9

Анонимен

преди 4 години

Когато населението е прoсто така става. Много дълги години се отнасяха зле към медиците, но не разбраха че в днешно време хората с акъл са търсени навсякъде, съответно искат заплащане и отношение. Скоро ако не се вдигне сериозно заплащането на учители и доктори и да им се осигури защита няма да има кои да работи. Но важното е да имаме шофъори, бачкери и всякакви разбирачи които си мислят че света се върти около тях и някои им е длъжен.

8

Анонимен

преди 4 години

Скоро и в цяла България!Наскоро говорих с една позната медицинска сестра. Тя миналата година се пенсионира, но продължава да работи защото няма млади кадри. Сега взема и заплата и пенсия и пак едвам връзва 1000 лева на месец. Тоест мизерия. Тя ми сподели че положението в болниците е страшно и след няколко години не само че няма да има специалисти и кой да лекува хората ами дори в спешните отделения няма да има персонал. Нямало дори шофьори за линейките.

7

The Ghost

преди 4 години

Да викат на помощ гелосаните ни футболисти, дето ореаваха света да ги пуснат да ритат. М-лоум-на държава сме. Факт!

6

Елемаг

преди 4 години

10 ти *** ли си?Сам човек може ли да работи в цяло изфекциозно?май ей така пишеш :)

5

До 6

преди 4 години

Само да ти кажа, че и онези велики 1000лв. не им изплатиха, въпреки че даваха по 48 часови дежурства, понеже има недостиг на персонал. А ти продължавай да злобееш и да се чувстваш лично прецакан.

4

Анонимен

преди 4 години

До ЕлемагЩото прочетоха, че КОВИД няма, че ваксините са опасни и от тях няма нужда.Други въпроси?

3

Елемаг

преди 4 години

Вижте сега,този защо е в отпуска?Не виждали постиженията на ГРОБ.Защо никой не вижда какви великански крачки правим от ГРОБ?Магистрали ,търичм с джипа.Натирихме престъпността укрепваме плажа.Къде се закрив,ние от ГРОБ само строим!!!Да се премахне тая новина веднага!!!

2

Анонимен

преди 4 години

Добре де, милиард и колко е бюджета на нзок. С тези пари се плащат пътеки на болниците, прословутите пътеки. Нали в рамките на даде пътека има възнаграждение за медицинските екопи? Ами влезте за ревизия в мбал добрич да видим как се разпределят тези пари. Понеже тях ги има и те са много, не е от недостиг това. Покажете ред по ред какво и кал се плаща. Оборудването ви е дарения, консумативи се носят незаконно от пациенти, къде потъват парите?

1

Анонимен

преди 4 години

Ами отивай ти да бачкаш там тогава. А това, че е мизерия със смешно заплащане и високо натоварване няма да те бутне.