19

БАЩА

преди 16 години

След баретите в Соф. имоти, ще се смени ръководството, и борда(а уж щяха да ги няма - популисти) и познайте от първия път кой ще е директора или какъвто и да е там - ОФИЦЕР ОТ ЗАПАСА с две думи - полисмен. можем и да си спретнем наддаване!Ей "Sofpi4" ако С Соф. знаеше колко много фирми има, само ако знаеше!!!след две години да не фанеш да пишеш друго::))

18

girl rulZ

преди 16 години

Колкото и да се правиш на праведен, многогодишната школовка от четене на в-к "Труд" и гледане на бТВ от 22.30 си оказват влияние - веднага скачаш на ключовата дума ;)

17

Мислител

преди 16 години

Сърце ми падна на място. Най-после си дойдохме на думата. Наредихме Костов до Топлото и Вретенаров. Как толкова дълго време забравихме за този злодей. Дайте всички да го заклеймим. Браво другарю Зейфод. Така се громи врага.

16

girl rulZ

преди 16 години

Добре дошла в клуба :)Лошото е, че всеки ден поне двама мислещи като нас напускат завинаги през Машината на времето (Терминал 2 - за 2 часа наваксваш 200 години), а на негово място не идва заместник...

15

lili

преди 16 години

Напълно съм съгласна с теб. На мен често ми се случва околните да ме гледат с интерес и насмешка, защото държа да пресичам на местата на които има светофар или пешеходна пътека, дори да ми се налага да заобиколя малко, за да стигна до там. И изчаквам да светне зелено на светофара, дори когато няма коли. Просто искам да спазвам правилата. Така са ме научили някога и така смятам, че е правилно.Скоро си мислех и за корупцията. Всеки плюе против нея, защо съществувала, как държавата нищо не правела по въпроса. А за най-елементарното което всеки от нас трябва да направи, никой не споменава. Защото освен вземащи има и даващи. Но това сякаш никой от нас не го отчита. Всеки се възмущава, че катаджиите взимали пари и си затваряли очите. Но и всеки вади 10-20 лв като го спре катаджия.И аз мисля, че докато не си променим мисленето, няма да се оправи нищо. Защото не държавата е виновна, че не спазваме законите и правилата в обществото, а ние сами сме си виновни за това. И знам, че някои от тях са безумни, и съм съгласна за това. Но начина да се премахне безумието им не е като се заобикалят.

14

Sofpi4

преди 16 години

И "Софийски имоти" са на Софиянски...Че как няма да има престъпление...

13

Zeifod

преди 16 години

Добре го казвате, аз смятам че дори и да бъдат осъдени Костов,Вретенаров,Топлото и други мошеници и престъпници, че няма напълно да се искорени престъпноста. Скоро смятам да напиша нещо за престъпноста в моя блог, в момента в блога ми обръщам внимание на други работи от живота но смятам че бих могъл да напиша много неща.

12

girl rulZ

преди 16 години

На пешеходна пътека тип "Зебра" с предимство е пешеходецът. Направете 2 крачки на която и да е пътека и избройте колко десетки автомобила ще минат, преди някой да спре със съпътстващата това начинание псувня. Вижте и колко десетки пешеходци ще изчакат всички коли и след това ще се възползват от правото си да преминат, като най-много 10% по пешеходната пътека, а останалите 90% на метър-два от нея. Дори да заколим Костов, Максим, Вретенаров, Сисо, Топлото... това няма да ни промени манталитета, нито ще ни повиши заплатите. От 'хора' които не могат да жертват още един метър ходене, за да пресекат на законното място, нито 10 секунди, за да спазят закона и да пропуснат пешеходеца пред автомобила си аз лично не мога да очаквам, че ще спазят по-трудно изпълними закони... Е, щом аз не мога да отделя 5 секунди от времето си, за да спазя закона - как няма да взема 5 милиона, за да спазя закона? Рибата се вмирисва откъм главата, но когато цялото тяло е смърдящо - която и част да сложиш за глава няма да се получи ароматно създание...

11

Zeifod

преди 16 години

Абе,то приятели в нашата страна всеки може да прави каквото си ще, едни пращат барети, полицията разиграва екшън вчера,не може да хване престъпници в квартал Надежда, децата се млатят като кечисти в училищата и се колят като Последни екшън герои. Абе то ние сме един голям екшън бе!!!!!!!! Как мислите,прав ли съм?

10

stoslas

преди 16 години

Номер 5,трябва да се почне от някъде.На всяко престъпление,адекватно наказание.Довърши си мисълта!

9

преди 16 години

то на нас ни трябва камикадзе, ей така с около 2-3 кг. С4 в белия дом - "парламент" на петъчен контрол, ама когато заседават за заплатите на народните представители и ТЕ ТАКА, какво повече да се обесняваме. Не виждате ли, че всеки доказал себе си бизнесмен решил да влезе в политиката си заминава от този свят. Вътре са най-голямата мафия. Едни и същи хора, едни и същи лица повече от 10 години.

8

Zeifod

преди 16 години

Какво става тук бе!!!!!!!! Някакъв пич намесва медиците от либия в темата. Аз съз Зейфод, познат съм на блогарите като техен колега.Но по темата приятели-Тази статия е направена от информацията от предаването Тази Сутрин по Би Ти Ви!!!!!!! Там гостуваше моя "любимец" Бате Бойко Борисов!!!!!!!! Той е пратил баретите защото когато Ники Бареков му задеда въпроса- Вие ли ги пратихте г-н Борисов, А той си замълча!!!!! Правете си сами изводите

7

преди 16 години

ne6to suvsem si se oburkal nomer 5

6

преди 16 години

"Рибата се вмирисва откъм главата"- и при човеците е така. Незнам само нашите от каква порода са - ненаядници. С какъв акъл ни взеха в Евр.съюз, та да ги съдерем и тях. Никога, ама никога няма да се оправи тази порнографска държавица - то и без това и се подготвя второ потурчване. "Всеки си заслужава управлението" -Ботев.

5

girl rulZ

преди 16 години

Пич, само да те светна, че малко повече от двама души бяха осъдили в Либия. Вкараха ги в затвора, измъчваха ги по особено жесток начин с години. През това време нито оздравяха болните деца, нито се подобри положението на либийците. Или ти живееш добре само ако няколко други хора живеят зле??? Не мислиш ли, че проблемът е някъде другаде, не в това дали са или не са осъдени два престъпника?

4

преди 16 години

dobra ideia za kirkite :))) predstaviam si niakoi 4i4ka s kirka izliza ot moskvi4a i po4va da drun4i po parlamenta :))) no ideiata ne e lo6a

3

преди 16 години

Според мен, от Софийски имоти най-вероятно са източени милиони левове, каза Кокинов" ... a ... ne be ...

2

преди 16 години

В случай че до месец два не осъдят няколко мошенника, най добре да грабнем кирките и да порутим парламента. Време е да започне отмъщението на народа - Наказвай, убивай, руши!!!

1

bop1

преди 16 години

ami kakvo 6te kajat za lipsva6tite pari,ami ni6to be prosto ne mogat da gi nameryat.