23

Анонимен

преди 4 години

Лъжете, парите ще изчезнат! Нищо няма да стигне до обикновения човек! Да не падаме от Марс?

22

Гладен Гербер

преди 4 години

Хайде, че мазнинката замина!По-бързо!

21

Анонимен

преди 4 години

До Христо ХристовТи не си бил роден тогава, моето момче. Отнемаше 6 часа, но на теория. На практика имаше огромни закъснения и 8-9 часа си бяха стандарт и това ако нямаше "технически проблеми".Отивай на нивата с картофите.

20

Комунист

преди 4 години

Парите ще пристигнат на Позитано с два ТИРа.Там лично г-жа Нинова ще ги раздава на бедните.Може би ще присъства и Президента.За да контролира раздаването.

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 19Радвайте се, този заем ще продължи да ни движи икономиката, а вие ще има къде и какво да работите, а ако сте собственици на фирми това което сте градили няма да бъде унищожено от световен проблем.

18

Анонимен

преди 4 години

Не се радвайте ,това ще бъде заем ,който трябва да връща.

17

Анонимен

преди 4 години

До Христо ХристовНивата с картофите те очаква.:))))

16

Битието ..

преди 4 години

... определя съзнанието. Явно всички, които коментират кой какво щял да открадне така и живеят: с кражби, затова си представят това като единствената алтернатива за отпусканите средства (както сега така и за всяко друго нещо).

15

Парите са ДобреДошли

преди 4 години

Държавата и икономиката наистина има нужда от тях.Със тях Българската държавата ще продължи да плаща помощи на безработните и 60% от заплатите за хората с Трудовите Договори засегнати от епидемията.Много от фирмите изправени пред фалит също ще бъдата спасени. Съответно и работните места ще останат.Българската държава, която през изминалото лято беше финасово добре,сега вече се чудеше от къде да извади пари, в предвид, разходите за Ф16, след това непредвидената водна криза, и сега пандемията

14

Леле до Географов

преди 4 години

Не сме забравили. Какво общо има това с настоящата неконтролируема корупция и кражби в нечовешки размери!?

13

Географов

преди 4 години

Забравихте времената когато заплатите бяха 5$, а от София до морето се стигаше с два основни ремонта на ходовата част на Варбурга и то ако не изхвърчите от пътя след пропадане в кратер на пътя.... (Виденов-последното самостоятелно упрравление на БСП 1996-7

12

Леле

преди 4 години

Ехааа, как ли доволно потриват мазни ръчички нашите управляващи <3 Аз им вярвам и зная, че от 12 милиарда евро най-напред ще върнат заема на България от 3 милиарда, които така и не разбрах къде бяха похарчени :) нито приятелите ми актьори и музиканти в Бг получиха някаква помощ, нито мизерните 500? обещани на медиците ни им бяха дадени, през цялото време се говореше за липса на предпазни материали, нямаше достатъчно тестове... дано поне върнат с част от помощта заема от 3 милиарда, който изтегли

11

Към хейтарите

преди 4 години

Хората пари ви дават, вие пак мрънкате.Вашата порода е от жалки хора!

10

Анонимен

преди 4 години

Парите са добре- така трябва, но да видим инвестициите и дали ще докарат някой завод от Китай или само приказки. Без заводи- бошлаф работа.

9

Анонимен

преди 4 години

Парите от ЕС са сериозна глътка въздух зашайката на мутрите!Никой друг няма да види и цент от тях!

8

бай ганю

преди 4 години

ех този лош ЕС как си позволява да ни дава така безвъзмездно милиарди ?лош ЕС много лош

7

Анонимен

преди 4 години

Те ще ги "усвояват",а вие ще ги изплащате.

6

Анонимен

преди 4 години

Блазе на управляващите.Тия се оказаха най-големите късметлии в 1300-годишната ни история.Без да търкат билетчета,а само да целуват европейски з..ци станаха милионери и милиардери.

5

Анонимен

преди 4 години

Или е наивник или лъже, защото паричките ще бъдат усвоени от точно определени фирми и хора.

4

Анонимен

преди 4 години

tova sa po 2000 evro na bg glava ot nasilenieto...ami posle?! za da sa otvoreni bg prirodnite resursu za neogranichena gratis upotreba v polza na usa, germany, france, grosbritania, holland, dania, italia, ellada, spain...i da si sediat krotki bednite v zatvora na shengen...choveshka migracia samo v polza i ugoda na bogatite?! ama dali?! a maskirani revolucii?!