21

Bond

преди 4 години

21 век да те оставят два месеца (не два дни) без топла вода...само в *** може да се случи.

20

Анонимен

преди 4 години

Коя е тая "ин витро болница"???Щото по принцип такава няма.Има обаче множество ин витро центрове в София, така се водят, медицински центрове.Много болници разполагат с услуга асистирани репродукции, или имат отделения към тях за ин витро процедури. А уточнете се как аджеба се казва тая болница та хората да не се чудят и чешат по главите?Макар да подозирам за коя точно става въпрос.

19

Анонимен

преди 4 години

Разочарована:Как е възможно това? 😖 Нов квартал ли ще строите? Я, си опичайте акъла😟

18

Max

преди 4 години

Аз живея в Холандия повече от 20г. и никога не са спирали ток, вода или парно заради реконструкции или ремонти.Как го правят незнам.От София да си изпратят "специалистите" на обучение тук за да се научат.

17

Нормално

преди 4 години

Сега ще има студен душ за някой "инвеститор" хвърлил 150к евро за апартамент в европейската столица от ориенталски тип.

16

Анонимен

преди 4 години

ми като пуснат топлата вода след два месеца дали няма да се окаже,че клиентите им са си сложили бойлери и тя вече не им трябва,имам известни подозрения,че май тъй ще стане,още повече,че ще усетят,че им идва по-евтино така

15

Анонимен

преди 4 години

Няма гавра, която българинът да не изтърпи мълчаливо!Най-много да се чуе едно тихо блеене откъм тия квартали...

14

Анонимен

преди 4 години

ААй ся Карбовскито да мрънка срещъ Софйиската вода!Едното общинско предприятие!

13

HeinrichHimmler

преди 4 години

2020-та година в най-големия град в България и столица с хилядолетна история , хунтата от ГЕРБ справила се с грабежа на милиарди, не може да осигури топла вода за живущите за 60 дена !?!?!! В Япония за това време вдигат два небостъргача, нашите с две тръби не могат да се справят. Като не можете да осигурите топла вода тогава ще платите тока на хората за загряване на водата или ще им дадете отстъпка за 2 месеца като пуснете топлата вода к0пелета, а не само да искате и да спирате водата

12

Курти

преди 4 години

Лелееее 21-ви век на режим в Сотлица на държава от ЕС!!!!? Това и в русия го няма. Айде фъндъкова, Оставка и в Затвора. Много си некадърна.

11

Анонимен

преди 4 години

Kak ste normalnite beli evropeyci?

10

Тонката

преди 4 години

Бойко това само с поглед ше го оправи:):):)Бас хващам,че реже лентата предсрочно месец по-рано:):)Абе той собственоръчно спаси България от коронавируса и пропъди пълчищата бежанци прииждащи от Турция,че некъв ремонт в 4 квартала ли бе?:):):)И да не забравя Бойко пусна водата на Перник и спаси местните от сушата която умишлено им причиниха партизаните чрез терористичен акт като пробиха старата тръба и водата в язовира изтече из полето:):):):)

9

Анонимен

преди 4 години

Колко евро е квадрата за без вода?

8

Анонимен

преди 4 години

Дали това, че ви остават без топла вода за два месеца и заповядват ремонтите на пътищата в морско направление да приключат до началото на сезона, не е ясен знак да си биете пърта по посока на лaйнoмoриeтo?

7

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 4 години

И сега 2 месеца или ще мирише на "столичанин в собствен сос", или ще трябва да се връщат по родните си села...

6

Къпещ се .....

преди 4 години

Гаврата на ТОПЛОФИКАЦИЯ с народонаселението на София продължава !!!! Това загубено ****растко дружество да фалира , да се самоунищожи и да си отдъхнем от него...

5

Анонимен

преди 4 години

Дали за компенсация, че остават без топла вода за два месеца, няма да платят повече?

4

Анонимен

преди 4 години

Всяка година едно и също. Докога?

3

Анонимен

преди 4 години

Това нормално ли е в този век?

2

Анонимен

преди 4 години

и как ще се хигиенизираме против коронавирус?