45

няма ваксина

преди 4 години

При изкуствени болести ваксините не работят!Така е и при Спина!

44

a

преди 4 години

Ако има 2 *** да търсят ваксина - то 10 милиона седят, блеят и умуват в интернет, ще "намерим ли" ваксина или не ! - голем смехАко всички седим и само чакаме - естествено, че нищо няма да "намерим"

43

Вторник

преди 4 години

Потъват милиони кинти.Вица, за баща и син адвокати и едно дело, да го казвам ли..

42

баба мара

преди 4 години

да възможно е след като 50 години няма лек за спина защо смятате че толковабързо ще се намери ваксина за този вирус науката изобщо не го познава та иваксина да има и лекарства няма есента идва и с нея нови изненади

41

изнервен

преди 4 години

До Деян. А ти кой си и какъв си та го знаеш това? Световноизвестен учен вирусолог или по-скоро дядо господ, а?

40

Анонимен

преди 4 години

Този вирус е широк фронт за различни икономически и политически лобита. Ваксината е само една от опциите и определено не е най-долюбваната. По-съществени ще са разместванията в сектора на услугите и в някои държавни разпоредби. Например със сигурност ще има поредните "нови" правила за самолетните полети, сега заради вируса. Който си спомня, заради 11-ти септември, където забраниха да се влиза в самолет дори с пила за нокти.

39

Байфидан

преди 4 години

До 41. Това кое по ред доказателство е? Следил ли си ги?

38

Анонимен

преди 4 години

До sopol Лечебните методи са известни на част от лекарите, но не се дават на медии и общество за да няма самолечение.

37

Анонимен

преди 4 години

До ало ..........и много добре , а как да се анлича или ще стържете с нож

36

Анонимен

преди 4 години

До хахахаха Това са възрастни хора в една страна с много по висока продължителност на живот каквато е Италия и също с бит доста различен от нашия. Примерно големи семейни общности, които живеят заедно, много пътуват и са световна туристическа дестинация.

35

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 4 години

Населението на планетата , нарастна прекомерно много.Концентрацията на хора в мегаполисите също.Социалните контакти , допринасят за разпространението на всякакви вируси и бактерии.НИМА , НАИСТИНА СИ МИСЛИТЕ , ЧЕ ЩЕ ОЦЕЛЕЕТЕ , АКО Я КАРАТЕ ПО СТАРОМУ...??!ЗАБРАВЕТЕ!ПАНДЕМИИИТЕ , ТЕПЪРВА ЩЕ ПОЧНАТ ТОРМОЗЯТ ЧОВЕЧЕСТВОТО!НЕ МОЖЕДА СЕ ИЗМИСЛИ , УНИВЕРСАЛНА ВАКСИНА---ТОВА ПРОТИВОРЕЧИ НА ПРИРОДНИТЕ ЗАКОНИ!

34

Деян

преди 4 години

Няма да има ваксина за коронавируса,както няма ваксина и за вируса на ХИВ.

33

Анонимен

преди 4 години

До ееее Всяка година върлуват различни щамове грип. По принцип срещу респираторните вируси единна ваксина както примерно бцж няма или те ваксините не са панацея. Добре е да се утвърдят няколко лекарствени препарата и модела на лечение. Да се спазва висока лична хигиена и ДИСТАНЦИЯ. Дистанцията е просто и лесно решение, което нищо не ни струва мили хора.

32

ало

преди 4 години

"отлепващо вещество"? не мога вече... спирам да чета

31

Колкото измислиха за

преди 4 години

СПИН!? Вирусите постоянно се видоизменят, ваксина не може да се измисли, тя ще е временна и безполезна. Истината е придобитият имунитет и здравословен живот. И Майкъл Джексън се криеше с маски и лекарства, но пак не се опази. Този вирус е световна конспирация, вероятно пак еврейска от САЩ!?

30

ееее

преди 4 години

ваксина срещу грип ОТДАВНА има.

29

дхгйхйк

преди 4 години

HIV вирусът също като ковид19 не е изолиран, кого лъжите. Кой да "открие" "ваксината",аз няма никога да я "открия", които трябва вече са я "открили". Търсиха,търсиха и накрая я намериха къде са я скрили. Статия,която просто ни подготвя за ежегодно "ваксиниране".Всички говорят за чипиране,но чипът за контрол върху мозъка още не е готов,именно поради това още от сега обработват за ежегодно "ваксиниране". Първата ваксина, ще е само с наночастици(не чипове,а нанобелтък), а целта и само да разболява.

28

ууу

преди 4 години

До СветозарАко за всяка незначителна зараза ползваме ваксини знаеш ли какво ще стане с имунната ти система? А точно този "вирус" е толкова смехотворен и раздухан от медиите. Уплахата тръгна от предположението, че е трета световна с биологично оръжие. Дори и така да е, излезе недоносче.

27

Анонимен

преди 4 години

Вярно е, че откриване ваксина за справяне със всички видове грип би било истинско откритие, което ще облекчи състоянието на хората. Да си отдъхнат облекчени, защото от това страдат повечето хора. А да не говорим за малките деца. Отива на домче и на другия ден е болно с температура. Лоша работа.

26

анонимен

преди 4 години

Да създадеш лепило, без да изобретиш и отлепващото вещество, не ми се струва професионално. Така и ваксината и вируса.