41

Котешки очи

преди 4 години

Добре, а как да разбере човек дали има неплатени глоби примерно от камери ? Никога не са ме спирали от КАТ, за да ме проверят дали имам нещо, не ми се мисли за 5 години какво може са излезе :))

40

HeinrichHimmler

преди 4 години

Фишовете се плащат в НАП и имат давност, това е просто един мъгляв ход на хунтата, която мери дали народа ще се възпротиви ако решат да му свиват парите по този начин! Нека спрем тези анти - българи!

39

Анонимен

преди 4 години

Полицията може по поръчка да вкара 10 глоби и да те изнудват, понеже на границата нямаш избор - трябва да платиш. А правото на обжалване отива на кино.

38

Анонимен

преди 4 години

Имайте предвид фактите, които сочат, че няма престъпление без участието на бивш, настоящ, или бъдещ милюцюнер-полюцай. В този ред на мисли, бъдете осебенно внимателни когато, ако плащате, нещо на техен терминал, особено мобилен. Да не се окаже че терминалът е скимиран, личен или бог знае какво могат да измислят мародерските им главици. А за да не ви се правят на интересни за задължения с изтекъл давностен срок, отивате в нап и продавате заявление за отпадане на задължения по давност, и готово.

37

Анонимен

преди 4 години

to takiva narushiteli sa obiknoveno advokati, sadii, prokurori, jurnalyzty, hei inspektori, veterinarni, danachni, bankeri, arhitekti na byukluka, ozeleniteli na antiprirodata, nso agenti, dance agenti, kat leitenanti...

36

Анонимен

преди 4 години

Всъщност, твоите лични документи не са твоя собственост. Ти си техен държател до изтичане на валидността им, след което трябва да ги предадеш обратно на собственика, т.е. държавата.-------Значи е време да се подмени Държавата.

35

Хас

преди 4 години

Браво бе.След толкова несъбрани пари най-после открихте бойлера за топлата вода.

34

Бай Ганьовщина

преди 4 години

До Анонимен 26Не мога да разбера откъде ви идва самочувствието да говорите неща с които хич, ама ХИЧ, не сте наясно?Всеки ***, разбрал, неодразбрал, говорил си с "някой", бил "чул", на него "един път му се случило" и т.н. "източници" от вида "един човек ми каза", решава, че знае повече от ..... абе от всеки дето му трябват години да се обучи в това, което прави.Какво е това самочувствие, каква е тая бай ганьовщина.

33

Давност

преди 4 години

По давност не могат да ти вземат парите по принудителен начин. Но ако поискаш да си платиш задълженията, тогава давността не важи. На границата е точно такъв случай. Не ти събират принудително старите дългове - ти си свободен да не ги плащаш. Само че няма да излезеш от страната. Или пък - в друг случай - няма да ти дадат данъчна оценка на имота, който искаш да продадеш.

32

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 26И кой ти каза, че на границата няма Пътна полиция?

31

Анонимен

преди 4 години

До 2 Като бивш граничен полицай заявявам,че гранична полиция има право да иска шофьорската книжка. Такова право имат и в ЕС. Що се касае до събиране глобите на чужденците-браво. Всеки българин с акт в Румъния му се взема книжката и плащането на акта му струва реално 200% от глобата. Знам десетки такива случаи. Събираемостта на глобите на хора от ЕС у нас е около 5%. Преди години грък направи катастрофа и при проверка се установи,че има над 10 акта.

30

Анонимен

преди 4 години

Ahaaa....republikata bulgaria zatova ne mojela da vleze prez granicite na shengena...imala mnogo neplateni globi...

29

Диагноза

преди 4 години

Лошо за хитреците ! Май ще сваляме шапка на МВР. Досега всеки селски хитрец си мислеше , че фиш за него не важи - има бра'чед в КАТ, проятели....

28

Рашко

преди 4 години

Ихууу, то можело бе. Само "желание" за има.

27

Анонимен

преди 4 години

БРАВО, по-добре късно отколкото никога!!!Най - накрая и на НЕбългарите ще им се наложи да плащат!!!!

26

Анонимен

преди 4 години

До Преглед на печатата във връзка с правилата, отнемане на свидетелство за упралвение на МПС се прави от пътна полиция, спиране от движение на МПС се прави пак от пътна полиция, а не от гранична полиция, гранична полицияа няма право дори и да ти изиска за проверка шофьорската книжка, нейно задължение е само и единственно граничен контрол

25

Анонимен

преди 4 години

Bravo vulgarski hayduti! Ot vekove za vekove! Vednaj hayduti, vinagi hayduti!

24

Преглед на печата

преди 4 години

Значи, тези, на които не им е ясно, че и в Бълария има правила и закони, вместо да се напрягат излишно да мислят какво, що и как, просто да приемат, че и в България вече ще карат така, както карат в чужбина и всичко ще шест.

23

Анонимен

преди 4 години

И аз имам над двайсет фиша,но не плащам като излизам от България пак има начин да минеш метър.Корупцията е навсякъде около нас.

22

да,

преди 4 години

така трябва, който е сгрешил трябва да си понесе отговорността. Но натрупването на такива глоби трябва да води до по-сериозни, не може всеки месец за ти пишат глоби за превишена скорост и да не ти взимат книжката поне за определен период от време... А и няма как да не направи впечатление, че за обикновенните хора все повече се затягат правилата, а в същото време на "наши хора" е разрешено да не плащат данъци, на други "наши" им се опрощават невнесени милиони съм хазната, по давност....