112

Анонимен

преди 3 години

м да мозъците на българите се нуждаят от проветряване за да спрат да избират банкянски комунисти за управници

111

Щирлиц

преди 3 години

Дон Борисов в действие...

110

Анонимен

преди 3 години

Божков сега ги пече на бавен огън.Не могат да се осъзнаят този покерджия има ли "силна фигура " в ръката си,блъфира ли или ще извади скрито Асо от ръкава си! А ,че Черепа се е подсигурил с някое и друго документче,клипче или разписка е вън от съмнение.

109

Божи ли?

преди 3 години

Божков ли? Божков е мъртъв бе патенце ама още не го знае

108

Затишие пред буря...

преди 3 години

Не си разбрал приказката за полярната звезда - той казал така таралежа: един като тебе ми стига, че като се нароят много слънца по небето нищо няма да остане за ядене на тая земя, че всичко ще земат. Пак не стопляш и майтапа за Кой счупи ракията и за ясна звезда Деница. Слънчицата бяха много 30 години и стана зле. Одържавяване - колко добра идея. Държавата работи и полярната звезда работи ... Църката не работи!!! Особено ако са много църкви на небето ...

107

не трий мижитурка

преди 3 години

Ровят си в една кофа двама клошари и си говорят: Единият: Има криза в страната!Другият: Какво означава това?! Имаш ли познати бизнесмени? НЕ! Ее Скоро ще имашСледва ОДЪРЖАВЯВАНЕ на КАПИТАЛА И за заптиетата и дупетатите се отнася,но не четат история на България.

106

Хванаха

преди 3 години

пиарката на Герб с палат и апартамент за 300 000. Спестила от закуски.

105

До95

преди 3 години

Не само в Силистра ами и Тервел, симича му знаем далаверите, защо още го търпи Боко незнам.смяна, смяна и пъндел.

104

ИСТИНАТА

преди 3 години

Само аутисти, свързани и купени ще гласуват за ГЕРБ през 2021. Това са само едни 300-400 хиляди човека.

103

А бате Бойко, батеее

преди 3 години

Не избързвай Бойче. Не си си платил версиите.Има бая тегавини, дето трябва да оправяш. Не се прави, че всичко е нормално, защото НЕ Е! Няма нищо нормално тая година. Това, което тепърва ти се стоварва е само малка част от истинската тежест, която ще понесеш. :(Жалко, защото на моменти дори съм харесвал Бойко Борисов. Но това вече не е така.

102

Анонимен

преди 3 години

Недей да гониш гърневски и биков,че като нищо ще отидат в БСП

101

Sata NATO

преди 3 години

дали ще си купиш МиГ-29 или ще си купиш Ф-16 е въпрос на геополитика, защото и двете машини летят------Ето го и дългоочакваният завой на Изток, който нереформираният *** Борисов скоро ще обяви официално.

100

Ку-Ку Ку-Ку

преди 3 години

Този наглец говори за избори догодина. Явно няма намерение да подава оставка, колкото и да му е кафяв отзад панталона.

99

Шехеразада

преди 3 години

Борисов може да почне със Арнаудова.Тая смотлa така се развихри във фейсбук ,че си призна че е посредничела в сделки с Борисов.А Самият Борисов така се оплита в обяснения ,че се чудя позатъпял ли е или просто е станал по-нагъл

98

Анонимен

преди 3 години

Нещо поуморен изглежда дрогаря от снимката. Май от нерви нема и време да се пообръсне....Изобщо жалка картинка. Как да вкараш мислещи хора в партия, където се назначават само верни и послушни (и най-вече - НАШИ ХОРА), а ръководството е еднолично от тоя, дето все казва, все дава и т.н.?Нали се нагледахме как уволнихте мислещите и тези, които се опитаха да направят нещо без да чакат да им се спуснат инструкции отгоре? Сега какво - извънземни ли ще докарате?

97

Истукан

преди 3 години

Колкото и да менят козината си, си оставт същите продажници и крадци. Не бих гласувал за ГЕРБ никога, нито за БСП и ДПС, нито пък за фалшивите патриоти и останалите патерици на ГЕРБ и БСП. Това са 99,9% от партиите, които не стават за нищо. Ако има една партия дето става, пак е добре, но почти всички са за бунището. Затова не гласувам, няма и смисъл. Не давам 10 лева субсидия на месец за търтеи.

96

Маркс

преди 3 години

Количествените натрупвания ( години, килограми и пари) водят до качествени изменения.

95

Ямболски цървул

преди 3 години

Колкото и да се проветряват,все на миришат! Всичките.Не само Гроб!

94

Винету

преди 3 години

Борисов, престъпник долен, вече си мишена. Тик так тик так

93

обнови Горанов

преди 3 години

Борисов - обнови финансовият министър.Ама всички знаем ,че си страхлив и няма да посмеешГовнанов е толкова ОЧЕИЗВАДНО ,че е корумпиран ,че колкото повече го държиш толкова по-очевдно става какъв си страхопъзло.