15

Ех тези пари

преди 4 години

Не мога да разбера каква е тази детска мечта на стари години да искаш да станеш за резил и да се окапязиш вместо да си останеш любима легенда!

14

поп

преди 4 години

що леФскарите не правеха шествия когато мафиот им купи отбора ? ДА СЕ ЗАКРИВА

13

До 5

преди 4 години

Анонимнико ,мислиш ли че Г.Ганчев,Домусчиев,Манджуков,Инджов ,ТИТАНите,Гигов и другите ,,собственици-милионери" са кристално честни и чисти обикновенни хора??? Трябва реално да сверим ,,аршина".Никой от тези не е случаен!!!

12

Наско стига

преди 4 години

Поредния дето ще ни оправя, аман от легенди!Футбол могат да играят спор няма, но отбора е не само спорт а политика, пари и бизнес в наши дни! По-добре да се оттегли и да гледа мачове по телевизията и да остане уважението към него!

11

Боже Боже

преди 4 години

Паметника на Апостола на Българската Свобода да бъде преместен в квартал Левски при тамошните жители,а не в центъра,където е изключително само за руските осрободители.

10

Анонимен

преди 4 години

Тити каза, че Пеевски е помагал много пъти на клуба ... Тъй, че по-добре ги усвоявайте тия пари

9

Анонимен

преди 4 години

Повел ги към казиното. Тоя няма пари и за пури.....*** илиянка иначе ще го бие....

8

Sram

преди 4 години

Вчера абитурентите ги разгониха като терористи,ама за сините *** правила не важат.

7

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Всяко нещо се...прави с пари,а особено футбола,с...много пари.То хубаво ще дадат...акциите на Наско,ама това са едни...кухи хартийки,срещу които получаваш десетки милиони...задължения.Може би Наско има...план,чух че щял да...продава играчи и да стабилизира...положението.Или ще тегли многомилионен...заем с благословията на главния...футболист Б.Б. Скоро ще стане ясно,дано феновете да са...доволни и да се стабилизира отбора.

6

Боже Боже

преди 4 години

Апостола е ликвидиран от хомограф Игнатиев ФАКТ. ПРЕДАДЕН Е ОТ ДЯДОТО НА СЕРЕГЕЙ ЛУКАНОВ.

5

Анонимен

преди 4 години

Титито и Касабов като върли левскари станаха за срам и позор, че нямат нищо против дарението от Пеевски. Има анкети в нета и половината левскари не искат дарението от Пеевски защото това е унизително спрямо клуба и името на Апостола който се е борил за ЧИСТА и СВЯТА РЕПУБЛИКА, а не да му петнят името с мафиоти като Пеевски.

4

някой

преди 4 години

До здрастиИ какво ще го прави? Има един лаф, който не се отнася само до Левски. "Това нещо ако е много хубаво, на тебе ли ще го дадат?".

3

Кой

преди 4 години

Кой ще плати сметката? КОЙ???

2

Анонимен

преди 4 години

Аз да попитам..а къде големия левскар Михайлов

1

здрасти

преди 4 години

Това се казва джакпот ! Без да даваш пари да ти подарят футболен отбор .