46

Анонимен

преди 4 години

До Десен бесенСептемврийското възстание е оргазинирано и вдигнато от земеделците,червените или комунистите нямат нищо общо с това възстание,това е лъжа,става деветоюнския преврат и свалят законнто правителство,започват репресиии и вследствие и отпор на тези репресии се вдига Септемврийското възстание от земеделците,но освен земеделците,участва и целия народПо време на възстанието след това започват нови жестоки репресии срещу участниците във възстанието,учете си истинската история,а не фалшива

45

Анонимен

преди 4 години

Цв.Цв. работи.

44

Десен бесен

преди 4 години

До 55. Целият Северозапад е червен и чака някой да го "оправи". Проблемът е в липсата на инициативност и мааалко пазарно мислене. Очаквам да си организирате ново Септемврийско въстание. Дерзайте. Червената идея още е жива... Успех!

43

Молба

преди 4 години

за напускане....тая Караянчева е куха като празна тенекия за сирене. Лелче, заявили са желанието си, не ти се молят! Като те чуя да говориш и ми се иска да ти говоря на "***".

42

Северозабравен от Б.

преди 4 години

ГЕРБ нямат място не само във Видин, но и в целия северозапад! След като ние нищо не значим за тях, и те нищо не значат за нас!

41

Анонимен

преди 4 години

НАБЛЮДАВАЙТЕ В КОЯ ПАРТИЯ ЩЕ ОТИДАТ,ТАКА ЩА РАЗБЕРЕТЕ КОЙ ПЛАЩА ЗА ГЛАСОВЕ

40

Тикквоча

преди 4 години

и прозападната му полицейска хунта - ОСТАВКА И СЪД !!!няма да ти се размине тази карантина гаддино крадлива мутренска !!!!!

39

Анонимен

преди 4 години

Омръзна ли ви Боковата тирания? Ще ви омръзне, как иначе? Човекът е създаден, за да бъде свободен, а не да робува на някакъв *** тиранин мафиот.

38

абсурд

преди 4 години

Бързат да се измъкнат сухи

37

абсурд

преди 4 години

Радев е виновен

36

Анонимен

преди 4 години

Видинлии да ги запомнят и никога да не им дават път в политиката,защото това са ветропоказатели винаги са с партията ,която е на власт и като усетят ,че кораба потъва и бягат....Между другото в Герб са само такива и най-вече са комунисти от БКП ! инак най-големите "демократи "

35

мичмана

преди 4 години

Корабът герб потъва равномерно, вода има за всички.

34

1

преди 4 години

До Анонимен-46 ,прав си за Видин,че са от бсп,но вожда ви бойко е от БКП.

33

Анонимен

преди 4 години

Че те там всичките по видинско са все от бсп бе :) Тия са се пробвали да изкарат некой лев от ГЕРБ, че бсп-ту умрело, ама не им се отворил парашута!

32

Вярваме Ви!

преди 4 години

Родени като репичкиИзрастнали като ръпониРаботили до изпиронясванеИ когато да затиквеят къде пръцаментата у софето след една активна среща скурана вируса ги фатъ кихокашлйяотнана и све ойде у донауууриверо, майнъ, филибето въз грандМути Зеенлих Бащьонише детухлен оусгеброкен баш1

31

Анонимен

преди 4 години

"...местното ръководство работеше против принципите на тази партия..."---Ама те, герберчетата, и принципи ли имали? Да не би местното ръководство да е намалило или, недай боже, спряло да краде? Дааа, това наистина не е в принципите на ГЕРБ!"Началото на края" или "Края на началото"? Ще видим! Няма да се изненадам, ако се окаже, че Цвък играе някаква игра.... Ще видим!

30

Щирлиц

преди 4 години

Други достойни червени другари ще ги сменят,те са на всеки километър.

29

есенция

преди 4 години

" Никой не ви е молил да ни лекувате, ние си имаме лични лекари."

28

Анонимен

преди 4 години

все повече се събуждат !

27

Анонимен

преди 4 години

А според Генков всичко, което се е случило по време на местните избори миналата година, е било предателство, спрямо устава на политическа партия ГЕРБ.------И досега си мълчал?