24

Зизитоп

преди 4 години

Браво и на НОЩ И НА ГЕРБ ! Умело и навременно ! Поклон !

23

До 30

преди 4 години

Млъкни бе!

22

Истукан

преди 4 години

Кой боледува от този вирус? Не съм аз, не сте вие. На всичкото отгоре не се умира от него. От останалите грипове се умира повече. Въпросът е кой спечели от цялата работа в световен мащаб?

21

Анонимен

преди 4 години

До Майната ви....БСП няма почти избиратели. Тези,които не вярват,че има вирус са просто ***.

20

Евала

преди 4 години

На НОЩ и целия кабинет !

19

Човек

преди 4 години

Няма ли кой да блокне аз-ът ? Писна ни от шизофреничните му изблици!!!

18

аз-ът

преди 4 години

Все кълна и пожелавам рак и смърт на другите , но това ще се обърне с/у мен в един момент знам, слаб съм, нямам и кураж и затова мога дамо да кълна по форумите... абе бел камик сенкя да ми пази те това е

17

Майната ви....

преди 4 години

Тези които пишат че няма вирус и подобни глупости са същите дето гласуват за БСП. Изпитват неистова омраза към Борисов и ГЕРБ и използват всяка дори зловеща ситуация да плюят по правителството с надежда да го свалят.Съгласни са България да пламне от Ковид , само и само да вземат властта.Това е лудост и мерзавщина.Само че нормалните хора виждат кой става и кой не и го показват на изборите.

16

До аз-ът

преди 4 години

Добре ли сте?

15

Анонимен

преди 4 години

До Жена на 50И аз подкрепях щаба и мерките,до сега когато виждам,че те не работят. Пак има взрив на вируса. Защо,от къде се пръкна отново при положение,че спазвахме мерки,маски и т.н

14

бай Тъпчо

преди 4 години

Имаше една приказка-Веднъж стомна за вода, дваж стомна за вода ама третия път са счупила.Имаше и една друга за Лъжливото овчарче.Та в ролята на овчарчето са изредиха бая хора и все лични, та да им тежи думата, ама тя не само не тежеше, ами и кат балон са спука.Сега решили пак да плашат гаргите ама вече и истина да е, пак не им вярват...Абе кой знай техните тестове какво показват бе? Бойко вика.Здрав съм! Ония професори сащо здрави били, ама и да не са чак толкоз-на вас ли ша кажат бе?

13

Кое си е си е

преди 4 години

Някой да ми каже по читаво правителство от сегашното ??? Кажете бе червени избирателчета?

12

аз-ът

преди 4 години

Не забравяйте да си направите вазектомия като мен ! Да не пръсна гена че ми е ялов----винаги когато ти чета глупостите на тебе и останалите от Калуково тук: ти, Сидни-то, Златена и прочие да не ви изброявам ... Та винаги ти чета с кеф глупостите. Дори - няма да повярваш- но ти удрям по един лайк. И знаеш ли защо?Защото си умирам от кеф и се усмихвам при мисълта, как злобата ти към мен ти пълни вътрешностите и мозъка с гной и отрова. Докога мислиш, че ще оцелееш без да хванеш рак?Сладур!

11

Жена на 50

преди 4 години

Ако не беше щаба просто нямам идея сега какво щеше да е!? Аз подкрепям мерките напълно !

10

Юли

преди 4 години

Само неуките не одобриха действията, нормалните ги подкрепихме !

9

Някой

преди 4 години

Браво ! На Изборите пак ще изметем червената хунта !

8

БРАВО

преди 4 години

Браво На ЩАБА И НА ГЕРБ! Спасиха България и налазвам мутрите ! С Вас сме !

7

аз-ът

преди 4 години

Не забравяйте да си направите вазектомия като мен ! Да не пръсна гена че ми е ялов

6

Мария

преди 4 години

Браво на щаба и правителството за адекватните мерки !

5

аз-ът

преди 4 години

не бе, на пляскач-терасаджиите им отъня джоба. Ганеца е ясен, писах го. Докато целия блок гори, ако в хола му няма пушек вика - а що, добре е бе. Ама ако малко, дори малко му засегнеш личния интерес - малллееееее... страшно става. просто българина винаги мисли с г*за си, така и гласува между другото. Всичко, което прави , всяко решение което взема - го пречупва през призмата на личния интерес. У *** никога не е имало и няма и да има колективно съзнание, той е силен индивидуалист.