37

Анонимен

преди 3 години

Ротшилд има парички в излишък, ако няма кризи, никой няма да дърпа заеми, а той както се е разпрострял нашироко има да плаща данъци и паричките му ще свършат. Теглете заеми правете се на тузари и служете на ЕС, най-лесно се живее за един тумбак. Гледайте обаче и държавата да не стане блато и отнейде да дойде един камион калашници.

36

Един от Северозапада

преди 3 години

И на последно място-тоя разби БСП отвътре, с настояването си да е евродепутат.Половината БСП-ари го мразят....Това е една от причините да загуби БСП изборите.Тоя и гергов, заедно със съмишлениците си, първи ще подадат ръка на другото крило от БКП-Герб.......

35

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовАми то в България не ни хвана кризата,щото нямаше какво да се губи в такава бедна държава,ама в другите държави не само ги хвана голямата криза,но и доста хора останаха на улицата ,а някои се самоубиваха от безизходицата,включително и богати хора!

34

Един от Северозапада

преди 3 години

Забравих да добавя към характеристиката му, че има много богат трудов стаж, издигнал се е сам в Йерархията не заради положението и връзките на родителите си, а е започнал от ЕТ, като е продавал джапанки и хавлии в малко магазинче, после е наел по-голямо, където е усвоил икономическите науки до съвършенство, за това толкова разбира от всичко и дава акъл.И от копчетата на красная армия на униформите даже разбира, без да е помирисвал казарма....

33

Един от Северозапада

преди 3 години

Тоя кой беше? Сетих се....Един , дето спонсорира фирмата на любовницата си с 2 милиона, а после, когато го питаха ще ходи ли в Брюксел-увърташе, като циииганнче пред участък.Мъж и половина, държи на думата си! Стабилен, като пръч на лед!!!!

32

Анонимен

преди 3 години

По време на соца трябваше да храним един Бай Тошо сега трябва да храним много Бай Тошовци и още бюрократите от Брюксел. Туй според вас е демокрация тъй ли, ами не мисля същото.

31

Анонимен

преди 3 години

Нинова и радев са много по зле и по-вредни отколкото Станишко

30

Анонимен

преди 3 години

При Станишев 2007 година растеж на икономикта 7.3%, при Борисов 2016 година сме имали 3.9% растеж, цифрите гоорят.

29

Анонимен

преди 3 години

До НикоАко бяха демократи щяха да се возят с Бентлита и Ролси да имат замъци по Карибите, а демократе ? Дали е виновен соца или манталитета на елитите ? Бай Тошо на такива не им даваше да крадат на едро, както се краде на Запад.

28

Евстати

преди 3 години

Пак са му дали някой лев на този пропаднал тип да бълнува колиция с гробарите преди предсрочните избори. Шайката търси начин за спасение.

27

Анонимен

преди 3 години

БСП вместо да се дърлят помежду си,като по този начин обслужват противниците си,най-накрая да се обединят и да се концентрират върху своята обща победа,защото откакто не са във властта,няма никаква социална политика към населението на страната,а само олигарси си делкат парите,а след тях и потоп!

26

Гошо

преди 3 години

Гледат еднакво тъпо заедно с Цветан данеби да са учили в един клас в училището за деца със специални потребности ?

25

Анонимен

преди 3 години

Съселя може да е всякакъв, но по негово време икономиката растеше с по 6-7% годишно при Борисов максимума е между 3-4 % растеж годишно.

24

Нико

преди 3 години

Един ден , когато изчезнат от планетата земя ,пчелите , белите лъвове и добрите патици,овце,***,крави-ще ядеме угоени , дебели и сочни социалисти ! Защото само те , при свършекът на света ,ще останат живи ! Нагаждащи се , приспособяващи се , прилепващи се към всичики формина човешкото съществуване в периоди на войни и мир ! И - естествено - не създали нищо !Когато преследвахме развитият социализъм , добрите съвестни трудещи се построихачиста България , а социалистите с волгите създадоха партийната аристокрация !Е такова животно нЕма !

23

Анонимен

преди 3 години

Комунист козината си мени но нрава не!Видиш ли го дори на снимка му удари един шамар!!!

22

Анонимен

преди 3 години

Не бързайте да плюйте бе, тоя има нещо да каже щом тоя казва, че нещата са сериозни значи са сериозни, как се трупа 750 млрд евродълг за 2 месеца ? Тия пари, където ще идват сега те ще са заем един вид. Накрая ще кажат хайде сега ние бяхме солидарни да ви даваме парички сега и вие бъдете солидарни да ни ги върнете Измамата на века за 5г од по 12 млрд и ето ти ги наши 60 млрд нов заем.

21

Анонимен

преди 3 години

Много добри неща предлага за ЕС Станишев,стига сте плюли без причина по него!

20

Анонимен

преди 3 години

Няколко милиарда набутаха държавата със заменките!Цанков камък,Р.Овч........хазарта...Нима сте забравили?Каква я патихме!

19

Pepi

преди 3 години

С тази физиономия повече прилича на актьор от г ей пор но отколкото на политик.

18

Анонимен

преди 3 години

Хахаха 750 млрд евро дълг и кой ще ги връще бе ? Нашето участие колко е туй кажи ?