79

Ямболски цървул

преди 4 години

До 85Не е инвазия убийството на ирански Генерал от далечно разстояние.Инвазия е,когато стъпи крак на пехота на територията на държавата. Честно да си призная...и аз още се чудя за този негов ход!

78

Анонимен

преди 4 години

До Ямболски *** 79 Убийството на онзи високопоставен член на Иранското правителство , не е ли нападение над суверенна държава ?Иначе да - не са нападнали държава и да избият няколкостотин хиляди . Само няколко хиляди цивилни при рутинните им мисии

77

Анонимен

преди 4 години

демокрация по американски-можеш да крещиш,да протестираш и да издигаш каквито си искаш лозунги и когато си пожелаеш пред белия дом!въпросът е дали въобще някой там вътре ще те чуе и ...разбере!и почти съм сигурен,че отговорът на белия дом ще бъде едно огромно WHO CARES!

76

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 48 Интересен фалшификатор ще да е билИзнесените данни показват - имал е една банкнота от 20 долара . Нямало е пари в колата , нито в апартамента му , на никакви места ,които евентуално могат да бъдат свързани с него . Няма данни да е свързан с фалшификатори , и да е разпространявал техни пари . Никъде не е открито някакво оборудване за печатане на пари . По него не са открити химикали , които да показват нещо в тази насока Това е инфото засега

75

Koko

преди 4 години

Боли ме телеграфа за US. Интересува ме кога тук ще се подават оставки при съмнения в корупция и кога ще се правят обективни разследвания. Интересува ме що нямам пари да си платя данъците, въпреки че работя на две места и луд ли съм, че отглеждам три деца в тази отвратителна среда ?

74

Анонимен

преди 4 години

До Анонименамериканците са не по-малко крепостни от руснаците...бил съм там и знам за какво иде рече-бачкане-кредит-бачкане-кредит...а ти иначе можеш да протестираш колкото си искаш,където си искаш и за каквото си пожелаеш,ако има изобщо някой,който да те чуе.и дори да те чуе какво от това.ето така действа "ВЕЛИКАТА"американска демокрация!и какво като протестираш и какво като вандаластваш и какво като крадеш!

73

Анонимен

преди 4 години

По-високи цени на парното от 1 юли предвижда Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР).Най-голямо увеличение се планира за София - с 22%, предаде БНР.Вие си пишете за Тръмп и Сорос, а междувременно скоро ще плащате и за въздуха, дето дишате.

72

Ямболски цървул

преди 4 години

Тръмп е единственият президент през последните десетилетия,който не е нападнал държава.Републиканец.Консерватор.Видяха,че няма да им играе по свирката...и веднага бунтове,заради умряла 130 кг.черна затворническа с.в.и.н.я,която е оказала брутална съпротива при арест.Даже не се знае дали от одушаване е пукнал,или от други причини! Неолибералите веднага подеха с пропагандата за расизъм!

71

Анонимен

преди 4 години

Видяхте ли Юмрукът на Coрoc на 11 сек.? Не било цветна революция, а?А тази дето хвърля коктейл мo.лoтoв по полицейската кола? Не било майдан, а?

70

До 65

преди 4 години

Ами червената пропаганда е, която ни "учи", че в щатите все още черните са "експлоатирани" и неравноправни с белите ! А ако започна да ти изброявам колко известни и богати чернокожи има там, списъкът ще е МНООГО дълъг ! Дори чернокож президент вече си имаха, но такива като теб продължават като червени латерни да повтарят едно и също ! НО това не значи, че тябва да се неглижира престъпността, която в най-голям процент е дело именно на ***, така че за това нека се сърдят ЕДИНСТВЕНО НА СЕБЕ СИ !

69

Анонимен

преди 4 години

Идва истинска демокрация в САЩ.

68

Анонимен

преди 4 години

Тръмп да подава оставка като Петър Младенов.Се де се! Де-мо-кра-ци-я!Времето е наше! Дойде Преходът и в Америка!Тръмп е Горбачов на САЩ.

67

Анонимен

преди 4 години

Бунтове на говедата срещу говдарите. Кратко, точно и ясно. Ще има много паржоли и котлети за коледа.

66

65

преди 4 години

Говори за 60+ годишната левашка пропаганда насочена към черните, за да гласуват за тях, докато живеят на помощи. Тази която налива гориво в черната омраза към белите. Тя идва във формат на: програми за наемане, представяне във филми, реклами, книги, игри, данъчни намаления, помощи, намалени присъди, и т.н. Краиния резутат е омраза към държнавност, омраза към бели, омраза към работещи.

65

Анонимен

преди 4 години

Не е нормално да имаш частен и независим емисионен център на парични знаци. Да печаташ, когато ти скимне без покритие. И да плащаш за реален труд с тези тоалетни хартийки. Този балон рано или късно се пука.

64

Анонимен

преди 4 години

Прав си уа. Оборски бунтове само в краварника.

63

Анонимен

преди 4 години

Такива бунтове са невъзможни в Русия поради факта че там няма граждани. Крепостниците не могат пък и нямат желание да се бунтуват колкото и да ги мачкат и убиват.

62

Анонимен

преди 4 години

Най-измислената държава в света си бере плодовете на собствената политика. А колко още държави съсипаха по света. Яжте си лай...та сега. Алчност, двойни стандарти, финансови измами, социално неравенство, бедност - САЩ.

61

Анонимен

преди 4 години

каква америка, бой на *** в тъмна нощ

60

Анонимен

преди 4 години

До 70 те години в САЩ има радикален расизъм. Тази държава няма нищо общо с демокрацията. Демокрацията е за богатите и белите. За другите тормоз и диктатура. Но хак им е, всичко се връща.