20

One

преди 4 години

До ПерничанинХАХХАХАХАХА то в студентски софиянки нема брато. Да си знаеш.

19

ATAKA_FOREVER

преди 4 години

Плюсове и Минуси:ето МИНУСИТЕ:-ШУМ-Харчи ТОК- СКЪП.-ОПасност от Токов УДАР.-НУЖДА от стълбове.-колко хора се убиха в тез стълбове....-бъркат и бавят трафика.-това води до замърсяване.-стават катастрофи с трамваи и коли.-опасност за Пешеходците спирките са в СРЕДАТА на ПЪТЯ??!?!/! луда работа-При ремонт на Пътя.. пак- Рейсове се ползват, -огранчен и Отживял транспорт.-Никъде в Света ги Няма Почти...само за Атракция Тук-там са оставени-Нужда от друго депо-подрръжка и т.н. РАзходи

18

ATAKA_FOREVER

преди 4 години

Топлофикациите в Цяла България трябва да се Закрият, и Всичко да се Върне за СКРАБ.много по рентабилно е да си на Бойлер.. Има нови класове А++ и т.н.2.ро. Не може ЕДИН огИн дето Гори нейде край София.да ме Топли мене у ДОМА.ми то има ОГРОМНИ ТОПЛИННИ ЗАГУБИ.Това е само за СССР. там има Голяма Зима, и Евтин ГАЗ и НЕФТ(той само за Това става де- за КОлите е много Кален)3. Всички ТРАМВАИ и ТРОЛЕЙ - ДА СЕ МАХАТ.и те на СКРАБ.Жиците да се върнат за БАКЪР. Трамвайте - СКРАБ.То релси, То ШУМ

17

Анонимен

преди 4 години

A като се спука пак тръбата зимъска, щот лигльовците ревали и не позволили подмяната, пак ще протестират, че няма парно и ги оставили на студено .. колко гл упа. ви хора има не е истина .. да вземат по един нагревател и с кофа да се къпят, голяма работа станала .. не можели и ръцете дори да си измият милите .. а леле мале, пускам сълза ..

16

Анонимен

преди 4 години

Ха да видите сега, дали на нас перничани ни е лесно. Апропо режимът още продължава въпреки лъжите на медиите.

15

до 11

преди 4 години

Така е, само дето не са софянки, а сел яннки, довлекли се от села и паланки да изкарат някой лев от други сел яни като теб, които си мислят, че пердашат софиянки ..

14

AN

преди 4 години

Перник, 100 000 град, стоя и продължава да стои без вода. Оцеляваме.Ще оцелеят и тези 4 квартала.

13

Wim Hof

преди 4 години

That's my boys!

12

Зозо

преди 4 години

айде бе, перничани издържаха повече. Герб победа! Кой не скача е червен

11

Перничанин

преди 4 години

Май ще пердашим потни софиянки през лятото.

10

One

преди 4 години

Работещите момичета от студентски, как ще се подмиват, не ви е срам. Само гледате да го прецакате този бизнес. То не бяха чуми, не бяха спирания на водата....

9

Анонимен

преди 4 години

Десетки забогатяха като попове от финансовата дупка Топлофикация! Един съвременен Робин Худ - събира от бедните и дава на богатите!

8

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се подмени магистрален топлопровод, който е с ширина на тръбите 700 см.Журналистчета, вие избихте рибата - къде има тръба с диаметър 7 метра ?!?

7

Напишете моля

преди 4 години

А тоя Даниел Парушев от кое село се е довлякъл в София и там на село имал ли е топла вода ?

6

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова си прави каквото си иска. Нали е от управляващата Шайка и има личните протекции на баш Ту лупа.Нека софиянци пак да си я изберат.

5

Анонимен

преди 4 години

Досега в Студентски град живееха само се ляни, сега вече ще са и миризливи се ляни ...

4

столичанин

преди 4 години

Слагайте си бойлери

3

One

преди 4 години

Ама то имало и студенти ли бе в студентски град. Да не повярваш. Кофти за живеещита там, но трябва да се ремонтират бая тръби. Как и накакви цени е друг въпрос де,

2

Анонимен

преди 4 години

Хаха, умиране има, отказване от Топлофикация няма! Това е чисто робство! Не случайно преди 10 години ми писна, продадох си апартамента и си взех нов, като първото ми условие беше да няма ТЕЦ! Не мога ад ги гледам тези, всяко лято няма воде поне по месец!

1

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

НЕ ИМ СПИРАЙТЕ ВОДАТА И ПАРНОТО , СЕГА БЕ.....!СПРЕТЕ ГИ ПРЕЗ ЗИМАТА!ТЕ --ТОВА ИСКАТ!!!