362

Коко

преди 4 години

Реално наистина президента пречи. Нищо градивно няма в него, а само простоват хаплив и неграмотен изказ, но за сметка на това редовно...Представям си какви Алитерати му пишат речите

361

Анонимен

преди 4 години

Аферим другарю Близашки,машшала...

360

Анонимен

преди 4 години

Стига с тея грипени бе,сега нали летят еф-ки-гледам ги виртуално и им се радвам .Само дето ги няма,а парите отидоха за една скъпа снимка с "моя приятел Доналд"

359

Анонимен

преди 4 години

Все още не сме се справили с пандемията или епидемията или на-кой колкото му стига ъкъла да възприеме и обработи аналитично данните -най-малко пък се е справил Премиерът,който ни в клин ни в ръкав ни казваше че сме в пик или не сме в пик.Първо му трябва мисъл с която той не разполага ,за да може във времето за два месеца да разбере това което медиците изучават с години ,че да прави и изказвания .Радев даваше истинската информация която като всяка неприятна истина не се приема -Това е

358

Кико

преди 4 години

Всеки проблем трябва да се премахне! Др. Сталин го е казал!

357

Анонимен

преди 4 години

Е за малкото време дето имаше се опита да ни натресе грипените. Дето не е негова работа. Мисли си че е като да раздаваш апартаменти.

356

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТап унгери,Радев не може да вреди,защото няма власт и достъп до бюджетната торбичка.Ако имаше,досега да е съкратил всички чиновници герберушки и да вида кво ше папате.

355

Анонимен

преди 4 години

Радев освен да вреди на държавата друго не може. Първо доведе до разруха ВВС'то, дезертира, а сега се опитва и държавата да унищожи.С нескончаемите си заупокойни литургии превърна Президентството в погребална агенция за България.

354

Анонимен

преди 4 години

Тая шия не е от трушия

353

Анонимен

преди 4 години

Близнашки го изключиха от БСП за това, че работи за друга политическа сила и против БСП. За награда за предателството му, тогавашния президент Росен Десиславовия, по нареждане на Борисов го назначи за служебен премиер. Сега предателя се отблагодарява на господарите си.

352

Анонимен

преди 4 години

Няма как,не е послушко като Плевнелиев

351

Анонимен

преди 4 години

Дам като беше Бойко 10 год се скъсахме от просперитет и благоденствие , дайде президента и развали всичко сега тънем в мизерия .

350

Анонимен

преди 4 години

Да,да президента е проблем. Остана един човек на възлово място дато да говори пронтив БМБ и ГЕРБ и това е проблам. А иначе,реално имаме еднолично управление на ББ. Парламента е за парлама - демек сме парламентарна република. Да ама парламента гласува квото му нареди Борисов,че и даже гласувано вече, променя го на следващия ден пак по заповед свише, щото определена група е вдигнала дандания, а това застрашава встта на БМБ. НИКОЙ НЕ ТРЯБВА ДА МУ ПРЕЧИ.

349

Горни Лом 01.10.2014

преди 4 години

Няма нищо лошо в това да се задават въпроси на Конституционния съд. Няма нищо хубаво в това някой да се опитва да се постави над Конституционния съд и да му диктува какви решения да взема. Особено, когато това прави компрометиран политик, който като служебен премиер подканваше журналистите да ходят на мач, докато те се опитваха да получат информация за тежка експлозия, отнела живота на цялата смяна от 15 души, намиращи се на работа в цех на едно оръжейно предприятие край Горни Лом.

348

Анонимен

преди 4 години

Радев трябва да бъде критикуван, че не се държи по просташки от Ганьос! Ако употребява изрази като суджуци, айдуци, гробари, ганчовци, експлоататори, тунеядци и народни изедници ще спечели много! С такова поведение Барба Ганос изживява апогей!

347

Анонимен

преди 4 години

Радев казва истината за другите, а Близначки каза Истината за Радев.

346

Анонимен

преди 4 години

Радев - изпортен Президент.Черноглед, злобен, отмъстителен, злопаметен, магарешки инат,...!

345

Анонимен

преди 4 години

На фотоса - Близашки!

344

Анонимен

преди 4 години

Комунистите много им се щеше да вземат властта с типичния за тях начин-газейки върху трупове! И едно време така са дошли. Убийства, атентат в най-красивата ни църква, масови разстрели без съд и присъда! Просто това са те! Корни непрекъснато се гордее че БСП е наследница на БКП! Да се гордееш, че си сложил бомби в църква, че си убивал без съд, че си смазвал хората, само защото са образовани и четат литература, която тъпака е забранил?! Радев присто показа, че БСП е същото гадно БКП!

343

дърт

преди 4 години

До поставилите минуси на коментар 376С всяко ново правителство ли сменяте държавата?