10

ahhahahah

преди 3 години

Martin Looter King

9

Робите на ФЕД

преди 3 години

В гулага САЩ отдавна живота на хората няма смисъл, колкото робството има смисъл толкова и съществуването на гулага САЩ. Като изгрее гъбата над тая клоака и светът ще е едно по-добро място.

8

АБВ

преди 3 години

Тази нали искаше да живее като обикновенните хора? Да не би сега пък да иска и медийно внимание? Да си седи на дъто и да се радва, че кралицата е решила да отделя няколко милиона лири за да не я вижда!

7

Гошо

преди 3 години

Стига с тоя расизъм, случващото се в САЩ няма нищо общо с расизъм.. Банда нехранимайковци използват убийството на *** за да трошат градовете и да убиват хора.

6

Анонимен

преди 3 години

В съвременния свят, управляван от офшорирани корпорации живота на т.нар. човешки ресурс няма никакво значение и всеки може да бъде заменен.

5

Бабата кралица

преди 3 години

Ох, Меган стига с рекламата на чужд гръб. Ние няма да те върнем в двореца. Ние не търпим някой да отхвърля поканата ни за Коледа.

4

Анонимен

преди 3 години

Кралицата хитро се отърва от тая.

3

Анонимен

преди 3 години

Айде, да се изкаже и Меган Маркъл. И какво каза? Гледах изказването й - чуди се какво да каже и накрая излиза с някакви плоски клишета, които не значат нищо. Аман от празнословни "звезди" и кралски особи.

2

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Животът на престъпници и наркомани няма никакво значение

1

Анонимен

преди 3 години

Заради Джордж Флойд пламна САЩ и загинаха много добри хора сред, които застреляния бивш капитан от полицията Дейвид Дорн(афроамериканец) от "протестиращи".