33

Анонимен

преди 4 години

Ще ходя на море в Гърция само за да не ставам съучастник в подобни престъпления.Значи мутрите тук ни взимат природата ,а държавата после ни приканва=,,Бъдете патриоти,идвайте на море в Бг''.-За какво,за да ви спонсорирам мръсния бизнес ли?Няма как да стане.Обичам българската природа и мразя тези които я разрушават.Но винаги идва Видов ден

32

стр.инж.

преди 4 години

Това е голям, световен принос в инженерните съоръжения! фБраво! Подпорна стена с тераси и тоалетни! Този началник на РДНСК-Бургас за рибки ли ни има, та ни убеждава, че това е подпорна стена...!

31

.

преди 4 години

Вземете се успокойте всички! Предстои завъртане на земните полюси и всичко, което в момента е в близост до морето ще иде подс морското равнище да живеят в него мидите и рапаните!

30

Стоко

преди 4 години

Умрете от мизерия мутри, никой няма да ви ходи на ***. Видов ден ще дойде и ще взривим тези "брегоукрепителни съоражения" заедно с вас

29

Цитат

преди 4 години

"Играе единствено окрепителна рола, НА ТОЗИ ЕТАП" Как да ви го обясня офтси, та да го разберет? Пак ще ви щавят

28

Анонимен

преди 4 години

Гешев ще направи една проверка и ще установи всичко както си трябва. Тази служби са напълно безмислени

27

Анонимен

преди 4 години

Такова срастване между мафия и държава може само някъде в Африка да има.Колумбия е демокрация пред България

26

реалист

преди 4 години

"Нямало нарушение на плаж Алепу, строежът - брегоукрепителен"Корумпирани смешници. Нямало нарушение колкото Тулупа не е корумпирана мутра.

25

Off

преди 4 години

Голям кораб минава, не е хотел.

24

до 18

преди 4 години

Главният прокурор е зает да брои кокшките в Ихтиманско.

23

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

да бе да

22

Анонимен

преди 4 години

Абе Орешарски е виновен бе, не разбрахте ли.А - и комунистите, и Путин също.

21

Хах

преди 4 години

За милиони няма закони, за кокошка няма прошка! Това е България драги зрители. Бачкайте като роби за мизерни заплати, плащайте 200 лв ток, къпете се в мръсното море, яжте зеленчуци от Гърция и Турция и си трайне кротичко и тихичко, ей за тва са ни *** 500 години! Не народ, а стадо овце сме ние. Само в коментарите във Фейсбук ни бива. Какво още чакате???!!!!

20

Анонимен

преди 4 години

Това е чудовищен пример за корупция. Само че мисирките са заети да отразяват Дебелия с Жипката и как бил построил 100 завода, които никой освен болната му фантазия не е виждал.

19

Анонимен

преди 4 години

Не могат да кажат нищо на ГБС, все пак те са с властта

18

Анонимен

преди 4 години

Aло Главният прокурор,ще предприемеш ли нещо или не,защото работиш само по поръчка?В затвора и инвеститора,и така наречените проверяващи,и всички по веригата!Тази държава не трябва да получава никакви Европейски пари,докато продължават подобни беззакония.В ЕС ми беше надеждата,но се оказа че той само толерира българската мафия,и я прави все по-богата.За сметка на природата,горите,водите,морето и въздуха на България.Отвратен съм от цялото това лицемерие

17

Анонимен

преди 4 години

Мафията овладя цялата държава и си прави каквото си иска.Всички власти са техни и се командват от едно място - Бакя.Назначиха си и удобни министри, и контролни органи, и прокурори и съдиии.Спасението е Терминал-2.Който иска да живее нормално де.

16

Вярващ

преди 4 години

"Като жест към летовниците инвеститорът е поставил безплатни чадъри."Колко щедро!

15

чудничко

преди 4 години

Есента като цъфне дограма върху обемите какво ще измислят? Или се надяват до тогава да са се измели от властта и да се оправят следващите, а Тиквич да се покаже по телевизията и да каже "по наше време нямаше такива неща".Па то като се замисля всеки настоящ хотел в началото е бил "просто строеж" и "бетонна конструкция"

14

van Klopp

преди 4 години

"Това е само една сурова конструкция, бетонна, масивна, която играе единствено укрепителна роля на този етап" - в това изречение на Калоян Костов от строителния надзор ключовите думи са "на този етап". Следете промяната в имущественото състояние на лицето Костов за последните няколко години, за да се убедите дали съм прав и каква роля ще започне да играе конструкцията "на следващ етап".Тъжното е, че ни мислят за ***. Ние всички не реагирайки доказваме, че за съжаление са прави...