62

Доктор

преди 3 години

Хванатият с 250 кг кокаин си стоял кротко в следствието и си пиел кафето със следователя , и не искал да говори !!! Това следствие ли е или почивен дом ? Каксво стана с порословутия серум на истината ?????? Кога ще чуем , че благодарение на серума престъпниците са "изпели" всички поръчители и платилите убийства, дрога, кражби ????? <КОга , бе , другари следователи ??? Българите ли са най-големите риби , та да им пробутвате истории за мълчаливи престъпници ???

61

Хе,хе!

преди 3 години

Дрогата хваната - добре ! Ами , кога ще хванете вносителите и разпространителите ? Или никой не иска да го хваща ?

60

Sofis

преди 3 години

До 59,първо кокаина не стига до "наркоманите" защото това са хора на евтина ДРОГА. КОКАИНА Е ЗА БОГАТАШИ И ОСВЕН ТОВА ГЕШЕВ Е НАЗНАЧЕН ОТ ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ КОЙТО УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА. АЙДЕ МАЛКО СЕ ПРОСВЕТЕТЕ ПРЕДИ ДА ГОВОРИТЕ!!!!!

59

Иво

преди 3 години

Така става като не си плащаш Такса спокойствие !!!

58

АБВ

преди 3 години

До ДДРОнег 52Какво повече искаш да прави гл. прокурор? Точно защото си върши работата са заловени тези кг. кокаин! Сигурно има още много неоооткрита дрога, но и има много открита! 300 кг. няма да стигнат до наркоманите и незнам колко стотици милиони лева няма да получат бандитите. Това малко ли е?

57

Анонимен

преди 3 години

Всичко щеше да е нормално ако е имало информация от чужда служба, нашите са следили месеци канала и са хванали голяма пратка. Сега въпросите са много - стока в такъв мащаб означава отлична организация и висша протекция. Какво (не) правят много служби и защо? Въпросния човечеч е вече пътник. Да вземе хапчето от адвоката си и да не се замисля, че иначе какво го чака... Но с тава ще се почне... Дали и колко други такива депа има? Чий ли спонсор е бил благодетеля? Очакваме развитие.

56

Доктор

преди 3 години

Червената буржоазия ще потопи българите отново ! Червените им отроци тотално излязоха от релси и харчат откраднатите от родителите им народни пари без мярка , защото не са изработили и една стотинка през живота си ! Но пък има още червени бабички, които гласуват за червените кърлежи !

55

Анонимен

преди 3 години

До 3 дена ще отшуми и после ще я върнат на когото трябва дрогата.В БГ полицай има във всяка схема за престъпление!Тука е държавата на Шментьо Капелов!

54

Яким Вълев Донев 2

преди 3 години

... Ако някой е "пропял" по веригата - 1000 процента ще получи "масивен инфаркт" , ще се "самоубие" или спирачките на джипа му ще откажат на опасен завой в скоро време... Но по скоро са "отпуснали" 250 кила да бъдат "хванати" за пред баламите , за да могат да минат сигурно други 2500 кила..... Във над 70 - 80 процента от Дискотеките и баровете в Студентски град се предлагат наркотични вещества. Те всъщност така се й издържат. Да не си мислите , че правят "оборот" от пиячка и вход , а? Ха ха....

53

Анонимен

преди 3 години

Уелее каква Драма! Сега друг ще трябва да продава. Мани мани.

52

Тиквата Боко

преди 3 години

С този прах поколението на анонимните ще стане още по анонимно. Господ да ни пази какви специалисти ще се появят след време.

51

ДДРОнег

преди 3 години

Браво на полицията - заловиха голямо количество наркотик !!!Обаче си задавам следния въпрос - А колко наркотик е останал НЕЗАЛОВЕН ???И кои са организаторите на нарко-пласирането и нарко-доставянето ???Дали не са на ниво министри ???Каскета гешеФФ ще се изходи ли по въпроса или бори селската престъпност и няма време за градската !!!

50

Анонимен

преди 3 години

Теа ми беше пудрата захар за мекици бе, са кво ши ям!

49

Яким Вълев Донев

преди 3 години

..... "Хванали" са , за пред вас , 250 кила за да отчетат дейност и да покажат пред поръчковите медии колко са ... "Велики" ...... !!! А имате ли си на представа изобщо КОЛКО КИЛА НЕ СА "ХВАНАЛИ" ..... ?!?! Има доста Държави в Световен мащаб чиято Икономика се подържа и "процъфтява" единствено от Бизнеса с Наркотици !!!!! Военната , Фармацевтичната и Наркотичната Промишленост са тези които подържат Световната Икономика и може да бъдете сигурни , че НИКОГА НЕ МОГАТ И НЯМА ДА БЪДАТ СПРЕНИ !!!....

48

М дааа

преди 3 години

Това са мнооого кинти, при положение , че грамчето "пета цедка" е 50? , а от тези 250 кг ще излязат много такива грамчета

47

1214

преди 3 години

Първо който са го спирали куки знае,че дори да се държиш като пълен *** няма да ти направят обиск. Естествено службите са знаели за стоката, но целия цирк е представен като случайност защото някой някъде по веригата е пропял. Тепърва предстоят интересни арести и убийства.

46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 36Ако му се мре тогава ще пропее.

45

Анонимен

преди 3 години

до 44 А бе овеен, става въпрос за наркотик предназначен за богаташи, не за изпаднали наркомани дето нямат за доза хероин. 200 лева кой изпаднал наркоман ще си позволи на ден?

44

Анонимен

преди 3 години

На Бойко много му се насъбра напоследък, то Божков не го слага в малкия му джоб, то неудобни въпроси му задаваха, сега и кокаина съвсем случайно му думнха, недейте така че кръвно ще дигне човека.

43

Анонимен

преди 3 години

Ами българите масово са пияници и наркомани! Пушат трева, искат да се продава свободно и се боцкат с хероин, а когато нямат пари пушат билка хахаха това са българите