64

Обещания от Мисирка

преди 4 години

Блаженни са верующите ! Преди години един с проскубана брада ни обещаваше, че за 800 дена ще ни оправи и ни..... "оправи" , но отзад !

63

Nona

преди 4 години

Това е за раздел Мистерии и предсказания или още по-добре във Вицове

62

Анонимен

преди 4 години

Ако всяка година доходите ни се вдигат с по 15%, то след 10г доходите ще са 3.5 пъти спрямо сегашните. Но - на запад също ще се вдигнат за това време. Демек, пак ще сме бедняците в ЕС. Момент... то било 15% за всичките 10г... и то обещание... Който има глава на раменете знае какво трябва да направи още сега за своето бъдеще и най-вече - за бъдещето на децата си. 15% от нищо е нищо. Това ще са 10 пропилени години.

61

Анонимен

преди 4 години

До 2030 г.: Скок на БВП с 15%, висим 4 часа по-малко в задръстванияСамо да попитам....хора вие нормални ли сте или Герб са заразили всички с такава неизлечима зараза ....

60

СМЯХ

преди 4 години

Размях се от сърце. Светло бъдеще ни обещават другарите от ГЕРБ. Тогава към 2030г ще дойде комунизмът, ако я има България до тогава....

59

Анонимен

преди 4 години

Трай коньо за зелена трева...хахаха

58

БПФ

преди 4 години

Стига бе, как ще намалят загубите на вода с 40% - ще спрат хъxрешките кражби ли? Щото всички знаем къде се "губи" водата, дето я плащаме.

57

Анонимен

преди 4 години

Това е комюнике на полит-бюра за следващите 2 петилетки. Венцеремус и да живей евро-атлантизма! Мед ще тече в реките и цветя ще никнат където стъпи цар Тиква. Гласувайте за великият вожд - баща на нацията.

56

Анонимен

преди 4 години

Кви са тези платени статии? След 10 години мога да ви кажа, че още много българи ще са заминали зад граница. Също така ще сме 10 пъти по- неграмотни и изпростели. Да си лека жена или безмозъчна батка ще е още по- модерно. Съдебната система ще е достигнала нови низини. Политиците ще са станали още по нагли, защото виждат, че като ни надупят ние преглъщаме и си мълчим. Голяма част от населението ще е ромско. Пътищата и инфраструктурата запада все повече! Не знам кой вярва на такива новини...

55

Анонимен

преди 4 години

До ИСТИНАТА 60Като цяло БВП на Африка расте в пъти по-бързо от това на западния свят. Защото ако миналата година си произвел 10 вафли, а тази година си произвел 30 вафли официално имаш 200% ръст. Не се прави на много умен.

54

Анонимен

преди 4 години

Накратко, пак ще има яко крадене.

53

ИСТИНАТА

преди 4 години

За 10 години 15 % са средно 1.5% годишно. Много африканки държави имат доста по голям ръст от този. А 1.5% на нашия БВП дори не са чак толкова много. За сравнение един завод Лукойл произвежда около 5% от БВП за 2019 г

52

f

преди 4 години

Мръс-ният гугъл пуска потоци в youtube и прогнила музика като звучене, тия Слипнот по-добре недейте ги слуша, че имат и доста прогнили версии! Тоя Кори Тейлър който много е крещял навремето може и българин да е бил, но му прецакали гласа и се наложило да презаписват, и пак са имали различни версии на звучене и прогнили такива.

51

Анонимен

преди 4 години

Открийте клон на един държавен университет ДУ с всички специалности във всеки областен град за да не емигрират младите към София и държавата ще влага по 100 милиона. 20 области по 100 милиона и 2 милиарда на година за регионално.

50

58

преди 4 години

И не в никакъв случай не защитавам герберята и прочие. Ако същите не крадяха и не пилееха пари като първолаци набарали портмонето на тати щяхме да имаме поне двойно увеличение за изминалите 10 години.

49

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 51Те, че гербери, комунисти и прочие вредят е ясно. Но има и друго нещо, според НСИ заплатата преди 10 години е 630лв средната сега е между 1000-1100лв. Което ще рече за изминалия вече период за сметка на фалирали малки предприятия и някоя друга лимузина на някой паирлия заплатата се е вдигнала с между 30-40%. Ако решиш да не си от 80% на Иво Христов ще разбереш, че в статията няма нищо което си струва хваленето от страна на политиканите.

48

Анонимен

преди 4 години

МРРБ не е ясно какви успехи има след като министърката Аврамова беше президенка на общината във Враца и от там хората бягат.

47

f

преди 4 години

Slipknot - Metabolic не се ли отнася за София?"Къде бяхте вие, когато аз бях долу, да посрещам всеки ден с това лице, сбогом! Моята подмяна, взех живот съдържащ живеене и направен съдържащ подигравка, аз отричам и отказвам, но те продължават да идват, аз винаги съм готов да умра, но вие ме убивате!"

46

Анонимен

преди 4 години

За 2020 г. спад с 15 % средно, т.е. има места с 50 % спад. 2030 г. не се знае каква корона ще е.

45

Анонимен

преди 4 години

До Ром"с 1"Но има едно важно условие ...ГЕРБ да остане на власт ,нали ?!)"А ти какво предлагаш?