9

истината боли

преди 3 години

Китай под Мъдрото ръководство на Моа-2, т.е. ШиЗинПин за няма и 6 месеца, загуби и малкото Международен Имидж дето имаше и Показа Истинскити си Лице - на Безкруполен, Тираничен, Деспотичен, Кръвожаден Комунистически Режим, който трябва да бъде третиран като Тумор и изрязан, иначе, Света ще Умре, не от Уханска Чума, а от Пекинска Комунистическа Спиноза!

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3,само че в този случай е доста по-различно. взеха им свободата, а там живеят предимно студенти и млади хора, повечето в айти и бизнеса. те не искат да бъдат под китайска диктатура, а както беше преди. не става въпрос за майдан 2. представи си че твоят град бъде "върнат" на турция, и турците искат да спазваш техните драконовски закони и да не можеш да говориш дори против ердогган. няма ли да излезеш на протест ??

7

България

преди 3 години

веднага да бъде Предадена на Турция, България е Турска Територия от Древни Времена!!

6

Хонконг

преди 3 години

според линка към статият на Днес БГ:https://dnes.bg/usa/2020/05/28/kitai-otkaza-da-obsyjda-situaciiata-v-honkong-v-oon.451279#comment-newestе в USA, т.е. САЩ или искат да кажат, че е Американска територия или скоро ще бъде, като Флотата на САЩ акостира.

5

умаоданг

преди 3 години

Никой не може да се противопоставия на Новият Световен Шеф - Император Мечо Пух!

4

SARS-CoV-2 Чернобил

преди 3 години

Явно Труповете от Уханска Проказа в Европа и САЩ са Малко!

3

Анонимен

преди 3 години

Китай е в правото си да откаже да обсъжда ситуацията в Хонконг в ООН. Ситуацията не е нищо друго, а нагли външни опити за майдан и сваляне на неудобната и несговорчива китайска власт.

2

Китайска Чума Ухан

преди 3 години

Уханката малко ли Уби?! Кръвожадните в Пекин искат още Кръв!!

1

Сделано в Китае

преди 3 години

Време е ООН да се Закрива - колко Международни Закона К0мундетата от Пекин трябва да нарушат за да ООН си свърши работата?! Има Договор между Китай и Великобритания - международен, подклепен от Австралия, САЩ и т.н. Ако К0мунягите от Пекин няма да го спазват, то най-малкото санкции до дупка - не може един режим и държава да се считат над Международни Спогодби и Закони, които сами са Подписали и неспазват!