56

До Василев

преди 4 години

Готин си! Умен си! Не си за този сайт!Харесваш ми! Поздрави за мисленето ти !

55

От дек на дек бе

преди 4 години

Български квартал ще носи такова име(без значение кой живее там).

54

kaputt

преди 4 години

Разбиват касичките че кеша посвърши, сега ще започнат все по често такива общи касиери да "хващат"

53

XXX

преди 4 години

Да ви кажа честно, няма голяма разлика в компетенциите на Менду и Цветан Василев. Само в мащабите на кражбите има известна разлика. Иначе и двамата са се занимавали с едно и също, и двамата приклюват по един и същи начин.

52

НЯМА ДЪРЖАВА

преди 4 години

Където няма държава има Мендувци..Решиха показно да приберат един, за другите 1001 никой не ги закача.

51

Василев

преди 4 години

Машината така работи, че ако искаш да се правиш на самостоятелен и се вземеш на сериозно гориш, независимо дали си Менду или Васил Божков!Всичко трябва да се контролира и да върви в правилния път, тука парите нямат никакво значение кой колко има и е богат, става въпрос за оцеляването на българската държава и етнос, както и за контрол над малцинствата!Ако не играеш по правилата, машината ще те използва, ще те сдъвче, ще те смачка и ще те изплюе като безполезно мекотело!Агент Роджър Каванах!ЦРУ

50

Че Гобара

преди 4 години

Ехх, клети, клети Менду, да си беше плащал както са ти казали, сега нямаше да имаш проблем и никой нямаше да забележи колко коли имаш, колко къщи, и че се водиш безработен. Ама пуста алчност ...

49

Анонимен

преди 4 години

Правил е конкуренция на банките....

48

Как го допуснахме ли

преди 4 години

До Един тамА кой само гледа и нищо не прави,ни я всички!така че....

47

Анонимен

преди 4 години

за 6 години назад какви данъчни декларации е подавал пред НАП той и жена му?

46

Василев

преди 4 години

Менду си е плащал и горе контрола до преди година е извършвал Цвъки Цвък, който смаза машината така, че тя да работи безотказно с по-малко издънки, *** пласираха наркотици и продаваха контрабандно цигари, във всяка махала има по двама трима лидера, които се държаха на къса каишка и ги впрягаха за изборите!Всичко се издъни, когато кмета на район Северен Ральо Ралев се оака!Агент Арън Долф!ЦРУ!!!

45

хаааа

преди 4 години

До АнонименКой да ги запали,ни я мишките ли?!

44

Иван Козарев-Балкан

преди 4 години

До АнонименНа гербавите *** им е много слаба опорката;))) Типично за гербери, кухи до безобразие! Тоз мангасфур е типичен капиталист;))) трупа, трупа, трупа...на гърба на хората.Това е Капитализъм, мойто момче, а социализмът е от натрупаното от гнусният и алчен капиталов плъх, да раздадеш щедро на народа. Пловдив го водят "Вечно Синият град", какво БСП? Там дори Гергов не е БСП!

43

всички

преди 4 години

До Анонимен 49Да ама не,целият град знае че този бандит работи с месният ГЕРБ по изборите,така че лъжите ти не минават.....

42

факт

преди 4 години

В всеки град има по няколко такива бандити,и всички знаят на кой плащат в полицията и по нагоре те осигуряват гласове по изборите за управляващите и те ги пазят докато грабят хората.

41

Анонимен

преди 4 години

49-годишния известен лихвар от пловдивската "Аджисан махала" остава в ареста заедно с брат му и жената, с която живее, съобщи bTVМдааа, обкръжението на БСП е притиснато много силно последно време и червените начело с Румбата Радев *** до небето.

40

Наивен

преди 4 години

И полиция и прокуратурата в градът нищо не знаят а?Корупцията вече е не търпима...

39

Анонимен

преди 4 години

Допускам дори и да не му се размине, след като гръмна. Но остава горчивината от това, че държавата спи 12 и повече години. А той преди 12 години, парите които е започнал да раздава с лихва, от тотото ли ги е спечелил или е бил спекулант на фондовите пазари?

38

менду

преди 4 години

Аз държа списъците с личните карти, да не си мислите, че ще ми направят нещо. Това са 50 хил. гласа.

37

Василев

преди 4 години

Ако не даваш на общината и на полицията пари, няма как да развиваш престъпен бизнес в Пловдив!Банка Менду е въртял наркотици, лихварство,рекет,проституция!В България ако имаш пари може да излезеш баснословно богат, ако даваш и корумпираш правилните хора, защото българите са едни продажни б.окл.уци без чест, достойнство и родова памет!Агент Даниъл Брадлийв!ЦРУ!!!