230

Истината е по-друга

преди 4 години

Всички американци от спецслужбите са длъжни да имат поне елементарни познания по езика на страната на пребиваване.

229

Анонимен

преди 4 години

До МишоНе ме нещо, но с какво сме ние по-различни в това отношение?

228

дърт

преди 4 години

Елементарно! Защото дипломатическия етикет ги задължава.

227

Анонимен

преди 4 години

До МишоУау, малка България накара САЩ да ни "се подмазва". Това на *** език се казва, че доста сме се изкачили по стълбицата като държавност. Особено от времето когато Тато ни предлагаше за без пари да станем 16 съветска република.

226

тая е от ЦРУ

преди 4 години

Тя е нагласена да слухти и да дава празни съвети.

225

Мишо

преди 4 години

Защото така ще се опитат да скрият своето лицемерие и високомерие. Интересува ги само как най-лесно да получат най-много ползи от България. Грам не им пука за нашия език на тези ***. А, и още нещо - подмазват се, защото сме им изгодни!

224

За да могат,

преди 4 години

когато дойде време да ни управляват,да комуникират с подчинените по-разбрано.За сравнение-да сте чули някой съветски-руски посланик у нас да е учил български?Не че това им е печило да правят каквото си искат.

223

Анонимен

преди 4 години

Да учат. В един момент може да им потрябва. Особено тази кюрдка Мустафа, трябва да знае славянски език че иначе няма да я спаси Ердоган.

222

Евала

преди 4 години

Супер са!!!! И с чувство за хумор!!

221

Анонимен

преди 4 години

Онзи изграждал, ауу кое точно си изграждал изграждал ти бе? Турчина подизпълнител на щрабаг работи и има интерес турските тирове да минават, а ти синчето на гербераста харчиш народни пари и и онези от фондация Зайдел за да тролиш по коментари.

220

българин

преди 4 години

Едва ли е,Българската държава ,за да ги пребърне в Българофили!-:) Младото поколение на Европа стана Американофилско след 1989 г до днес! Но от Американците Не очаквайте Българофилизъм! -:) Колкото и да ви се иска! Това че тая е научила няколко български думи и ги срича заваляно. Не значи че ни "обича" вече! " Политика бе хора"! И нищо друго!

219

Анонимен

преди 4 години

До До 209/227Ти прочете ли нещо от това което написах или само шурци свирят в главата ти?МИО си завършил на кукуво лято. Или в някой "свободен" университет. Какво работиш?

218

До 209

преди 4 години

Ама верно ли Византия е Източно Римска империя или може би е Византийска империя? Брех, ти си бил много умен! За Константинопол нещо да вмъкнеш не се ли сети? Само блещиш без нищо да казваш... демагогстваш. Аз те питам конкретно, а ти ми се заяждаш. Гербарстваш ми. МИО съм завършил.

217

РАЗЛИКА

преди 4 години

При демокрацията строим заводи за преработка на отппадъци, а при социализма стрихме заводи за производство на отпадъци.

216

Анонимен

преди 4 години

До *** еврейскизащо не казваш колко концлагера оставиха комунистите точно 88 ако не знаеш чети архивите на ДС повече от заводите за производство на *** ,, който купуваха само за скрап

215

Анонимен

преди 4 години

американските дипломати учат български защото не са руски дипломати

214

Анонимен

преди 4 години

Питай русофил какво работи и настъпва ТИШИНА!Честит 24 май, БЪЛГАРИ!

213

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 220Какво работиш, другарю? От въпросите ти излиза, че не знаеш какво се случва в съвременна България. Какво работиш?

212

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 219България фалирала три пъти под мъдрото ръководство на комунистите, но те "строели". АЕЦ-а "призвеждал евтино електричество", но милиардите от държавния бюджет за да осигурим безопасността му никъде не влизат в "сметките". Кремиковци, 25 години трупа милиарди загуби. Иначе са "построили" те. Единственото което построиха за които еднолично могат да си пишат заслугата и че работеше бяха лагерите в Белене.

211

Анонимен

преди 4 години

как я строиш нова българия бре гербаво она.нистче с премиер комунистчеайде цъкай минусчета да се облекчиш