76

Анонимен

преди 3 години

До seiraвинаги има следа. а ниската качество си личи, най - вече с времето. 75 % караме по пътища от соца и още са добре. А новите Бойкови пътища е видно, че не могат да изкарат и две години.

75

Радост в една Ода

преди 3 години

събитие. верни от антуражната група са му дали да пие сок от глухарче. мисирка пита как се чувства. от устата му се стича съсираща се от холестеролна кръв която излезнала на въздух се липомизира в множествени грудки. по тях са накацали множества мухи и размножаващи се бели 4ервеи. лицето му е узмихнато. адютатът му вади от торба бели ленти. всяка лента има дата, име на обект и в скоби бакшишния номер. Шиши се приближава. вади турски кортик. навежда се и се и Пъртява.събуждане. Буда е жив. споко

74

seira

преди 3 години

"ДРУГАРЮ" БОРИСОВ,НЕ МОЖЕТЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ КАКВИ ФИНАНСОВИ РЕВИЗИИ И ТЕХНИЧЕСКИ ЕКСПЕРТИЗИ ВИ ОЧАКВАТ ЗА Т.НАР. "ВАЖНИ ИНФРАСТРУКТУРНИ ОБЕКТИ"!МОЛЕТЕ СЕ КАК ДА СЕ ОПРАВДАЕТЕ ЗА ПРОПИЛЯНИТЕ ПУБЛИЧНИ СРЕДСТВА..."РАБОТАТА" СТАВА МНОГО "ДЕБЕЛА"!НАРОДЕ!!!!!

73

страхът пълзи

преди 3 години

На 22 фефруару почина баба,На 2 март - дядо,На 24 март погребахМЕ мама,На 5 април погребаХ татко.Днес 6ти юни.Гледам Боре също не е добре.Страхувам се че ако Боре почине от смърт чрез умиране,воененият министръ"дас гроссе Швейне"ще изгради една шайзе камара наричана ДасКамареДебилдинг вурде дерГовнатен гемахт. Осмърдена поГЕРБалната серомонияъ.16 минути пиша текста. Боре е16 минути по-старъ,грохналъ и по-близо до вертикалния полет.Той нема летечна книжка.да не кацне накурана вируса.Стряхът пълзи

72

-

преди 3 години

незабавна оставка!

71

Анонимен

преди 3 години

Подпорна стена набира камериерки

70

Мишо Рибата

преди 3 години

гласуването за тези на следващите избори може да се счита за тест за ингелигентност и да важи при кандидатстване за работа

69

Борисов,тулупче нена

преди 3 години

Борисов тулупче ненагледно , мамино сладко.Я обясни как Водострой98 - малката фирмичка на Пеевски пак се оказа с най-много поръчки по строежите на пътища?И после същата тая фирмичка дере кожи от под-изпълнителиБорисов - на баба хубавичкото и дебеличкото.А кажи как Главбулгарстрой построи на Доган незаконен вълнолом на незаконните му летни сарраи.Комисионните ще стигнат ли за още една вила в Барселона?

68

Анонимен

преди 3 години

ддааа то затова банките сложиха такси дори и на падежи по депозити, за да строт.

67

123

преди 3 години

Продължава, да... под формата на брегоукрепване

66

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ строят за румънците и за сърбите и за турците, а българите напускат.

65

Анонимен

преди 3 години

Тунелите на Троян и на Петрохан ги няма. Жп през Витиня също няма.

64

мак

преди 3 години

На Алепу също се строи ударно. *** там да инспектираш, нарцис см.отан.

63

1

преди 3 години

До Анонимен-65 ,точно,заради отказа,Гл.Прокурор на ЕС, Лаура Кьовеши и придружаващия адвокат Петер Дошек,ще пристигнат в България,в средата на месец юни,умишлено не се споменава точно кога ще пристигнат,по искане на Кьовеши.

62

Анонимен

преди 3 години

И разследването на испанската прокуратура за аферата в Барселона продължава въпреки отказът за съдействие от страна на българската прокуратура, Баце.

61

Що така

преди 3 години

С тия двулентови пътчета къв трафик ще облекчим не знам, за да има ефект трябват поне две ленти в една посока. По такива пътища комбинацията тирове и бързащи коли е смъртоносна.

60

Еволюция и мозък

преди 3 години

Една от причините да хората да имат голям мозък е за да успеем да виреем с сложни социални структури.Способноста да разчиташ намеренията ,да ласкаеш,лъжеш и т.н. носи големи предимства в сложно общество.Но от най-големите предимства е да можеш да разпознаваш лъжата. Докато и други видове са способни да лъжат - примерно фалшиви сигнали за хищници за да оставят другите вкусна харана , хората са тези които най-ефективно разпознават лъжата.А Борисов лъже много - който не е разбал е мaймунa.

59

Анонимен

преди 3 години

"В Испания обаче разследването, водено срещу Борисов, продължава. "Разследването не е приключило, има много данни, които продължаваме да разследваме. С обичайните контакти и регламентирани канали. Не можем да дадем повече подробности, тъй като става въпрос за класифицирана информация."

58

Търсача

преди 3 години

Щерев ли е единствения *** на ГЕРБ? Леле закъсали са го!

57

Анонимен

преди 3 години

БАЙ ТОШО 2 СИ ОТИВА И ГЛЕДА ЗА ПОСЛЕДНО ДА СИ ПРАВИ ПИАР