89

Анонимен

преди 4 години

Аз съм жена и за мен най -красиви са мъжете във Великобритания - имат класическа.и изтънчена визия, жалко че сега там е трудно да се срещне някого, който не е гей! Особено ако е много красив - рус, синеок, Drop dead gorgeous. Имам представа за красотата на скандинавците и бях голям поклонник на шведите, обаче този дето съм влюбена сега е от Англия и бие по красота всички шведи и датчани (датчаните не са много красиви )накуп!! Може да стане Мистър Свят, но е под 1.80 ръст. + Британците имат самочувствие, забавни са, а шведите са shy, и доста схванати . А! И австралийците са sexy.

88

Смях

преди 4 години

В задължителната програма българките са последни. Но във волните съчетания са убедително първи.

87

Обективният

преди 4 години

Най-красиви са хората със светла кожа и светли очи, особено сини. Те са от една и съща раса независимо дали се намират в Норвегия, Швеция, Германия, Финландия, Украйна или Русия. Затова е нелепо да се говори от коя народност са най-красивите хора. Факт е, че в тия страни тази раса съставлява основният им контингент. Затова е пълна издънка оценката, слагайки руснаците на дъното. От друга страна е сто процента адекватна оценката на сайта НЕ слагайки нито един тъмнoкож наравно с тях.

86

бай ганю

преди 4 години

не е честноако имаше кандидати от столипиново резултатът щеше да бъде друг

85

Анонимен

преди 4 години

Украинките са доста по-красиви.

84

Честно

преди 4 години

Зя рускитите и полякините не съм съгласен. Има някои едри Маши,ама има и красиви. Славякинките са си най-красиви. Шведките и норвежките също. Някои снимки може да са и фотошоп и да не са много истински.

83

Някой си

преди 4 години

Българите ня кое място сме? Защо не сте го написали? Иначе истинските шведки са красиви. В Норвегия също има красиви. жени.Проблемът на германките( живял съм дълго време в Германия)е ,че си режат косите прекалено късо,носят някакви шорти и тениски( става дума за възрастни жени,на които не им отива). Нямат вкус към модата,гримирани германка явно я смятат за пр.сти.тут.ка. И затова са на последно място. От азиатска хубост като изключим гейшите, не разбирам.

82

Анонимен

преди 4 години

Българите са най-красиви.Все по-красиви ще стават,особено като се поомешат със братята роми.Едни красиви с тъмна кадифена кожа,бели зъби и черни вежди,красота.Турците си се женят помежду си,повечето са светли и русоляви,така ,че те ще си останат такива.

81

Анонимен

преди 4 години

Не сте обективни.Ако бяхте,нямаше да триете коментарите.

80

Вовката

преди 4 години

Спешно трябва да инвестира в обучението на тролчетата си. *** то бая рубли ще трябват да се създадат опорки срещу истините. Московията е откраднала:Държавността от викингите. Религията и доктрината от Византия. Азбуката и книжнината от България.Името си и ресурсите от Украйна. Победата във ВСВ от лендлийза.Едно утешение им остава - че рускинчетата до 20 години са дашни и перверзници. После уви Мамаши.

79

Анонимен

преди 4 години

Защо триете коментарите?

78

Анонимен

преди 4 години

И аз бях останал с впечатлението,че китайките са доста строини и еластични.И един хубав ден ме командироваха до Шанхай и какво да видя - че те станали по-големи цуцолани от българките.Пълно е със затлъстели китайки...

77

чукча

преди 4 години

На Балканите най-красиви са туркините .

76

Правда болить

преди 4 години

Като се тегли калема, на русофилите остава успокоението, че скоро анексираха един чукар между Черно и Азовско море... Бий космясъли груди, пък дирника голь.

75

Анонимен

преди 4 години

Има много сладки китайки но повечето са с такова самочувствие че направо ти става смешно.Бях известно време в сайт за запознанства в Китай не че гроздето е кисело ама неква висока 160 малко пълна ,леко кривогледа в и доста под-средната хубост да търси заможни мениджъри/директори които да работят пък тя да си стои вкъщи.. Имаше некви други бизнесдами се написали и работят/държат дюкянче от типа на "всичко за 1 лев" ...Доста силно надценяващи себе си хора.Има много добри шведки ем красиви ем земни

74

Анонимен

преди 4 години

Подкрепям класацията напълно!

73

рон бургунди

преди 4 години

Пак почнахте да си ги мерите .....русофили и русофоби. Някои от вас дори и не знаят значението на тия думи. Гъби нещастни. Да ми го лигавите сополив.

72

истина е

преди 4 години

Специално за жените ,по красиви няма на света от рускините !

71

Анонимен

преди 4 години

Иначе си е въпрос на вкус. Не мисля, че има "най-красиви" или "най-грозни". Но съм виждал достатъчно германки, за да мога да кажа, че имат уникални жени. Просто не парадират с външността си толкова. Единственият им проблем, е че са им промили мозъка с тези феминистки глупости и с интерейшъл отношенията. Най-гадното нещо - да видиш красива бяла жена с някакъв арабин или черен, направо ми се къса сърцето. И обратното - бял мъж с небяла жена.

70

До 76

преди 4 години

Да съдиш за германките по Ангела Меркел е като да съдиш за бразилките по Дилма Русев, хахах.