14

Nerazbiram

преди 3 години

Джакпота удари това момче...Но все пак не вярвам, че е чиста случайност, но евала на родната полиция, че не е взела 10к и да го е пуснала

13

Хе,хе!

преди 3 години

Даааа, добре звучат такива новини, галят ухото. Само след седмица ще има силно изненадани "специалисти" - дрогата ще се окаже брашно. Вече е договорено с засегнатите другари как ще се върне дрогата. Иначе хвърчат глави. Докато за наркопласьори и наркотрафиканти има само домашен арест или 1-2 г. уловни присъди , всичко е приказки на вятъра. Трябва да се върне смъртната присъда за такива , за да се пресече ефективно този вид терор !!!

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - Абе с две думи коронавируса си е готина работа...И не само това, което си изброил, а и получената възможност неграмотни *** да се изказват с оценки по неща, които не разбират!

11

анонимен

преди 3 години

Да, коронавирусът спря наркотрафикантите, изчисти въздуха при въведеното извънредно положение, вероятно е спрял и трафика на оръжие и човешка плът или поне ги намалил, но сега всичсо започва с пълна сила! Всяко зло за додобро, както се казва! А, да допълня и че вирусът удари, и сивата икономика,много неща излязоха на наяве!

10

Анонимен

преди 3 години

Абе с две думи коронавируса си е готина работа.залавя нарко долари,влияе на климата,прави наще политици още по смешни,накара един плешшив *** да ни плаши всяка сутрин и тн.Трябва паметник да му се вдигне,ей...

9

пери

преди 3 години

До Анонимен 6В канала, ама на живо да ти покажат как я унищожават. Щото иначе каква е гаранцията, че пак няма да я пуснат на пазара по други канали?

8

Котки

преди 3 години

"Как се справят дилърите в условия на Коронавирус"

7

Четвъртък

преди 3 години

А, дали е кандидатствал за компенсации, заради невъзможността да си търгува стоката.

6

Анонимен

преди 3 години

Таман Бойко се беше зарадвал на тоя коронавирус, а то стана тя каквато стана...

5

хахахаха

преди 3 години

Ей ся тия ченгета тихомълком ще ги уволнят.И не само тях.Такова количество дрога,чиста,БЕЗ знанието на НЯКОИ хора да мине границата и да се събира в гардероба.....И И досега каскето и сие да си трайкат...

4

Анонимен

преди 3 години

Наркоманите стават такива от прекалено хубав живот.Далеч не всички.

3

Анонимен

преди 3 години

Напротив, 2. Наркоманите стават такива от прекалено хубав живот.

2

Анонимен

преди 3 години

Явно и на границата не са го питали, когато е внасял коката. Ако го бяха попитали, щеше да си каже.

1

Анонимен

преди 3 години

,,Животът е толкова хубав,че по-добре да не си жив,, Древен комунистически трактат. Хората вземат дрогата защото действителноста на животът не им понася.Системата го знае това,а тя е причината хората да не се чувстват ОК,но преследва наркотиците само защото това не бива да изплува на повърхноста на следващите избори.Наркотикът е лошо нещо,но по-лошото е самоубийството когато не приемаш животът.Има много написани книги от бивши наркомани.И всички са на едно мнение, ,,ВИНОВНА Е СИСТЕМАТА''.