55

!!!

преди 3 години

41 са новите случаи с коронавирус у нас. Починал е един човек...

54

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 58 от къде знаеш?

53

Анонимен

преди 3 години

До ДокторИмаше един с такъв прякор, но го гръмнаха отдавна. Манипулираш 80-те % с фалшиво фентъзи, а фактите са други:- днес цената на барела е $42,03 и продължава да расте- днес $1=68,70 и от повече от седмица е под 70- вчера руският резервен фонд се попълни с няколко $млрдЕдинствената негативна вест, касаеща Русия е планираният и очакван пореден опит за майдан на 12 юни, който разбира се няма да сполучи.

52

Анонимен

преди 3 години

Руснаците не *** от вируса, защото средната продължителност на алкохолиците е 50 години, а вируса убива предимно от 80 години нагоре.

51

Анонимен

преди 3 години

Може и по десет да ги умножите или по сто ако щете и по милион но Америка няма да я стигнат руснаците за *** да не говоря той и без вирус мре като муха.

50

Тодар Правешки

преди 3 години

До анонимен 60Абсолютно вярно, товарищ. Още си спомням надписа на немски език на задното стъкло на "Лада-Нива" в Германия :"Без въздушни възглавници. Умираме като мъже!"

49

Колев

преди 3 години

До 60Не знам малкото джудже къде се крие, но високият и колоритен Дончо издигна 5м. висока ограда около Белия дом да го защитава от любовта на американския народ.

48

Анонимен

преди 3 години

Мда, ама не умират като краварите.

47

Анонимен

преди 3 години

До джендърХвани спри да четеш русофилски небивалици или хвани поне отиди до там за да видиш. От изказването става ясно, че никога не си ходил в Сърбия.

46

Доктор

преди 3 години

"Великото" кремълско джудже се чуди къде да се завре , че евтиния петрол докара рублата до Космоса. Жалките ватенки , бълнуващи и бленуващи военни битки със света , прави се нас.и.р.а.т вече. Болшевишкият ентусиазъм достига небивали висоти в Русия. Трябва да се пазим като дявол от тамян от тези руски амбиции да лапнат пак България !!!

45

Анонимен

преди 3 години

малкия човек с високия ток, излезе ли от бункера или още се крие ?

44

GG

преди 3 години

до 54Хвали мисли с тази глава, където ти е дадена. Няма нещо на света, което да мразя повече от англичани ! Това трябва да значи, че трябва да обичам руснаци? Иначе за ИК само БСП я подкрепиха навремето хахах. Нали трябва диви селяни като теб да се чустват като мъже...

43

ЦРУ

преди 3 години

До Анонимен 40 .....със сегашната девалвация на рублата = равностоина на 209 лв. ...ЗАТОВА Жужи се крие ВТОРИ МЕСЕЦ във землянката !!!!Не заради вируса ....а заради народа...ЩЕ ГО ОБЕСЯТ на Червеният Площад !

42

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 55 това щото ползват тяхно си родно БЦЖ, супер уникално ;)

41

Джендър

преди 3 години

Поне нашите лекари не падат през прозорците, когато искат да кажат истината. Защо не си ходите всичкото русофил в Русия като ви харесва толкова ? Само ги хвалите, а реално в Европа само изостанала Сърбия остана с тях. Защо така ? Всички са балъци явно, а само вие ста най... Махайте се вече !!!==================="Изостанала Сърбия"?????Стандарта на сърбите винаги е бил по-висок спрямо нашия. И преди й сега!

40

До:GG

преди 3 години

До МаймунЩом не харесваш средновековната държава Русия, трябва да харесваш Англия ли ? Русофилска *** !!!==============Работата ми е свързана с чужденци й мога да ти кажа, че е по-добре да контактуваш с руснаци отколкото зап.евро****, да не говорим за рижавите албионци! ДГД, поддръжнико на ИК!

39

Анонимен

преди 3 години

До ТъпунгерПоне нашите лекари не падат през прозорците, когато искат да кажат истината. Защо не си ходите всичкото русофил в Русия като ви харесва толкова ? Само ги хвалите, а реално в Европа само изостанала Сърбия остана с тях. Защо така ? Всички са балъци явно, а само вие ста най... Махайте се вече !!!

38

ХИВ епидемия !

преди 3 години

Броят на болните и заразени от СПИН в Русия е 2,8 мил. при население 145 мил. , това означава, че всеки петдесети (50) !!! жител на Русия е ХИВ позитивен ! Най-много на глава от населението в Европа и Азия .......

37

GG

преди 3 години

До МаймунЩом не харесваш средновековната държава Русия, трябва да харесваш Англия ли ? Русофилска *** !!!

36

Анонимен

преди 3 години

Нови- стари ала-бала ,даже Америка се чуди защо има толкова малко умрели в Русия.Аде ?