен

преди 4 години

Трябваше да дадем един оскар на черните, когато можехме, нищо че не стават :/

5

Факт

преди 4 години

Запада е толкова изпаднал и морално и психически че ни тласка към разруха.

4

Анонимен

преди 4 години

По тази логика сегашната Велика Британия или това което е останало от нея да си обира крушите от всички завладени територии и между другото на плати на местните за вековното робство.

3

българин

преди 4 години

А ние кога ще подхванем Паметника на Червената Армия в София?Както виждате другари русофили, хората не си тачат "историческото наследство", а вече го унищожават! Време е и ние!