30

Кфкгкж

преди 4 години

До ВасилВасиле, тоя е платен ***! Не се занимавай с празноглавци!

29

Любомир Иванов

преди 4 години

Както казвахме всички ние по-разумните хора.Жертвите на мерките ще бъдат много повече от измислената китайска кашлица.А дали някой ще понесе отговорност? Сега разбирам, какво е имал предвид плешивия, като каза, че очаква хора яко да измират.Сега вече ми стана ясно...

28

Кжкжи

преди 4 години

До 23Кихай, кихай козичке моя. И повече кихай . Само да те светна , че кихаш в продънена система, в която и най-добрият специалист не струва пукната пара. Аз знам че има добри специалисти, но без адекватна система дори да те лекува най-качествения лекар, всичко е чиста случайност!

27

Йцйц

преди 4 години

До24Кви графици бе , като болниците са блокирани от двама измислени болни от корона. Ти си умник! От най-умните! Графици разбииш ли.... Това ли ти спуснаха да плещиш

26

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

до ТонкатаТи остави, ами Данчо Паркета припадна в съда.Съживи се някак, скоро очаквам театро със припадане и възкръсване!Не, че защитавам Очите.И двамата са паднали зад борда вече.

25

Lan

преди 4 години

Преките следствия от "мерките"...икономическият крах ще се отрази много по-дълбоко и всеобхватно от няколко преждевременни смърти, за съжаление! Ще се засегнат всички области: културата, изкуството, спорта. Освен чисто материално, ще обеднеем духовно...а накъде повече?! Колко точно духовна нищета може да понесе един народ? Надявам се хората да успеят сами, като под робство - да се обърнат към българщината, само това ще ни съхрани!

24

АНТИ до неразбралите

преди 4 години

Аз пък помислих, че ще се юрнат да препълнят ресторанти, кръчми.Мангъровци, слабо действате!За кога отлагате ?

23

Анонимен

преди 4 години

До ВасилКое: че наяве излиза здравната неграмотност на населението, което не си спазва графиците въпреки призивите на лекарите ли? Ако е това , да, съгласен съм.

22

1

преди 4 години

До ИгкжНа това му се казва "получаваш колкото си плащаш". Като отида на кардио преглед при националния консултант си кихам 150 лева и това е. Щото тоя човек освен че си е съдрал *** да учи една от най-трудните специалности, също така е доказал, че е един от или направо е най-добрия (тва е истинска ситуация, да не си помислите, че само теоретизирам).

21

Игкж

преди 4 години

До19 Най-добрият специалист ще те окраде най-добре драги мой! За другото е 50/50

20

Тонката

преди 4 години

А Бенчо тежко болен напъва за лечение в Турция:):):)После Дубай бай бай:):):)

19

АНТИ до до АНТИ

преди 4 години

Разбирам, че осигуровките не покриват лечението на всеки, защото много се краде в Здравеопазването и т.н.Но като си платя, дали най-добрия специалист ще ме излекува най-добре ?!Или поне един от най-добрите ...Щото с лекарите алкохолици, не могат да се справят от соца досега например.

18

Bchchc

преди 4 години

До16Лекува ме тоя на който съм плащал 20 години осигуровки, бе пумпал! Благодарност ли искаш?

17

Анонимен

преди 4 години

Айде сега умните българи кажете кой е прав: Генерал Мутафчийски или доцент Мангъров?Много хора ще измрат (яко ще измрат), които ако не бяха ограничителните мерки щяха да живеят още дълги години!Може да влагам голяма доза сарказъм в думите си, но това е защото съм бесен заради неадекватните действия на държавното управление. В резултат не знам дали вредите не са повече от ползите?Освен това минах покрай едно спешно отделение и наистина се учудих колко много хора се бяха струпали отпред!

16

Анонимен

преди 4 години

До АНТИКато си счупиш крака или недай Боже нещо по-лошо, кой те лекува, селската знахарка и гадателка на Таро карти ли?

15

ваучермен

преди 4 години

Свърши ли лекуването по телефона ?!Давайте ваучерите смело.

14

Chcjvhchc

преди 4 години

Истината пумпали, е че по време на пандемията смъртността в БГ беше по-ниска, защото хората не посещаваха болниците! Сега ще скочи, защото 20% от смъртните случаи се дължат на вътреболнични инфекции! Та така пумпалчета мои.....

13

АНТИ

преди 4 години

Увеличаване на скъпоструващите операции ?На болни с или без късмета да могат да си платят, им остават кредити до гроб, или ... пък гроб.Така е, когато си в ръцете на Бялата маФия !!

12

Сделано в Китае

преди 4 години

ако не си болен от Уханка, значи си Здрав!

11

Стига глупости

преди 4 години

Аз виждам нагласата в повечето българи, обреченост страх, че ще умрат от настинка, която дори с много условните статистики дава 3 на 100 смъртност, като институтите по света заявиха, че хората прекарали и носещи вируса са многократно повече от доказаните, което значи чесмъртността е много по-ниска. Но дори да беше 3, 4 % това не значи, че всеки умира а около 3 на 100. Дори СЗО дават между 70 и 700 милиона, дори при 70 милиона души носители идва реална смъртност около 0,5 до 0,8%. При 700 0,05%.