131

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно, ГЕРБ си стана като секта. Партийната линия е права, дори когато е крива. Толкова безмозъчно следващи лидера си хора има само в БСП.

130

Анонимен

преди 3 години

а дъщеря ми чакаТц, тц, тц, дъщеря ти чете Божков... Май ще трябва да даваш обяснения.

129

който лъже

преди 3 години

-той краде!

128

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 132февновете на Бойко вече започват да приличат на безмизъчни сектанти.Хем го виждат какви ги върши - и с Мишо Бирата , и с Барселона , и с Божков и т.н. и т.н.Ама продължават да обясняват колко е хубаво.На Бойковите фенове - и да им го навре изодзадзе пак ще обясняват колко е хубаво.И ако ми обяснявате как няма алтернатива на навирането - вероятно на следващите избори ще гласувам или за ДБ или за Слави - с уговорката ,че се съмнявам ,че Слави може да е следващият 'месия'

127

РОДИТЕЛ

преди 3 години

Бойко, лъжеш! Ако беше направил СТО нови детски градини, нямаше да има проблем с местата, но не си. Чакаме класирания и тръпнем дали ще го приемат или не. Хората пътуват до другия край на града, да си заведат детето на градина. *** на kg.sofia.bg/isodz/dz/by-region/all и ми преброй СТО нови детски градини. 15 години станаха от както стана кмет през 2005, пак ли комунистите са виновни, пак някой от другите... Лъжец!

126

Анонимен

преди 3 години

бойко борисов на въпрос на мисирка за свлачището на пътя за рилския манастир:ами и него ще го оправим какво искате...това е! вижте какво са правили комунистите-едно голямо нищо!все пак искаме да кажем,че пътя за рилския манастир са го строили фашистите преди 9 септември 44-а година.германците и фашистите са виновни за състоянието на пътя за рилската обител,а не комунистите и руснаците г-н премиер!!!му-ха-ха-ха!

125

Анонимен

преди 3 години

Живея в Бг, най-богатата и просперираща държава в света.Всички тайно ни завиждат и открито мечтаят да придобият българско гражданство!Нашето здравеопазване, образование, култура, социални грижи за населението, отбрана, правосъдие са пример за целия свят.Корупцията е изкоренена, безработицата - също.Доходите на населението ни са на световно ниво...Нови технологии, наука, еко производства са водещи в света.Кокво щастие е да си роден в Бг!!!Будилникът..., събудих се!!!!!

124

брей

преди 3 години

А, Тиквун, нали ти тогава беше от синьо-червените бре? Нали тогава изпълзя? Или само като прибираш заслугите си от тях, иначе се разграничаваш. Га яде кифтетата бяха добри, вече не са. А и 100 градини трудно. Може да са жилищни кооперации за хиляди нови софиянци...

123

Анонимен

преди 3 години

Сухата фактология не е приятна за слуха и окото(Дончев), но е необходима за ума.Трябва да има значителни промени и цялостна реорганизация на административно управленческата мрежа на образованието в България.Задължителното образование е безплатно и защитено от закона-училищни екскурзии, лекарства, помагала и учебници.

122

1

преди 3 години

До Анонимен-123, и в София няма толкова построени градини,ако имаше,онзи ден понеделник,майките,нямаше да протестират ,пред кметството и фандъкова.

121

1

преди 3 години

До Чиновник, а твоята тиква, комунист,с род ли е,защо си мислиш,че сега при тиквата,заплатите са по 5000$,а пенсиите,по 3000 $,онзи ден сам тиквата се похвали че минималната пинсия от 01.07.2020гставала 141.60 лева,той ако беше човек ,би се самоубил,щом в държавата ,която управлява,има такава пенсия,в коя държава има пенсия от 71 евро,напиши ,и ние да знаем за държавата.

120

Тонката

преди 3 години

Днес Велинградския Али Баба май не е пускал комикси във фейсбука,а дъщеря ми чака:):):):)То до края на деня има още време и ще се надяваме:):):):)

119

кви времена бяха

преди 3 години

Нямa вeчe тeрoриcти oт ИГИЛ,няма вече мутри-милиционери под прикритие,не назначават и милиционери за милионери от ДС на БСП,нямa вeчe СОVID-19,и Мaрcиaнцитe ги нямa,цвeтнитe рeвoлюции ca вeчe бaнaлни,вcички плюят cвeтoвнитe кумa няги,aбe трябвa нeквa cтрaшилкa дa измиcлят oт Хoливуд

118

Анонимен

преди 3 години

15 млн. за училища и забавачки в София, Борисов: 100 нови сме направили!---------------Тоест, Бг е София, а София е Бг!?Ами останалата част от територията на държавата Бг - България ли е или не е???

117

1

преди 3 години

др.борисов,какви 100 градини те гонят,ти само не можеш да боядисаш,останалите от соца,сънуваш ли ,или бълнуваш.

116

Чиновник

преди 3 години

Борисов само 2 изречения да каже и безродните кoмyниcти скачат като попарени и започват да си рецитират опорните точки. Много яко ви вpътка Борисов, другаре. Направо ви побърква и изпадате в амок. Ако управлявахте вие нямаше да има пари за нищо защото, както знаем, при вашето управление има хиперинфлация и заплатите са по 5$, а пенсиите по 3$.

115

Jon

преди 3 години

Да бе, и къщата в Барселона не е негова, и острова в Гърция не е негов, и сметки в панама няма, и *** на манекенката не е негово, и то Божков 20% не е прибирал. И тн и тн. Покрай короната може и повече да са от 10.

114

Некой си...

преди 3 години

До Jonне е откраднал 10 милиарда, а 357 трилиона виетнамски донги.

113

Jon

преди 3 години

Тоя тулу.п нищо не е дал. Дава държавата и общината! Когато извади от крадените си 10 милиарда тогава да говори ,че е дал нещо. Хората искат още детски градини ЩОТО НЯМА. Даже и в частните НЯМА МЕСТА. С толкова много голям бюджет досега ако са искали да са направили детски градини. А после се чудят що нацията се топи!

112

Анонимен

преди 3 години

Ех Барселона ,Барселона...Защо не си прибереш вересията?