7

Анонимен

преди 3 години

Мулти култи а ?

6

Анонимен

преди 3 години

До до 6Така е нека продължим напред градивно, иначе всеки може да търси кусури на другия, но е важно да има прогрес, а не разруха и обвинения.

5

до 6

преди 3 години

То според тези промити мозъци белите никога не са били роби и също са единствените в човешката история, които са били собственици на роби.На никой не можеш да налееш мозък в главата - или го имаш, или не.

4

Анонимен

преди 3 години

Ние българите какво да кажем 500 години под турско робство, преди това още 200 години византийско, след това 45 години руско и 30 години американско?

3

Анонимен

преди 3 години

Голям расизъм десетки милиони от цял свят живеят на социални в Европа и САЩ. Вместо да благодарят, че са там, а не в Африка или Азия те се бунтуват и рушат.

2

Баровеца-СФ

преди 3 години

Дааа! Явно някой се подвеждат подстрекавани на расистка основа,но не им пожелавам на народите им да са като при нас,а именно да нямаш права да се защитиш подобаващо от престъпник и то не какъв , а с множество престъпления и оставен от властимащите години наред да безчинства навън! Ами другите ,които само пищат ,че са дискриминирани и мислят ,че им е позволено престъпно деяние?!? Неее,не им пожелавам да са в ситуация като истинските българи!

1

Бау

преди 3 години

Короната ядоса народа, за това използват ситуацията да излязат и да бъдат гневни...