11

Анонимен

преди 4 години

Мловидно и добре звучи, но като всичко от тези мишоци , трябва да се чете между редовете. Написаното е за пред хората , реалността е контрол чрез рекет, корупция, овладяване на бизнеса.Каквото и да говорят , зад него стои отвратитвлната същност на разбойници ***.

10

Анонимен

преди 4 години

Да кажем, че бензина ще ви е по-евтин с 20 ст. Добре.Ама я сметнете всички заплатки на разните калинки в тази бъдеща компания, всички злоупотреби, всичкото източване... Които, реално, ще платите пак вие :)Е, сега светна ли ви колко евтин ще ви излезе този бензин?

9

БОКОВИД-2020

преди 4 години

Време е да ликвидираме заразата

8

Ф.С.В.

преди 4 години

Фурмите Каракочев ги пресовал -студено пресоване и получил нов вид зехтин -КАРАЗЕХТИН- имал и медицински свойства за борбата на първа линия с Ковид 19- след консумация следвало -КОД КАФЯВО,,,

7

SWAN

преди 4 години

Tрябва да се строят станции за зареждане на електромобили, а не бензиностанции !!! - след 2 години експлоатационния срок на тези бензиностанции ще бъде много къс!

6

ЕМО ФУРМАТА

преди 4 години

АЛООУ, кво стана с медицинските фурми. Излезе ли от карантина бе министърче. Колко удобно го скриха за 14 дни и след това скандали, скандали ТОЯ ТЪ....К го забравихме

5

бай х

преди 4 години

Ако искат ниски цени трябваше рафинерията да одържавят / Лукойл / няма как всички вериги да зареждат от Лукойл и само в държавната верига да е най евтино , или може ако най вероятно няма да плащат акциз /на държавата / както сега го правят с осигуровките на държавните служители ...

4

Ф.С.В.

преди 4 години

И така наречената "Държава" от къде ще взима горива??- или казано "държавни" горива- Това направо ме напушва на смях)) Държавата ще купува от Лукойл и ще продава) Значи с частни горива ще прави регулация което е абсурд!!

3

Алов

преди 4 години

Идеята ми харесва, ще се прави дъмпинг и това,че държавата губи честно казано на мен потребителн на дизел не ме е е*ня, важното е да имам с по 50 стогинки по-нисък дизел...НО има едно но, качеството ще е много ниско и кой ще контролира държавата? Никой ще слагат вода 1:1 с отработено машинно масло и дизел с цел по-голяма печалба на меиджърите, които ще са псотавени лица и това ще ни съсипе колите. Така че не съм за и аз.

2

Курлеоне

преди 4 години

Значи мафията официално ще си има бензиностанции вече.

1

Джордж,на дедо Гочо

преди 4 години

Мошенници!От мошенник добро не чакай!