66

до 84 от славянин

преди 4 години

Ако аз, скъпи анонимко, от 10 години имам язва например, но не съм ходил да ми я диагностицират и един хубав ден реша да го направя и ми я диагностицират, това прави ли ме НОВОЗАБОЛЯЛ от язва!? Не ме прави, прави ме НОВОДИАГНОСТИЦИРАН с язва, но язвата ми е отпреди 10 години! Та по същият калъп и с ''НОВОЗАРАЗЕНИТЕ'' от коронави,ус!

65

Байфидан

преди 4 години

До 77. Написал една голяма ЛЪЖА. По цял ден, в много медии се пише и говори за ВСИЧКО ТОВА. Ти изобщо следиш ли медиите или просто си плюеш по презумция?

64

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 77 "Сигурно е доста кофти да си журналист в момента."Да особено ако не си научен да казваш истината, а само като папагал да повтаряш чутото по брифингите по начин удобен на либерализма и соросоизма.

63

Бау

преди 4 години

Народа така и не разбра, че тестове не се правят хаотично. Никой няма да ви спре на улицата - "ела да ти направим тест!" Теста не е лесен за взимане освен това нямаме 400000 лаборатории и лаборанти за хиляди тестове ...

62

Анонимен

преди 4 години

До до 78 от славянинСкъпи Славяноно, възхитителен е опитът Ви да коментирате статистическите методики! Ефектът е сравним с ефакта на номера "говорещо куче" в някои циркови програми ;)

61

Котки

преди 4 години

За тези, които питат колко теста са направени - 1347, в Сливен има 9, Ямбол 4, (райони с будни гласоподаватели) .

60

до 78 от славянин

преди 4 години

''Русия, 2.06.2020 - 8863 новозаразени.'' Виж сега как стоят нещата - и в Русия, и навсякъде по света ежедневно се спекулира със заразените, за да наречеш някого НОВОЗАРАЗЕН, той трябва документирано съвсем доскоро ДА НЕ Е БИЛ ЗАРАЗЕН и при последното му изследване да се е оказал заразен, само в такъв случай на базата на сравнението може такъв човек да се налече НОВОЗАРАЗЕН, но раелно всички такива са НОВООТКРИТИ ЗАРАЗЕНИ, а не НОВОЗАРАЗЕНИ! Спекулацията я правят с точно определена цел!

59

Анонимен

преди 4 години

Да затворят махалите отново!

58

До статистик

преди 4 години

В Южна Америка е така, но виж какво става в Индия, Пакистан и Бангладеш. Там засега на човек от населението е малко, но числата на заразените и починалите растат всеки ден. Там са 1,765 милиарда човека. На практика ще стане едно огнище заедно с арабските страни на запад от Пакистан и Турция.

57

Анонимен

преди 4 години

До статистикРусия, 2.06.2020 - 8863 новозаразени.Имате очевидни проблеми с елементарната математика, г-н Статистико.

56

Анонимен

преди 4 години

Сигурно е доста кофти да си журналист в момента.Преследван олигарх дава сигнали, че е се е отчитал на висши държавни чиновници, включително премиера; съмнения за изнасяне на конфискувани антики; потъване на стотици милиони под формата на неплащане на такси - със съдействието на държавата.А на теб не ти дават да пишеш за всичко това и само претопляш короната...

55

Анонимен

преди 4 години

Така и не казаха колко от заразените в България са дошли заразени от чужбина. Може би над 80% са такива плюс хората, които те директно са заразили. Около 11% са медиците. Останалите 9% може би са непряко заразени от идващите от чужбина.

54

Анонимен

преди 4 години

Сега има няколко големи огнища на заразата арабите и Турция, част от Южна Америка и САЩ. В Европа отделни държави имат високи нива на новозаразени - Беларус и Русия, а други имат висока смъртност - Швеция, Великобритания и Белгия

53

статистик

преди 4 години

Пандемията едва сега започва, в САЩ и Бразилия новозаразените на ден не падат под 20 000, убитите на ден да далеч над 1000 и това като минимум. Русия също е с 5-цифрени новозаразени на денонощие. Пакистан, Афганистан, Чили, Колумбия, Мексико, Турция и т.н. са с 4-ри цифрени новозаразени на денонощие и т.н. Ако това е Затихваща Пандемия, тури му пепел!!

52

Американския вирус

преди 4 години

Американците пуснаха вируса в Китай, но се оказа, че сега те самите страдат най-много.

51

Мутра от Банкя

преди 4 години

Ке измрете, сите ке измрете, яко ке измрете.Никой нема да остане за да разакаже от какво сте измрели.Ке останем само Яз и кащата ми у Барцилено. Со Мис ***.

50

Реалист

преди 4 години

Нормално е увеличението. В събота и неделя се правят много малко тестове. Може би в петък числото на новозаразените ще е най-голямо за тази седмица. Има голямо подценяване на заразата в почти целия свят. Причината е, че очаквания от всички ад не се случи, заради силното ограничаване на пътуванията между държавите, което е основния източник на заразата. В държавите, в които в началото не обърнаха достатъчно внимание, все още е зле или тепърва заразата се развихря, както е в Бразилия,Чили и Перу.

49

Активен Борец

преди 4 години

Срещу Уханска Чума! Добро Утро, Уханци!! Как е Уханката, Дебне ли Ви зад Всеки Ъгъл?! Вече у няколко Държави след Олабването на Мерките, Случайте почнаха да нарастват, май след 2 седмици ще повтаряме Упражнението!!!

48

Анонимен

преди 4 години

Лекар от Видин на 77 години, пенсионер или на първа линия,. ето това се казва манипулация

47

Анонимен

преди 4 години

Идва нещо, ама лошото че на теб не ти идва от години, психясаля лелка..