354

А

преди 4 години

А Деса-*** какво мисли по въпроса?

353

Върл Левскар

преди 4 години

Не е лесно , не е лесно да си тиква !Милена

352

Радев

преди 4 години

*** са тия от ГЕРБ... - разбиха ми бандата за поръчкови убийства...

351

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Говори, говори Радев... - малко ти остава...

350

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Тази "експертна" оценка на преЦедента... - вдигна с 6 пункта рейтинга на Борисов...

349

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Да работиш, като роб... - сън да не спиш ден и нощ, а някой, който спи до обяд и нищо не върши - постоянно да плюе върху теб... - наистина се иска голямо самообладание... - аз лично бих му отпорил два шамара...

348

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 372Глупости. Между 2000 и 2009 от България са емигрирали 800 хил българи. При Борисов са доста по-малко.

347

Радев

преди 4 години

- Десо, стига си мрънкала ами стягай куфарите... - ще те водя на МОЛ в Масква на 24-ти...

346

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

С риск да изплагиатствам един коментар по долу... - не е ли крайно време да разберем кой му пише речите... - може пък преЦедентът изобщо да не съзнава какво говори и да се окаже напълно невинен... - знаеме, че в наказателното право - по голяма вина носи поръчителят на убийството, отколкото изпълнителя...

345

Напълно

преди 4 години

Скапан прецедент..т.е...президент. слуга на русия.

344

Анонимен

преди 4 години

Тоя за руснаците и зад.ника си дава. А пари останаха от грипените. Даже ще стигнат за три пъти повече. Абе тоя шведския цар няма ли да върне апартаментите.

343

Анонимен

преди 4 години

Радев не ще да намалят ДДС на книгите. Защото умните и интелигентните хора не го подкрепят.Не му трябват умни хора. Трябват му първосигнално неграмотници които да вярват на глупостите му.

342

Анонимен

преди 4 години

Радев се хвърля да запуши с гърди амбразурата на бункера на руската рафинерия Лукойл.Защото държавна компания за бензиностанции и данъчни складове ще разбие монопола на Лукойл и ще им намали печалбите. За Радев не е важно че Лукойл бърка дълбоко в джоба на тези които са гласували за него. Важното е да помогне на Русия да ни дои повече.

341

Анонимен

преди 4 години

Човек който не е работил нито един ден в живота си дава съвети за икономиката. Типично за шофьори на таксита а напоследък и за шофьори на самолети.

340

До просветен

преди 4 години

Абе я изчезвай с тея конспиративни догадки ! Да не сме зад желязната завеса бе ! Нали комуникирах с хора по целия свят- мои приятели.Всички казват едно и също! Всичко е както го представят медиите! Какво се опитваш да манипулираш и пропагандираш?! К19 е факт! Опасен е не сам по себе си,а защото е катализатор и ускорител на придружаващите заболявания.Кой,как и защо е пуснал или от къде е произлязъл е вече друг аспект и не касае ЩАБА ! Щабът беше формиран,за да се справи с вече изпуснатия вирус !

339

Анонимен

преди 4 години

До ПРОСВЕТЕНКазах, дай 5 източника от които се информираш. Толкова ли е трудно? Нали искаш да възприемаме "правилните" неща, защо скатаваш откъде можем да ги научим?

338

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

"БОТОВЕТЕ" се активизираха!!!!!Зависимите лица,които подкрепят БОКО ТИКВАТА са ми ясни!!!!Техния "интелект" е толкова "висок",както на "вожда" им!!!!!Резулатите от управлението са очевадни!!!!Реалността не може да бъде прикрита,колкото и да се опитвате!!!!!Във негативните статистики България е на първите места,а във позитивните е на последните!!!!!Но световни статистики!!!!!Фактите говорят и споровете приключват..........

337

Анонимен

преди 4 години

До ПРОСВЕТЕНПросветен, цитирай И ти 5 източника от които се информираш.

336

Анонимен

преди 4 години

До ПРОСВЕТЕН до 353/360Цитирай 5 източника на информация от които ти лично се информираш.

335

ПРОСВЕТЕН до 353

преди 4 години

На "зомбирани" и "облъчени" лица от "системата" и вероятно "зависими,"информирани" от медийте за дезинформация(Канал 1,БТВ,НОВА и още много други) в България няма да им обяснявам,защото е безсмислено!!!!Конят с капаци---си е кон с капаци!!!!Аз не живея в България и имам много приятели!!!! Най-важното е човек да се информира от ДОСТОВЕРНИ И ДОКАЗАНИ ИЗТОЧНИЦИ НА ИНФОРМАЦИЯ!!!!