52

Трайно безработен

преди 4 години

Не съм неграмотен ама съм скромен и не мога да се доредя от нахалните неграмотни до работа понеже приоритет им е образованието хора с образование стоят без работа а неграмотните правят пачки с измами защото не мислят а крадът колкото може повече!

51

Анонимен

преди 4 години

Днес да си неграмотен си най добре според статуквото в България неграмотните са с най много деца и доходи от социални и кражби от грамотните!

50

Анонимен

преди 4 години

Сутринта беше на някакъв стар път Пловдив Пазарджик все едно е на млечния път!Преди него не се е строило въобще пътища само черни през гората е имало за него.

49

Анонимен

преди 4 години

Трябва като едно време както са отишли да търсят цар от Германия така и сега да си внесем някои министър председател завършил кембрич с отличен иначе сме обречени.

48

до 49

преди 4 години

Никои не може да бие платения вот на ГЕРБ за които са дали милиарди!

47

Анонимен

преди 4 години

Благодаря за " образованието" на неграмотниците.

46

Анонимен

преди 4 години

Имам гараж 3 на 5 метра колко квадрата е покрива щом е приоритет образованието!?Според един от електората на ГЕРБ е 50 квадрата покрива и ако не му платя ще ми направи мръсно иначе в началото ми вика дай за 5 лв. да ти направя покрива.После идва един грамотен и почва да смята 50 квадрата 2 пласта и дай 3660 лв.

45

345

преди 4 години

Да назначи в Правителството една учителка по БЕЛ,да го научи да говори правилно,не е толкова трудно.

44

На вся каде

преди 4 години

по сфета очителите работат или за помалко отт минимълната заплъта или бес заплъта само тука им я фдигате. За6то???? Даите парите на обикновенните и утрудени хора.

43

Анонимен

преди 4 години

На Бойковото правителство първи и неотменен приоритет си остава ЛАКОМИЯТА ИМ ,задоволяване на всичките им глезотии и капризи ....направо България стана за смях ! След години на точене на европари ние си оставаме на всички ПОСЛЕДНИ МЕСТА !

42

Анонимен

преди 4 години

Държавата има нужда от професионален домоуправител.

41

Анонимен

преди 4 години

Упразуфъние с *** и пожертникар???

40

Анонимен

преди 4 години

Ако не искате да гласувате за ГЕРБ,гласувайте за БСП, БСП има голяма нужда от подкрепа,защото ако продължат да ги смазват ,ще останат единствено десни партии в България,всички останали са десни партии и страната ще попадне в капана на десните,от който никога няма да можете да се измъкнете,дори и да искате,не вярвайте на нови проекти,те разпиляват гласове или са в комбинация с някой и някоя партия!Ако не ви харесва ГЕРБ,просто гласувайте за БСП,те са единствената истинска опозиция!

39

Анонимен

преди 4 години

Бойко халал да ти е Доган и шаферката ти Дебелянчо и цялата умраза от БЪЛГАРИТЕ които не могат да те дишат !

38

Пак добре

преди 4 години

че не сме вкарали в НС порнозвезда като италианците в края на 80-те. Чочолина и досега си иска депутатската пенсия от 40 хиляди евро.При втора итерация на тази мисъл обаче стигаме до извода, че то и без чочолини нашето НС си е пълна порнография.

37

Анонимен

преди 4 години

Май с него ще започнат през Май да си дочете книжлето от оня дето Крал през Май

36

Анонимен

преди 4 години

Само чуйте ефин втръснал пример:газта. И най-битпазарски я направиха от женски род А думата е от мъжки рид - (един) природенгаз. Значи примерно: "ГазЪТ ще тече оттук",..а не "ГазТА...".Бабите ни са си светели с газени лампи, в които наливали оная специална гаС, дето няма нищо общо с природния гаЗ. Обачеиди се учи на неграмотност на пъпа на жълтите павета! бе, Уили! Оно си требе...

35

Анонимен

преди 4 години

Основен приоритет на всички български правителства остава краденето и облагодетелстването на близки фирми. И тъй като сегашното правителство не се ползва с поддръжката на академичната общност, естествено е парите за наука и висше образование да бъдат пренасочвани към други ресорни ниши. Каквото се случи с европейските фондове за наука и обрадование, част от които бяха пренасочени за "справяне с коронавируса". То и какво друго може да се очаква с министър счетоводител...

34

Анонимен

преди 4 години

Толкова голям приоритет е образованието, че ежесекундно бълва некадърници и простаци като него.

33

Анонимен

преди 4 години

Народ, който от еротична танцьорка изкарва член на Комисията по образование и наука в Народното събрание - НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН!!! Но сигурно ще въведат нов задължителен предмет в училище - еротични танци.