10

Романтик

преди 3 години

То има някаква романтика. Ако няма полиция и имам право да си ги стрелям тези с пушката от верандата. Тези дето покрадват.

9

1234

преди 3 години

Това е най краткия път към превръщането на сащ в маймунарник

8

ПорЦелан

преди 3 години

Расизма и *** не бива да съществуват.

7

Въпрос

преди 3 години

Защо не си направят една държава на черните там и да съберат всички ***?Защото ще стане като Сомалия.

6

Анонимен

преди 3 години

Само като му прочетете полицейското досие на този престъпник и рецидивист Флойд ще разберете колко прави са били полицаите да приключат с него.

5

Кукуруку

преди 3 години

Северният централен университет в Минеаполис пък вече учреди стипендия на името на Флойд. Тоест почита човек, който има толкова общо с висшето образование, колкото аз с прашните бури на Марс. От такива кумири имат нужда в САЩ - престъпник, наркоман, порноактьор. А в друг университет вече се съгласиха, че чернокожите студенти не бивало да имат толкова трудни изпити като останалите, защото били заети с "борбата за правата си". Май всъщност имат нужда от свой генерал Пиночет, а и натам е тръгнало.

4

мдаа

преди 3 години

Глупаво е заради бълхата да изгорите юргана.ако някой е сбъркал да си понесе наказанието ,какво са виновни другите полицаи кито с аспасили много хора и имущество с денонощен труд

3

Анонимен

преди 3 години

И като махнете полицейското управление, расизмът ще изчезне от самосебе си, нали? Това са намеци за анархия, от която да се възползват определени лица.

2

ДДРОнег

преди 3 години

Не подкрепям полицейското насилие !!!Но беше показан статистика, че от полицаи в САЩ са загинали най-много бели хора, отколкото чернокожи !!!НЕ е ли расизъм това, да протестираш заради убийството на чернокож , въпреки по-големия брой убити бели ???!!!И особено да вдигаш лозунги за защита само на чернокожите ???!!!

1

българин

преди 3 години

Нека , махнете полицията , дайте дрога на черните и ще ви изколят за нула време !!