12

Анонимен

преди 4 години

Да бяхте написали и малко практични съвети, защото моята е нащрек, не дава да я изненадам.

11

Анонимен

преди 4 години

Зарворете пак народа и се чудете защо агресията се качва! псевдо- Либерални ****!!

10

Анонимен

преди 4 години

А вие какво очаквахте. Затворете съпрузи в семейното им жилище за два месеца, пък после се чудете на резултата. И защо броите само в едната посока.

9

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПоинтересувай се в Турция, където има Истанбулска конвенция какво е насилието над жени.

8

Анонимен

преди 4 години

Няма Истанбулска конвенция Няма стратегия за детето ..*** народ слаба държава !!!

7

56578

преди 4 години

До АнонименА също така да покажат данните от предишните 3 години за същия период. Ако целта е да покажем, че сме първенци по домашно насилие, ще трябва доста да се постараят, защото в утвърдени европейски демокрации процентно върху 1 миллион жители домашното насилие е много по-голямо там. Трябва да се знае в кои социални групи е най-често това явление - богати, безработни, чиновници и т.н. Интересно е и разпределението по етнос. Февинизмът е най-жестокото изобрретение на истниските женомразци.

6

Omar el Khattab

преди 4 години

*** често се жени по препоръка от баба си. Да не останеш сам, баба, да имате детенце да оставим нивата на някого, чадо. После се оказва, че жената иска повече от кучето на село - къшей хляб и вода, а като не слуша бой с тояга. И на *** не му се живее вече с тази жена. Но нали е честолюбив, какво ще кажат хората е най-важно, не дава и дума да се каже за развод. Седи, забърсва чат-пат нещо чуждо, и съсипва още два живота минимум - на жена си и на детето си.

5

Анонимен

преди 4 години

Я пишете и колко жени са убити преди мерките, то за бума ни е ясно, особено щом статията е от феминистки.Така профилактично, да се знае. То иначе всеки може да развява гордо знамето на фенинизма с бройката убити.

4

:)

преди 4 години

До Анонимен 2Замерянето с дамски чехъл не се брои.

3

Анонимен

преди 4 години

Освен и женичките да започнат да се въоръжават с цел защита от агресивен партньор.Въпросът обаче е дали тогава ще се увеличи броят на пострадалите мъже? Засега у дома си мъжът най-често става жертва на инквизиции от типа на "китайски капчук", но не с капки вода, а чрез мърморенето на жена му. Ама това не се брои, когато става въпрос за домашно насилие. Счита се, че е в реда на нещата и че съпругът е длъжен да търпи.Не че оправдавам онези, които физически малтретират по-слабите от тях.

2

Анонимен

преди 4 години

Къде е цензурата, когато има нужда от нея?Защо този освидетелстван тип не е изритан досега?

1

Анонимен

преди 4 години

А колко са мъжете?