9

анонимен

преди 3 години

Само задр.ъстен със допотопно мислене ще оправдае убиеца, докато не му изпита някой ден гнева. Има хиляди други начини за постигане на разбирателство. За съжаление човек е създанен не като трябва. Имам чувството, че създателят му гледа отнякъде реалити и се забавлява. Нищо против вярващите.

8

Анонимен

преди 3 години

Е, като е "много добре познат на полицията", какво прави навън??!!

7

анонимна

преди 3 години

Както и вие харесвате празноглави кифли, джукести и ци.цорести, така и някои жени харесват подобни. Така че се спрете с обвиненията към жертвите и знайте, че мъжете убиват и мъже, всъщност основно те убиват, защото не могат да се озаптят, а не че били имали причини. Причина ще ви намери и най-големият оли-гофрен.

6

анонимен

преди 3 години

До *** - ами че по твоята желязна логика и мъжете заслужават психичния тормоз, на който били подложени, та, виж ти, затова убивали. Защо не са се махнали, а са стояли при подобни истерички. Не ви ли светва поне малко, че не се убива, както и най-долната про.ститутка никой няма право да я изнасилва напр.

5

MaйMyнaта

преди 3 години

И жените продължават да харесват нapкoмани и бoклyци, щот били известни и вървежни.Еми, да си плащат цената, колко толко и квото това.

4

Венци Муфата

преди 3 години

Може и да е пребита, но и "вируса" е помогнал.......

3

бг журналист

преди 3 години

нека го пуснат, да бъдем либерални, човека така се е самоизразил, това е неговия протест

2

Т.Шак

преди 3 години

И тоя ли трябва полицията с перце да го гали, щото имал бил права!

1

Анонимен

преди 3 години

Каква селска мъка, боже!"По жицата 2020"!