32

Анонимен

преди 4 години

не само че хоум офиса няма да се наложи, ами точно обратното, все повече фирми ще почнат да ограничават достъпа до и-нет през служебните мрежи и устройства, в т.ч. и изграждането на изцяло отделени от интернет фирмени мрежи, въпрос на време е да се осъзнаят рисковете

31

НТР

преди 4 години

Искате ,не искате в много сфери раб. време ще се намали.Настъпват роботите и те ще работят по 16часа на ден.Полека изчезват дейности и професии.Това е. Профсъюзите да не спят, а да подемат работата. 21 век сме, а не 20-ти.Който не го е разбрал си е за негова сметка.

30

Анонимен

преди 4 години

лично аз не бих поверил нищо, на фирма разчитаща на хоум офис

29

Анонимен

преди 4 години

Така е!

28

Бай Who Й

преди 4 години

Тука това няма да се случи поне 20 г. още! Бай *** работодателя е тъпо парче и мисли, че като експлоатира и се подиграва със служителите си ще спечели повече $. Истината е, че с подобно отношение винаги ще си на загуба. Ако един служител не е мотивиран и отива с нежелание на работа, то той няма да полга никакво старание и производството няма да е нито бързо, нито качествено. Благодарен съм, че имам късмета да не работя с ***! Предпочитам да съм с 5 лв. в джоба, но да не съм роб!

27

Анонимен

преди 4 години

"Като ходя на интервюта за работа гледам 2 неща: Дали нетото е над 1200 (щото съм необразован, просто съпорт) и дали фирмата плаща осигуровки."Тва не е ли малко за съпорт?!? Едно време бях за малко и се плащаше 2х това дето си го писал...

26

Истукан

преди 4 години

Кой ще ти въведе 4 дневна работна седмица. Това е в рамките на шегата и може да бъде казано като виц. Някъде работят по 6 дни, други без почивка работят, а останалите са на 5 дневна работна седмица. Няма 4 дневна работна седмица в България, а и да има, ще се отрази и на заплатите. То и сега може 4 дневна работна седмица срещу по-ниска заплата.

25

Анонимен

преди 4 години

Тотално неприложимо, освен за някои нищо-произвеждащи професии.Как ще е по-произвидителен един хлебар, монтьор, механик или да кажем водопроводчик, ако не работи 40 часа седмично, а 30? Никак, само ще трябва на всеки 3-*** да се назначава 4-ти, да им поема почивките...Става, ако си офисен плъх и реално имаш 2 часа работа на ден и 6 часа се чоплиш.

24

Анонимен

преди 4 години

До HandelПри социализма всички " бачкаха за 200 лв" и харчеха по 500 лв. Сега всички "бачкат за 700 лв" и харчат по 2 000 лв. И бай Тошо и Б.Б. , знаеха това, но не питаха, откъде идва тази разлика.. Затова първият управляваше 35 годни, вторият също ще управлява толкова.

23

Handel

преди 4 години

По времето на социализма българите викаха - "Те ни лъжат че ни плащат, ние ги лъжем че работим"; сега българите викат "Колкото и да ни плащат ние пак няма да работим!"

22

Анонимен

преди 4 години

е лично аз не съм много очарован от мисълта, че взимайки си нещо от някъде с кредитна карта, данните ми ще се обработват от кухнята, на някоя счетоводителка докато прави пържени филийки на детето си, пък за Вас незнам;)

21

Handel

преди 4 години

До ЕлемагТи бъркаш "работа" и седене пред компа в офиса, пиене на кафе, говорене по телефона с гаджето и гледане на клипове по тубето.

20

Жо

преди 4 години

ДОКАТО трудът се измерва в работни дни и работни часове, а не в това, каква работа си свършил, ще сме на това дередже.

19

Handel

преди 4 години

До Анонимен 24Ама всяка седмица ли трябва да работим по цели два дена?

18

Анонимен

преди 4 години

Най-добре е 2 дена да работим и 5 да почиваме ! - така или иначе ни плащат за толкова.

17

ШМАТКА

преди 4 години

Ий според тоя дошло времето на комунизмар когато ще си седиш в къщи и ще ни плащат заплати! Айде не на нас тия ,по-скоро ни заробват да работим 7 сена в седмицата ,отколкото да намалят раб дни.Ей, тва капитала ти изпива кръвчицата докато не спечели желаните пари,друг филм по желание да работиш -няма!

16

Елемаг

преди 4 години

В България отдавна не е 5.Западняците пак са назад.Тука се бачка 6-7 дена в седмицата.За по 500 лв.И после идва германския шеф с изнесеното производство и вика.Много ниска производителност. :)

15

House M.D.

преди 4 години

И в България 5-дневната работна седмица е в миналото, защото отдавна е 8-дневна.

14

Анонимен

преди 4 години

по принцип изглежда примамливо, фирмите пестят от офиси и работни помещения, оборудване и т.н., обаче това е доста привидно, аз някак си немога да си фирменни данни, данни за клиенти и различни проекти е така да се меткат между кухнята и хола в дома на някой мой служител, за кратко време като в случая е някаква възможност горе долу да продължи нормалното функционирене на фирмата, ама за постоянно е меко казано несериозно, особенно за по-големите и уважаващи себе си компании

13

Скептик

преди 4 години

Аз работя 6-7 дена, та не мога да сколасам. А стига локуми.