206

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДубайският крадец директно си призна и друго:"Планирам да вляза в политиката.Необходим ни е нов политически проект.Властта трябва да бъде отнета от Борисов".И допълва, че може да кара по този начин още няколкостотин години,показвайки,че няма реално никакво намерение да се прибира в България.Самo преди два дни стана ясно,че българският Ел Чапоще финансира партията си със заграбените 700 милиона лева от държавната хазна и олигарсите,които ограбиха България,за да се върне отново на в

205

Анонимен

преди 4 години

До Sata NATOВ интервю пред Блумбърг дадено по телефона от палата в Дубай,където се шири крадецът,завлякъл 700 милиона лева от хазната,обяви,че иска да сваля Бойко Борисов и правителството.По модела на Цветан Василев,който открадна 5,6 млрд. лв. от КТБ и се укри в Сърбия,и Божков запя старата песен,че се страхува да се върне у нас.Така се оправдава,че не се връща в България,където е с 18 повдигнати обвинения,сред които за подбудителства в убийства,рекет,побои,изнасилвания,данъчни престъпления и т.н.

204

Анонимен

преди 4 години

истинската причина за клатенето на държавта и правителството е ИМЕННО тази:--------Не виждам никакво клатене на държавата. Виждам клатене на стола на Борисов и гербаджиите, които до един са нагли, про сти и грозни. Борисов и ГЕРБ не са държавата, а са само една преходна администрация.

203

Анонимен

преди 4 години

До Sata NATOДа,маските отдавна паднаха,защото истинската причина за клатенето на държавата и правителството е ИМЕННО тази:Целта на олигарсите, сгазили закона, е само една - да дестабилизират(!!!) държавата, да създадат хаос(!!!) и да избегнат(!!!) наказателна(!!!) отговорност(!!!) за престъпленията(!!!) и кражбите си!

202

Анонимен

преди 4 години

За да се понесе наказателна отговорност, преди всичко трябва да има законност. Когато премиер, министри, главен прокурор, началник щабове, лъжат на поразия, манипулират на поразия, и действат откровено ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО, това не е никаква законова държава, а мафиотски бардак.

201

Анонимен

преди 4 години

До Sata NATOда,маските отдавна паднаха,защото истинската причина за клатенето на държавта и правителството е ИМЕННО тази:Целта на олигарсите, сгазили закона, е само една - да дестабилизират(!!!) държавата, да създадат хаос(!!!) и да избегнат(!!!) наказателна(!!!) отговорност(!!!) за престъпленията(!!!) и кражбите си!

200

Sata NATO

преди 4 години

Паднаха маските и се видя, че Борисов и герберите са в ролята на прасетата от "Фермата" на Джордж Оруел.Диктатура на свиньете. Държава, начело на която стоят свинье-лъжци, е вредна.

199

Анонимен

преди 4 години

До Sata NATOЦелта на олигарсите, сгазили закона, е само една - да дестабилизират(!!!) държавата, да създадат хаос(!!!) и да избегнат(!!!) наказателна(!!!) отговорност(!!!) за престъпленията(!!!) и кражбите си!Горенаписаното е истинската причина и цел за дестабилизацията на държавата от престъпниците - избягване на наказателна отговорност за извършените от тях престъпления!

198

Анонимен

преди 4 години

До Sata NATOЦелта на олигарсите, сгазили закона, е само една - да дестабилизират(!!!) държвата, да създадат хаос(!!!) и да избегнат(!!!) наказателна(!!!) отговорност за престъпленията(!!!) и кражбите си!

197

Анонимен

преди 4 години

До Sata NATOДнес станахме свидетели на едно политическо решение на БСП,в което БСП и нейният лидер съдействат на стратегията на Васил Божков да превърне разследването срещу него от криминално в политическо.Това е целта на създаването на партия от негова страна,коментира по-късно скандала Тома Биков от ГЕРБ на извънреден брифинг в централата на партията."Първите, които се притекоха на помощ на Божков, са членовете на БСП",каза Биков и обясни,че ГЕРБ е на страната на държавата.Би

196

Sata NATO

преди 4 години

Въобще не ме интересува колко са получавали някакви протестиращи. Тях може да ги наеме и Борисов и после троловете му да раздуват глупости. Интересува ме, че представителите на най-висшите държавни институции лъжат директно, когато казват, че Цветан Василев и Васил Божков се укривали. Общоизвестно е, че тези хора не се укриват, а си бивеят свободно в Белград и Дубай съответно.

195

Анонимен

преди 4 години

До Sata NATOЦелта на олигарсите, сгазили закона, е само една - да дестабилизират държвата, да създадат хаос и да избегнат наказателна отговорност за престъпленията и кражбите си!

194

Анонимен

преди 4 години

До Sata NATOБългарският Ел Чапо Васил Божков,активира червения си картел БСП за атака срещу държавата.Във вторник соцпартията публично осветли червените корени на хазартния бос с 18 обвинения,като застанаха на негова страна във войната,която е обявил срещу държавата.Изпълнителното бюро на партията майка бе задействано само ден след като олигархът беглец,който ужили хазната със 700 млн. лв.,обяви намерението си да прави политически проект.Партията на мафията явно ще бъде захранвана с парите, заграбени от обществото

193

Б.Г.Т.пак

преди 4 години

УУУуууу... придатеееллл, нищем мерки веее, ниразбрахте лиии !

192

Анонимен

преди 4 години

До Sata NATO"Мирните" протестиращи,които са били за маса пред Народното сърбание последните два дни са прибирали по 50 лв.Едрите бабанки,докарани с рейсове от провинцията,обаче взимали двойно.Вече най-големите смелчаци с кримнинални досиета били уговаряни да се бият и да провокират униформените служители, да се окървави протеста и да настане хаос.За такива-тарифата била 150 лв.Целта на олигарсите, сгазили закона,е само една - да дестабилизират държвата,да създадат хаос и да избегнат правосъдие

191

Анонимен

преди 4 години

До Sata NATOЗабегналите в чужбина олигарси Цветан Василев, който открадна 5-6 млрд. от КТБ, и Васил Божков, който е обвиняем за 700 млн.лв., са развързали кесиите, за да опитат да дестабилизират държавата. По оперативна информация на службите, са давали по 150 лв. на калпак, на всеки, който окървави протеста на Копейкин и влезе в бой с полицията.Тарифите за протеста, зад който официално застана обвиняемия за 1 млн.лв. Костадин Костадинов-Копейкин, са били от 50 до 150 лв. Мирните протестиращи, които са били за маса пред Народното сърбание последните два дни са прибирали по

190

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Олигархията брои по 150 лв. на калпак за кръв на метежа.Васил Божков и Цветан Василев развързали кесиите, за да дестабилизират държавата."

189

Анонимен

преди 4 години

БСП да се откажат от съюза си с Божков,това е грешка!

188

Анонимен

преди 4 години

Вече не предлага стаден имунитет, мешане за усилване на имунитета и мръсни ръце за бързо постигане на 70 процента, за да спре заразата.

187

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСъчувствам на БСП,но сега ,когато се обединиха с Божков,Василев и Мая,да си берат гайлето,такова обединение с убийци и крадци,грабители на българския народ не ми харесва и не мога да ги подкрепя!Съжалявам!