89

Анонимен

преди 3 години

Бате Бочко не каза ли че всичко е наред и мерките падат? Хората искат на морето и то да се гъчкат иначе не е интересно.

88

естествено

преди 3 години

че е стартът - вие какво си мислихте - като забучите главите в пясъка и страшното ще е отминало. Ама се гответе за още по-лош сценарий - ЕС ДА ВИ ЗАБРАНИ ДА НАЛАГАТЕ КАРАНТИНИ! Щото те вече ще са добре и няма да иска бизнесът им да страда в булгурско. Е те тогава ще видите кон боб яде ли!

87

Мангърджиев

преди 3 години

Хасър - кажи целата истина - 4е социалната изолация е временна мярка, докато здравеопазването ЗАРАБОТИ. ПО СВЕТА И У НАС! Като има задръстване по пътя не казваме най-важното е да не карате по пътя. А разширяваме пътя. Толкова ли е трудно да мислите?!

86

Дан сан

преди 3 години

Дружно да го порицаем: УУУУ!

85

АБВ

преди 3 години

до анонимен 81Ти наистина ли се мислиш за толкова важен и ценен, че правителствата по целия свят се стремят да те контролират? Или ще кажеш, че не по целия свят, а само българското? И как ще те контролират, може би със чип от ваксината на Бил Гейтс?

84

Анонимен

преди 3 години

За съжаление много е прав , за това,което казва..

83

избирател

преди 3 години

Всъщност,нека приключим тоя СЕЛСКИ спор!Поне аз го спирам.Нямах намерение да я докарвам до тук,никога,ама никога не съм имал подобно намерение...Понякога,като всеки нормален човек и аз се разпалвам.

82

избирател

преди 3 години

До 83-ти:)Защо реши,че се движа основно сред българи?!Странно,аз съм застанал с лицето си и реалния си профил,и съвсем точно и ясно споделих,кой съм,а ти само критикуваш и разправял,колко си наясно с всичко,без дори да споделиш с какво се занимаваш?Да написа в едно изречение,че си в Лион и това е!!!Моите уважения,ако си тамошния кмет!!!

81

khh

преди 3 години

Стига глупости.Втори път с маски и КПП-изключено.Минавате границата на търпимостта ни.

80

Анонимен

преди 3 години

До избирателТи май не можеш да четеш. Това което написах няма нищо общо с това дали си отговорник или не, а с това че контакта ти с "местното" население е минимален и се движиш главно сред българи и подобни. Оттам и коментара ми за "по Европа".Виждам, че не си каментирал нищо по основното, заради което пишеш тук, а то е: мерките покрай вируса, спазването им и и как е в други страни спрямо България. Изхвърли се тука, че не носят маски, *** се оказа, че не е съвсем вярно това.

79

избирател

преди 3 години

До 80-тоЕто,че се заяждаш.Десетима пъти написах,че съм български служител,командирован от българска компания.Никога не съм живял по квартири!!!Десетина пъти написах,че имаме огромна база с нужните условия и тъй,като аз съм ,как да се изразя скромно,съм тукашния отговорник да го кажа,имам къща,заплатена от компанията,съпругата ми е тук и мине технически сътрудник.От къде ти хрумна,че съм поредния, гастарбайтер,след като съвсем подробно ти споделих всеки за себе си.

78

Анонимен

преди 3 години

До НЕКОЙ "Много е гнусно някакви хора да парадират, че много мислят за мен и моето здраве. Всъщност те искат контрол върху мен. Власт, която да упражняват върху мен." Абсолютно вярно и правилно заключение. Трябва да разберем как да противодействаме. Те няма да се откажат сами, а малодушните ги подкрепят. Те на това разчитат. В беда сме, но не заради вируса, а въпреки него. Ако не се осъзнаем не е на добре..

77

Анонимен

преди 3 години

До избирател"По Европа" :))))))Само да ти кажа, докато живееш по квартири с колеги и нямаш никакъв нормален живот заедно с хората от държавите в които живееш, си си точно "по Европа". Въпреки това е по-добре от нищо. Спомням си с теб сме имали няколко разговора, особено в началото на пандемията, когато обясняваше, че нямало вирус и пр. Затова казвам, че малко си намалил глупостите.Какво сподели. Накратко: 1)" .. в Европа паника няма"2) не носят маскиНали сме си българи .......

76

избирател

преди 3 години

До 58-миИли не си ме разбрал,или чисто по български си тръгнал да се заяждаш?!От мнооого години съм по Европа,да кажем повече от 15.Да ,никога не съм бил по чужди полета с аспержи,служител съм на българска компания и съм командирован тук!Познавам всички държави и съвсем добронамерено се опитах да споделя впечатленията си,но...нали сме българи...Както и да е,успех на всички!!!

75

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 77Българина винаги масово си е бил ***. Преди бяха ясновидци и астролози, сега са ваксини. Само простотията се смени.

74

Анонимен

преди 3 години

Е доживяхме и българите да са толкова прости че да си мислят за чипове във ваксините. Ми да ни е честито... Колко по лесно се маниполира един *** народ от колкото разумни същества.

73

Анонимен

преди 3 години

До УплашенКойто заплашва и всява паника какво да го правим...

72

До До Иван

преди 3 години

Даваш оценка, а самият нямаш капацитет за това, мухъл!

71

Анонимен

преди 3 години

До ПенчоДреме му дреме му на вируса, защото това не е вирус като вирус, а е КОРОНА вирус.

70

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 31Да, този въпрос и аз съм си го задавал неведнъж! Любопитно, нали?