204

Гошо

преди 4 години

Във Варна днес има тонове умряла риба има за всички до края на сезона там и жаба няма да остане!Да ви посрещнем с бой на умрело,май това е реклмираният туризъм в България!

203

гаро

преди 4 години

не може да затриеш нещо и да искаш после да го п р е о т к р и в а т! Кой да преотккриваме,Ангелкова,бетон,Баневи,Велчеви,Гергови,Диневи дори по азбучен ред край нямат откривателите!

202

Анонимен

преди 4 години

'"Ангелкова каза, че ако искаме българския турист да се върне у нас, не трябва да "хитруваме на дребно" с цените на плажните принадлежности." НЕ, г-жо министър, върнете получените подкупи за разрешителни за строеж на БЕТОНОМОРИЕТО, издайте заповед всичкия бетон да бъде взривен и изчистен до последното камъче, и започнете наново!

201

Анонимен

преди 4 години

"Хубавата българска храна" е вносна, а обслужването е отвратително!

200

българин

преди 4 години

До: номер 202Така. Да видим. Каквото съм гласувал викаш?Ти ако имаш право на избор, за какво би гласувал: Да бъдеш осъден на смърт чрез обесване, или на смърт чрез разстрел?Лично на мен разстрелът ми се струва по-готин, въжето може да се скъса или да ми прежули врата докато ритам, ама да ти кажа честно, нито ГЕРБ, нито БСП, ни патриоти, ни турци са ми симпатични!!!А ти си гласувай...

199

бактисъл

преди 4 години

Ганйовци се възмущават по цял ден ама като дойдат избори ходят в гората за гъби.Аз пък казвам: "Каквото си гласувал това и ще ядеш"!!!..................................Бедна ми е фантазията какъв трябва да е някой, за да не му се е изяснило още, че в България "избират" 1млн. мъртви души, 2 млн. и турци в индийска нишка, 0.5 млн. калинки барабар с родатаТака че винаги избираш .ура. Понеже си .

198

Анонимен

преди 4 години

Голем виц.

197

Анонимен

преди 4 години

Яжте хубава българска хранаШопска салата с турски домати и пакистански краставициСвинско американско печено. Щот нашто го избиха заради чуматаИ за десерт череши от китай, щот нашите са недостъпно скъпиЯжте само българска храна!!!

196

Анонимен

преди 4 години

Между другото, сръбската агенция Блиц съобщи, че от утре всички граници на Сърбия се отварят и ще се пише само една декларация, че сме запознати с риска от коронавирус!Ако някой пътува натам ще бъде интересно да сподели как е положението.

195

andros

преди 4 години

Да давам пари на тези мутри, които съсипаха природата? Никога. Да си се къпят те там в ла_ата

194

Анонимен

преди 4 години

20 години гониха българските туристи.Соори. Да чакат друсаните англичани

193

Анонимен

преди 4 години

Тшак работа. Пак пари ще се усвояват

192

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

До Цоко""Та се питам кое от изброените неща е по-скъпо в Гърция спрямо тука(за качеството и дума не може да става)?"" Отговор ,ами нищо ,но пък в замяна на това храната е от вчера,хигиената и обслужването под всякаква критика,столчето на плажа 8лв=4 евро,чадърчето също толкова,все пак партийният концесионер на плажа и хотелиера-партиен донор също трябва да си купят Бентлита, и кой ще им ги купи,пак познахте почиващите,богати български летовници

191

Смешен плач на....

преди 4 години

мошеници ! Миналото лято си напълнихте гушите и джобовете. До края на февруари хотелите и заведенията бяха пълни. Сега идва ред да плащате.....

190

Turist

преди 4 години

Гледам си интереса на семейството и пак ще съм в Lucky Family царска работа на 20м.от плажа

189

Анонимен

преди 4 години

За 470 паунда изкарахме 4-*** в къща за гости в Уелс- имаше всичко , което като храна местно производство правят-за първи път бях там , и то на такова място , преобладаваха храни ,приготвени от мляко -отглеждат овце почти всички ,4-ри нощувки, -зареден хладилник-бири , бутилка вино , маслото , кафето , чаят , захар ,подправки ,местния хляб..ако не искаш тяхно ястие- просто ги предупреждаваш , може вие да си купите продукти и да си готвите -без да ни досаждат, дискретно и вежливо ..природа

188

Цоко

преди 4 години

Опитвам се да си спомня цените в Гърция миналата година.Беше нещо като: салата 5-6?, порция риба 6-7-8?, морските дарове и те някъде там, бирата беше 2.50-3-4?, безалкохолното 2?, десерта обикновено беше комплимент от заведението. Та се питам кое от изброените неща е по-скъпо в Гърция спрямо тука(за качеството и дума не може да става)? И какво очакват нашите мутроолигарси, то със абсолютно същите пари ще отидеш там...

187

Fallschirmspringer

преди 4 години

Ние със съпругата ми,не сме почивали в България от 1988.Тъй като сме бедни и не можем да си позволим почивка на Гуаделупа и Мартиника,когато можем предпочитаме почивки в Триесте.Много ни харесва както града,нещо като малка южна Виена,така и плажа Баркола,най-вече краят към Мирамаре,а и самият замък има много приятен парк.Освен това и до Венеция е по-малко от два часа.

186

Анонимен

преди 4 години

Заглавието е добро,но действителноста не е такава.Качествена българска храна не се получава от вносни меса и зеленчуци. Иначе нашите курорти не се различават много от тези Гърция и Турция.Основното различие е липсата на целодневни морски развлечения.Другото е отношението към туриста,но това не е само по морето,а почти навсякъде в страната.

185

Курис Пичерядис

преди 4 години

От 188 Забравих да спомена цената беше за двама възрастни и две деца под 10 години в нормален не луксозен хотел