21

Анонимен

преди 4 години

До до 14 от славянин (18)Точно така.Аз освен на зъболекар при "доктор" не съм стъпвал от 1995-6 та.А при зъболекар само да ми почистват зъбите разбира се.

20

до 17 от славянин

преди 4 години

Абсолютно същото е и в спешното отделение на централната ни болница в Русе, преди десетина дни се наложи да я посетя придружавайки мой близък, който си сряза дясната длан дълбоко и тежко - пълно мъртвило, почти нямаше хора нямашe и меренe на температура на входа и после нека ме лъжат, че ''положението било в болниците било много страшно коронавирусно''! Лъжи, лъжи, лъжи, само лъжи с цел заразяване със зомбиращ и парализиращ страх, за да бъдем максимално лесно манипулирани и управлявани!

19

f

преди 4 години

Разбирането за коронавируса е, че гро.з.ните руснаци и простите май-му-няци от сащ отдавна знаят какво е лечението и само симулират жертви, нали те я правят цялата тая криза!Радиирайте сащ с положителна радиация, простите май-му-няци там да измрат. А човекът е про ИЗЛЯЗЪЛ от май-му-ната.

18

Анонимен

преди 4 години

Освен истеризиране на ситуацията нищо фатално не е станало в България.Понеже сме в ЕС приехме истерията!!!!Целта беше фалити, борса, печалби, илюминати и по-богати богатите.....

17

до 14 от славянин

преди 4 години

Напълно вярно, няма ''излекувани'' от този вирус, има оздравели и не в резултат на ''лечението'', а въпреки него! Лъжата, че лекарите ''излекували'' някой болен от коронавирус е за да повярваме в тяхната''компетентност'' и нашата пълна ''зависимост'' от тях! Аз например не им ползвам услугите вече 25 години, следователно моята ''зависимост'' от тях е абсолютна тяхна лъжа!

16

Анонимен

преди 4 години

Както си беше обикновен грип ( според Мутафчийски, тогава аз нямах мнение), така си и остана - фикция за мене. Два пъти ходих в Пирогов преди 13 май - как пък не видях нищо, което да показва, че има епидемия. Е, мереха температура на входа. Вътре - мъртвило.

15

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Един обикновен вирус беше истеризиран и хиперболизиран.Опасността от него беше преекспонирана. Народите по света бяха изплашени до смърт и затворени по домовете им.Не пандемия, а гигантски политически експеримент беше проведен !Само хора с ужасно промити мозъци могат да вярват в пандемия, при която болниците в България останаха празни, а смъртността за първите 4 месеца на годината е намаляла с 4% в сравнение с миналата година.Експериментът е към своя край.Ще има обаче продължение ....

14

до 13 от славянин

преди 4 години

За човекоподобния скот ''мислещ'' със зомбовизора всичко е такова каквото той каже! За сведение единственият начин за определяна смъртта на едно лице е ПАТОЛОГОАНАТОМИЧНОТО ИЗСЛЕДВАНЕ забранено за извършване от патоанатомите по цял свят върху ''починалите от коронавируса!'' Само този факт е предостатъчен, за да се разбере че ''глобалната пандемия от коронавирус'' е глобално активно мероприятие провеждано със строго определена цел!

13

Анонимен

преди 4 години

И още, при мен инфекцията продължава вече 2 месеца и половина!!Така че се вижда колко "знаете" за заразата.Пълни аматьори.НЯМА излекувани !!!Има самовъзстановени.Всичките лекарстав с които ви блъскат не вършат никаква работа.

12

Анонимен

преди 4 години

За Ганчовеца земята е плоска, 5G убива и ковид-19 е обикновен грип.Егати хахавото племе.

11

Анонимен

преди 4 години

Ганчовеца е ***.Ако не види нещо с очите си значи няма как да съществува.Не се притеснявайтИ, вируса ще ви навести.СКОРО!!И тогава пак ще си говорим ............само с някой де щото повечето ще си отишли скоропостижно.Амин!П.П. !% !! равно на 60 хил ганчовци ще гушнат букета.

10

Анонимен

преди 4 години

НИщо не е променило при мен.каквото очаквах това и се случи.В Бг малко изоставте с графика но ще наваксате с топлото време.Вириуса ще се засили през лятото напук на учЕнитЕ.Само гледайте.Температурите минат ли 35 градуса пак ще има затворени граници и изолации.

9

(-_-)

преди 4 години

Ами стана ясно, че не е по-опасен от обикновената настинка. За съжаление по-голямата част от историята е грозна лъжа и се ползва от политиците за разрешаване на проблеми, които не са свързани със здравето на хората...

8

киро дрелката

преди 4 години

Разбирането се промени(отнася се за тези на които са им останали мисловни дейности и мозъците не са им станали на пастет-сиреч са трудни за манипулация и не цитират изрази от типЪТ..по тАлавизията казаха!!!)та за разбирането изразът беше много филми гледаш,слез на земята и ти си луд?!?!..та лудите май се оказват НОРМАЛНИ!!!...а тези които го играят на нормалнички и широко скроени-май май са си пълни олигогрХнечета и абсолютни психпХати!!!....нали знаете който много говори е заклейен като луд...

7

ivailo

преди 4 години

Първо мислех че " идва епидемия с невиждана ярост", а сега ме е по-страх да не ме ухапе кърлеж .

6

Истукан

преди 4 години

На хората вече им писна от този коронавирус и не го приемат на сериозно. Истината е, че всичко е политика и подчинение. Подчиняваш се първо на държавата, а държавата се подчинява на света и ЕС.

5

Бау

преди 4 години

До 4Няма нужда, те си знаят вече :D

4

Анонимен

преди 4 години

Бау, пропусна да кажеш, че който не мисли като теб е ***

3

Бау

преди 4 години

Доста се промениха нещата и народа се хваща за всички стари данни и така "доказва", че всичко е "измама".

2

Анонимен

преди 4 години

Вече спреха да говорят за измисления ковид 19, само за корона, което включва всички грипни вируси.