16

Анонимен

преди 4 години

Който пръв изгони пенсионерите от власт извършили разграбването на държавния капитал през прехода, той ще спечели.Младите във властта са шанс за всичкинт.е. едно правителство съставено от образовани и родени след 1980г .хора.

15

Анонимен

преди 4 години

БСП имат големия шанс да направят смяна на поколението в елита си, което е печеливш и навременен ход.БСП са в по-изгодно позиция от ГЕРБ, защото има сблъсък в редиците им, а ГЕРБ със централизираната си вертикалната структура след ББ нямат алтернатива.

14

ГЕРБ-БКП

преди 4 години

До Червените милионери А Б.Борисов -г-н Лъжа ,осъден за лъжи от Български съд ? А ОПГ ГЕРБ заграбила десетки милиарди,докарала България до Световен шампион по смърност в света ,изтеглил 36 милиарда заеми и потънали вдън земи на Пеевски ,подарил ТЕЦ Варна на Доган за 5 000 хиляди лева ?

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8 СЪРП и ГЕРБ ,също не се покаяха за комунистическото си минало ,нали ?

12

Джедай Мастър

преди 4 години

Най-смешното е, че в тая партия 90% от "елита" са червени милионери, но те се придържат към цоциалистическия принцип - всичко чуждо е общо, всичко мое е само мое. Така след 10 години извън властта, без да могат да краднат, комунистите са напът да се самоизядат и да се разпаднат, защото никой няма да отдели от собствените си милиони за общото им благо. Това, разбира се е прекрасно, но не трябва да се забравя, че чичо Тиквичка произхожда от абсолютно същото котило, което трябваше да е лустрирано.

11

Бсп е в будна кома..

преди 4 години

Какво беше това Бсп, че нещо не си спомням ?

10

Анонимен

преди 4 години

Когато започнеш нещо с лъжа не се получава колкото и да се стараеш.Вече 30 години се стараят ама не става и не става.Много лъгаха, не се покаяха за греховете си и няма да им се получи.Точно по същия начин и Путин лъже та се къса за историята на СССР и няма да им се получи.Първо покаяние, после разпускане. Трябваше *** безчинствали по лагерите да си получат наказанията, а ти ги изпратиха с венци и цветя.

9

Вейхайвей

преди 4 години

До Червените милионериСам си знае колко пъти се обръща и преобръща. Прави салто след салто. Прости ми Боже!

8

Анонимен

преди 4 години

Разпускай!От цяла източна Европа само те се промушиха между капките - да излъжат че не са комунисти.Само те си гориха архивите и си пробутваха ДС ченгетата на отговорни длъжности и днес. Ако речеш да ги лустрираш един човек читав яма да остане.Искаха ли оставката на Захариева? Искаха я.Тия не са хора.

7

Червените милионери

преди 4 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

6

Анонимен

преди 4 години

Още 90та година почнаха с лъжа като се преименуваха, а са си комунисти и в червата. Ръководството им е от тия с куфарчетата, не си спомнят, вече че ръцете им са кървави и ако им припомниш реват та се късат.Майко мила.

5

Анонимен

преди 4 години

Боже, каква промяна от този?Тоя е левия т-к на Гергав и всички олигарси там?Много им пречи Нинова.

4

Анонимен

преди 4 години

Хаха този трябва да стане шеф на БСП. Хитра физиономия на селския тарикат дето нещо иска да те измами, просто си му е вродено. Успех ти желаем.

3

Анонимен

преди 4 години

Цялата им партия е една голяма грешка

2

Анонимен

преди 4 години

Тоя горкия много му се иска да оглави партията ама все не успява да го направи!

1

Щерю

преди 4 години

Само "гений" може да посочи крива линия в спирала. Така и грешки в изначално и изцяло грешната комунистическа партия БКП - БСП...